ANDA SEDANG MEMBACA

36

FOLLOW ME AND MANCHESTER UNITED

j or ji Selasa, Oktober 27, 2009
There is only One United

Manchester United adalah juara liga Inggeris (Division 1 dan EPL) sebanyak 18 kali. Menjadi juara Piala FA Charity/Community Shield sebanyak 17 kali. FA Cup sebanyak 11 kali. Piala Liga 3 kali. Juara Eropah SEBENAR sebanyak 3 kali. FIFA Club World Cup sebanyak 1 kali (2008). UEFA Super Cup sebanyak 1 kali (1991). INTERCONTINENTAL Cup 1 kali (1999) dan Eur0pean Cup Winners Cup sebanyak 1 kali (1991).

36 Ulasan:

dewajiwa berkata...

yes The King!

dewajiwa berkata...

ini entry nak kumpul fan baru ke JorJi?
heheh.

rindu siut dengan zaman Andrei, Lee Sharpe, Hughes dan semua tu. zaman The King rule the EPL. wachaaaa..

Sang Pemimpi berkata...

kecoh gile...menggelabah pehal

Lucius Maximus berkata...

Apa motif sebenar ni Jorji? Jawapan kepada persoalan adik Aiman ke?

Sang Pemimpi berkata...

xdak motif...emo je lebih...tahpape fan MU

nami o fish berkata...

Jap-jap.

Ada juara Eropah Sebenar ke?Apa beza yang sebenar dengan bukan sebenar.

Ni betul2 tak faham.Harap maaf.

meyour berkata...

aku akui sepenuh hati...
memang hebat dan bersejarah...

kamu ade semuanya...

still the the blues i got...

Nazri berkata...

perang saraf. Hahaha.

eddie dewanaga berkata...

masing-masing dengan cerita dan gaya tersendiri... hanya jauhari yang mengenal manikam...

dingin berkata...

MU memang hebat! Penuh dengan sejarah. Tahniah!

yusuf mujahidin ™ berkata...

manU dihatiku..kehkehkeh

Point of View berkata...

apalah sangat nak banding dengan selangor menang piala malaysia 32 kali, hehehe!

fan Manu pun dah jadi pakar sejarah gak?

ayobkelubi berkata...

rasanya sokernet perlu ada satu segmen setiap hari kamis iaitu sejarah bolasepak bersama bang bil. mekasih.

Alke berkata...

Ya betul bro jorji. Hail King Cantona!!!!

Btw, jgn lupe kepada juara 32 kali piala Malaysia, Selangor the Red Giant!! Hail Abg Man!!

sufianahmad86 berkata...

sungguh bergaya cantona..

mana ada emo..fan lain jea yng emo..ini fakta beb..
aku baca senarai jadual juara2 liga inggeris disebelah ni..takdek pn terkeluar liv?g mana?men telur ke?kes akil baligh terlebih..

dingin berkata...

Aik, Liverpool jugak yang ditanya. Hihihi. Tanyalah team lain. Kami memang tak kuat. emo. Menang pun nasib. Janganlah risau sangat.

demang berkata...

under red devils we unite. stay strong
hoyeahhhhh

sufianahmad86 berkata...

sory kalau terkasar bahasa dingin..kekeke..

Don Camarro (Roma Ultra) berkata...

You all rileks je..

mizu_sama berkata...

muncul lagi satu kelab pra sejarah :))

FIRZA berkata...

kenang sejarah dapat point 3 mata ke....?

sufianahmad86 berkata...

kenang game man u dpt julang epl ke?

Sapuan berkata...

ni pehal desperate sgt post ni

al-Wann berkata...

MANTAP!!

Okidoki berkata...

United they fall..a cheap stunt..united in a sorry state, fergie is a geriatric

Kap berkata...

ramai sangat yang mengaku die hard Man U...
...tp setakat kenal beckham, ronaldo..
cit!

j or ji berkata...

kan dah letak label post ni sebagai iklan kat bawah tu...
ini iklan aje. iklan tu selalunya untuk jual produk.iklan yang bagus, berjaya menjual produk,atau produk yang bagus berjaya menjual iklan.

dengan iklan pun ada yang nak melatah dan emo?
:)

Kip : kalau kenal beckham kira ok la tu..beckham start karier bersama first team Manchester United pada tahun 1992 ketika berumur 17 tahun. Maknanya dah dekat 20 tahun la support MU tu. :P

FdausAmad berkata...

Lu ni jorji,
sharp macam biasa biasa jugak..!!

iklan je tu..tak payah nak potoshop sana sini.

Sang Pemimpi berkata...

ahh..xbest langsung iklan ni.Kalau skang,ibarat iklan tora dulu2...xbest...xbest

Oh Me berkata...

Kalau gascoigne main dgn Man U mesti best giler dulu....

medihebat berkata...

ah...man u mmg hebat...ada sesapa minat cerita KAPTEN HEBAT tak...?

PakCu berkata...

yeah, Man.U 4ever and ever...
Ramai yg terguris dgn iklan ni, emo pulak mereka. Bawa bertenang ia adalah iklan. Promosi Juara Liga 18x. Aku teringat masa tahun 99 dulu, game MU vs Pool, ada peminat Pool bawak sepanduk yg tertulis We are Champions 18 times ( dia nak berlagak le tu )Sila tgk CD treble MU.

today, pasti peminat tu sorok sepanduk tu bawah katil.Hahaha

sufianahmad86 berkata...

kapten hebat??? amboi..

ni kes kemaruk layan ceria lah ni..kekeke

BanDeLa - upie berkata...

relak2x yer....iklan jer pun...:D:D:D
Glory2x man utd...:D:D

m berkata...

huhuhu...kdg2 kelakar tgk...
si syaitan merah duk berkelahi ngan kencingnya...

feeda berkata...

Ada banyak barang EPL menarik untuk dijual.

Sila lawat blog ini:

http://big4epl.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...