ANDA SEDANG MEMBACA

15

Respect The Don

Lucius Maximus Selasa, Oktober 27, 2009

Judul: Respect The Don

Penerbit: Arkib Filem Liverpool (Bahagian Filem Sejarah)

Arahan: Fat Spanish Waiter

Teraju Utama:
1) Rafa Benitez sebagai Fat Spanish Waiter aka The Don
2) Sir Alex Ferguson sebagai Orang Tua Ganyut Kaki Kompelin Pengadil

Pak Pacak:
1) Fernando Torres sebagai Penoreh Getah
2) Dimitar Berbatov sebagai Striker Bebal Betul
3) Bola-bola pantai, belon dan yang sewaktu dengannya

Running Time: 90 minit campur 5 minit masa kecederaan

Format: Kaset VCR sahaja, sebab dikeluarkan oleh Bahagian Filem Sejarah

Tawaran Hebat
Bonus! Set pantai Liverpool dan sekeping kad merah diautograf oleh Nemanja Vidic untuk setiap pembelian. Tawaran terhad selagi Liverpool belum kalah perlawanan seterusnya.

Pastikan yang ori, hanya dari Sokernet!

Untuk tempahan sila hubungi:
1-300-88-TOREH jika anda peminat Liverpool dan minta untuk bercakap dengan Jannah atau Dingin, jawab soalan-soalan sejarah Liverpool dan anda mungkin mendapat diskaun 50%

1-300-88-GLORY-GLORY (tapi kalah juga) jika anda peminat Manchester United dan minta untuk bercakap dengan Nazri atau J Or Ji dan bersedia untuk menjawab soalan cepumas kenapa anda menggatal nak beli filem propaganda Liverpool

Peminat-peminat Chelsea, Arsenal dan KM Naza, tak payah beli, bukan best pun!

15 Ulasan:

dingin berkata...

Wah, otai Chelsea buat thread pasal Liverpool lagi. Terima kasih. Akhir2 ni banyak betul cerita Liverpool. Naik segan pula. Yalah, Liverpool tak pernah lagi buat thread pasal chelsea dan team lain. segannya.

sufianahmad86 berkata...

apesal meleret2 cerita pasal game man u n liv nih??hebat!!!

Lucius Maximus berkata...

Tu lah, aku saspek kau gaji buta. Mesti ada skandal dengan Nazri dan Pipi ni!

Pipiyapong berkata...

Gambar ni gua nak tampal kat dinding rumah gua. Esok juga gua pergi cuci kat kedai gambar.

meyour berkata...

citer asal...
THE GODFATHER.

berkisar mafia Italy, xde kene mengena ngan spanish langsung... Don Corleone melebarkan legacy mafia hingga ke anaknya micheal corleone...

RESPECT THE DON ni macam 'scary movie' jer kot...

nice 'ADOBE' work


THE BLUES STILL GOT THE BLUES......

mizu_sama berkata...

hahaha...muka rafa mcm iklas jer terima maaf dr alex...hahahah...

bakar2 jugak....lagi 2 minggu bertembung lagi nih

FIRZA berkata...

gila real...!....hakhakhakhak

dewajiwa berkata...

2 minggu lagi kalau karma bertukar kita tengok siapa plak yang cium APA kan?

demang berkata...

wah bukan main lagi brader ni. xpe2, jangan kalah menikus lagi ye

sufianahmad86 berkata...

menikus tu mcm mane?bagi contoh fan nya sket??

bigbrother berkata...

hish teruk la geng chelsea ni..men batu2 api plk...bebola api la bro...

ymn berkata...

LFC MAKES HISTORY WITH FACEBOOK MILLION


Since the launch earlier this year, we've had an incredible response to our official LFC Facebook page as Kopites have flocked to see exclusive videos, interviews, photos and more.

It all began on Monday, May 18, 2009, when we shot from 17,000 to over 100,000 fans in just two days.

Our rise and rise has seen us smash one landmark after another and we are now the most popular British club on the social networking site.

Other official pages on Facebook don't come close to matching our popularity with Arsenal (514,815), Chelsea (391,364), Manchester City (28,925) and Everton (21,999) all lagging behind.

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N166218091027-0821.htm

Nazri berkata...

Ah Lucius, lu iklan lambat sangat. apa cite? Dalam marketing kalau nak kejar sales kena cepat.

Stok DVD ni kat aku tinggal satu kartun, kat Jorji aku tak tanya lagi.

Harap beli yang original ye.

"LFC MAKES HISTORY WITH FACEBOOK MILLION" - ya, history, itu kehandalan Liverpool pun. La la la.

MaOi berkata...

tak dapat nak top EPL, dapat top dalam facebook pun ok.. leh masuk buku sejarah.. heheh

sufianahmad86 berkata...

gulp...!!??

liao...msti dikira gak maoi..tak kira ape bidang skalipun,tak kira lah...chef wat kek spanjang beratus kilometer berlambng man u pn kena kira sejarah gak..

sejarah dan bola sepak tak boleh dipisahkan sprti irama dan lagu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...