ANDA SEDANG MEMBACA

21

MANCHESTER UNITED VS SUNDAL LAND

Nazri Ahad, Oktober 04, 2009
Tak ada apa-apa alasan, Manchester United main macam celaka.

Nak kata Sundaland main bagus pun tidak la juga, cuma entah apa anginnya semua passing tak menjadi.

Gol 1
Baru malam semalam mamat ni score untuk gua dalam Winning Eleven versi Xbox. Tapi gua pakai Spurs, line up zaman Robbie Keane masih main di Liverpool.

Gol 2
Lipat tapak sulaiman yang rare.

Gol 3
Berat mamat Jones ni, tapi score juga atas sikap madah berhelah pemain pertahanan Man U dan penjaga golnya.

Gol 4
Standard la, last minit punya comeback, jangan tak tau.

Kesimpulan;
Sedap juga main Winning Eleven versi Xbox. Dengar cerita Xbox lagi murah dari PS3. Tengah berkira-kira nak kumpul duit lepas tu beli satu tv plasma.


21 Ulasan:

Okidoki berkata...

Seatan merah pasukan sundal la..main lwn team 10 orang pun tak boleh menang, seri harap gol yg tertampang ke dalam jaring oleh pertahanan Sunderland je. Bikin malu la..Mana maruah mu si setan

Susuhunanan berkata...

"aku nk ko score own goal..kalo tak,aku soh mak rotan ko"-kater rio kepada adik nye..hahaha

FIRZA berkata...

setan mne de maruah...setan kn keji......pe la lu okidoki......hakhakhak......

gagap berkata...

hui..yang penting tak kalah.

Muhammad Fadhli berkata...

"aku adikmu...dan engkau abg"nyanyi anton ferdinand kepada rio ferdinand

mR. 32 berkata...

aik? pendek je tlis...
slalu kalo menang taip berjela-jela...
hahaha

Sang Pemimpi berkata...

MU dan naseb...mmg rutin..

Lucius Maximus berkata...

Jaring gol di masa kecederaan, rutin - kata Jorji

eddie dewanaga berkata...

Sunderland boleh menang semalam... itu adik Rio Ferdinand (Anton Ferdinand) sumbat gol sendiri, pastu berlakon bikin muka menyesal atau cover line.

Kesimpulan, next season kalau dia masuk 'mancis'ter united, gua dah dapat jawapan kenapa Sunderland boleh draw malam tadi.

rafaezdasilva berkata...

nani oh nani..

-en.sani- berkata...

MU sekali lagi main 'tengok air dalam mangkuk'...

nosebleeding berkata...

time tgk bola mlm td, gua dpt tgkap satu lip sync.

"itu bukan adik aku! sirius!", kate rio ferdinand kpd van de sar.

sephia berkata...

jem la game smlm...ape pnya foster..suke becanda dpn gol..

MaOi berkata...

xbox360 terbaik.. kasi beli satu yo!

rafaezdasilva berkata...

aku try wat ulasan pasal game semalam kat blog aku.. sila beri tunjuk ajar..

medihebat berkata...

aku nak kawin...aku mintak bakal bini aku isi satu dulang dgn PS3 atau XBox...tapi hampa...aku terpaksa kumpul duit sendiri...

MuAd berkata...

mmg selama ni aku yakin yg yg setan merah bkn ler team yg menggharapkan seorg player saje. tp bila tngk game semlm aku rasa kehilangan sesorg je. hampeh!! disebbkn semlm aku kena bayar teh o ais ngan cwn2 nyer sekali. bengkek nyer pasal cwn jd mangsa!

DeVito DiaRy berkata...

Foster tu exsen jer lebih , main macam tah apa2 .. Kalau V.D.Sar mesti jones tak score 2nd gol tu

Oh Me berkata...

Man U memang lucky bastard....gua dah tutup tv dah masa 2-1 tu lepas tu tidur....tapi ada plak score last minit?

dewajiwa berkata...

rileks.
masih dapat point gak. nak digaduhkan pun bukannya bleh ditarik balik point tu. cuma satu part paling tak best, MU masih tak bleh makan 10 orang tu.

sesuai dengan anthem, Glory Glory MU. in the end, win the war.

rafaezdasilva berkata...

aku jumpa fakta menarik..

"United struck at the death - by ED's count the 6,000th injury-time goal Old Trafford has seen during Fergie's 23-year reign"

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/early-doors/article/202854/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...