ANDA SEDANG MEMBACA

12

Ronaldinho

Pipiyapong Abdillah Hamzah Jumaat, Oktober 23, 2009
Hidup lagi rupanya Ronaldinho ni. Gua ingat dah balik Rompin.

12 Ulasan:

ayob berkata...

hidup lagi brader pipi pukul 4:44 pagi ni. siap boleh post entri plak.

Avid Gunner berkata...

dulu orang yang melompat kat dia...
skang dia plak terhegeh-hegeh melompat...

shahmivec berkata...

pipi ko memang blogger tegar...

meyour berkata...

sume orang nak orang pahang...

raub la.. rompin la..

felda cemomoi xde ke?

medihebat berkata...

ronaldinho ke....? ingat ronaldikin....

Pali berkata...

player yg paling aku x suka sepanjang zaman
no.1 - zlatan
no.2 - ronaldinho
no.3 - striker yg depakan tangan tunjuk kat kaki sendiri bile die dok dpn gol tp winger tu x passing, time die dpt bola die rembat tinggi ke langit

zlatan bg aku overrated, berlagak, main bola mcm tanak main, kalo tak pass kat die bising pot pet pot pet, jatuh sket je maki ref, mintak bola ngn teammate mcm ckp " woi sampah, pass la kat aku", lagi sebok nk betulkan rambut...
tp skang dh masuk barca aku tgk die serious sket la men, baru die tahu langit tinggi rendah....

ronaldinho = paling malas, walopon cubaan2 die tu aku nampak cm jauh panggang dr api, tp die senyum mcm nk bgtau "aku br bg effort 30%, kalo up sket 50% ni sure gol punye", takpon "ala...bg can la kat team sayur ni, jgn skor byk2"

aku menyampah sakan kt 2 org neh

FIRZA berkata...

ni pehal plak blik ke rompin...ni set2 pekan...owk ni mmg la......demit...!

Don Camarro (Roma Ultra) berkata...

Camne tak nampak si Rony ni.. Brader pipi layan English je.. Sesekali tengok la Serie A.. Dicadangkan tagline Sokernet ni jadi 'Laman Web Rasmi Bolasepak English'. Baru sesuai dan tampak gah. :)

Pali berkata...

serie A bosan
jgn tgk, mesti terlelap.

Don Camarro (Roma Ultra) berkata...

baca komen ko kat atas pun dah buat aku terlelap..

Pali berkata...

no offense, sori kalo terasa.

encik abu berkata...

pegi stadium lah beb, dah suku akhir nie. malaysia boleh! tp elok bawak sekali tikar, tilam, bantal semua. tp xpe, janji support dan masih memenuhkan stadium menonton hiburan hujung minggu dan setiap malam selasa. ooooooooh, 2 inci sahaja lagi dari pintu gol bak kata hasbullah awang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...