ANDA SEDANG MEMBACA

28

Arsenal VS Chelsea

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, November 28, 2009
Lupakan Liverpool. Ramalan gua, Arsenal 6-1 Chelsea. Penyokong Arsenal, jangan terpedaya dengan penyokong Manchester United yang tiba-tiba nak berbaik dengan kita.

28 Ulasan:

encheridzwan berkata...

gua first.
keh keh

jumari jipan berkata...

Aaahhh. game x penting..

teRi berkata...

mcm cilaka gambar. arsenal je ganas dan garang. chelsea lak lucu dan malu. zzz

eddie dewanaga berkata...

tinggi sungguh harapan dan impian...

lambung tinggi2 ni, jatuh sakit beb.

Redz da Tsar berkata...

Glory~ Haha. C'mon Arsene.. Dah kalah last week takkan nak kalah lagi.. Jangan wujudkan big 2 jer...

CikChelsea berkata...

6?
yeah dream on!

cheh!

muaz berkata...

----------cech------------
iva-carvalho---terry-a.cole
----------essien-----------
---ballack--------lampard--
-----------j.cole----------
---drogba---------anelka---

6 - 1? sekali essien body fabregas, meninggal beb.

FdausAmad berkata...

cilaka..
sekejap 6-1, sekejap lu tarok 12-0..

mana satu ramalan yang benar ni?

Ramalan gua, ManU 8 Portsmouth -6

fazlyna arif berkata...

uiks...
6-1...apa ke hal nya itu..

aRief berkata...

6-1
tu shot of target.

1-10
shot on target.

0-2
score. +)

fikiranlicin berkata...

gua sapot tempoyang fc...

Redz da Tsar berkata...

Hehe... Aku rasa Arsenal 2- chelsea 1 nie..

pakkordi berkata...

Haha. Ray wilkins buntal pun ada! Terkenang zaman dia main MU. Gua rasa satu team liverpool kangkang dia. Dalglish bawak nasi aje, lauk dah tersedia.

midii berkata...

hahahaahah!
yang spender tu ape kes?

angeldream berkata...

oke la tu , ada gambar ballack garang ngan ovrebo. terubat juge luke di hati nengok gambar2 lain

:angeldream:

dewajiwa berkata...

game yang tak menarik nie harapnya seri je.
Che 0 - Ass 0.

glory glory MU.
lauk beb Pompey..

FS berkata...

alahaiiiii...tinggi sungguh cita-cita adik arsenal...hahahahahaha

julu berkata...

hahhaa..
fans arsenal.. kita kan adik bradik... meh pakat sokong arsenal mlm ni... :P

iampali berkata...

Seri la cam last season.arshavin belasah 4 bijik dia sorg.kali ni aku bajet own goal 2, penalty 2, kalau x pn gol dr throw in.the drog konpem buat aksi2 terjunan tanpa batasan. Ramalan: 2-2

sery berkata...

blah la lu pipi, berangan. penyokong arsenal ni berangan ja lebih, menang nya dok jugak. dah kalah nanti, tak mengaku pulak. ajaran sesat betol!

KasutKusut berkata...

kah kah kah...

0-3...
team lauk pauk..
kah kah kah...

Redz da Tsar berkata...

3 bhai? Ishk3.. Kat mana tue? Kat Emirates ke? Hahaha

angeldream berkata...

adebayor ada sms ashley cole. dia ckp, kalau kene boo rilek je, tunjukkan dorang erti kepahitan dalam bola sepak.

sebab tu ashley assist dua gol. sian penyokong arsenal, buat penat air liur aje boo kan abang ashley.

cesc <-- kapten mentah. sikit2 nak ngamuk.ptuih

open house chelsea sempena aidiladha, ayam arsenal masak pindang.

:angeldream:

Lucius Maximus berkata...

Aku tunggu sampai 94 minit tak nampak satu pun dari 6 gol Arsenal yang Pipi maksudkan?

BanDeLa berkata...

tahniah la ashley
baru kau tau sapa sia

hahhahaha

medihebat berkata...

angeldream: ari tu aku makan telur pindang...kentut dalam lif...

mohd berkata...

hahahah mane pegi 6 golnye> ciet

SURALAYA berkata...

Arsenal mimpi basah jer dapat 6 gol...

Salam dari Stamford Bridge..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...