ANDA SEDANG MEMBACA

20

BUDAK-BUDAK VS BAPAK BUDAK

Nazri Isnin, November 30, 2009
Minggu lepas;

Manchester United melonjak naik ke tangga kedua, mengatasi Arsenal, selepas kekalahan di tangan Sunderland.

Pipiyapong: "Ingat bai, Arsenal ada game in hand. Tarak hal punya"
Nota: Arsenal have superior goal different.

28 November 2009, 8:30 malam

Pipiyapong: "Gua predict Arsenal menang 12-0"

28 November 2009; 8:35 malam

Pipiyapong: "Ramalan gua, Arsenal 6-1 Chelsea"

28 November 2009, 1159 malam
Manchester United 4 Portsmouth 1

Nota: Goal different reduce to 4 goal between Arsenal

29 November 2009, awal pagi:

Tottenham Hotspur 1 Aston Villa 1

Nota: Tottenham memintas Arsenal di tangga ketiga, dengan Arsenal ada two game in hand

30 November 2009

Alima, Ukay Perdana

ARSENAL VS CHELSEA

Minit 41 - Arsenal 0 Chelsea 1
Pipiyapong: "Ha, gua dah cakap Arsenal menang 6-1. Lepas ni diorang score 6"

Minit 45 - Arsenal 0 Chelsea 2
Pipiyapong: "Second half comeback, Arsenal menang 3-2"
nota: notice the goal prediction had been reduced to half.

Sekitar second half sebelum minit 86
Pipiyapong: "Rilek, dua gol mesti dapat punya,"
nota: now the current prediction reduced to 2.

Minit 86 - Arsenal 0 Chelsea 3
Pipiyapong: "...."

Nota: Goal different between Arsenal and Manchester United now - 1
Nota: Arsenal have a game in hand, a very important match to compete with Tottenham, Aston Villa and Manchester City for third, forth and fifth place.

Sekarang saya serahkan kepada encik Lucius Maximus untuk menabur cuka pada luka.

Back to you Mr. Maximus.




20 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Shankly, shankly... tak nak tolong back up gua ke?

fikiranlicin berkata...

ileks..game maseh panjang..january byk player injed punya, tu tak kire boksing day lagi...ilek wa dan separuh merseyside masih percaya Rafa & the geng kucup BPL cup bulan mei nanti.

Hafidz berkata...

alamak,kena 3 bijik tanpa balas..haha
forza milan!!!

aRief berkata...

game mudah. xde fite lgsung.

zanetti_be berkata...

drogba memang power mlm nie.gol freekick tue buat almunia terkebil-kebil melihat gawang bergegar.Jom lyn el classico pulak. tgk budak-budak pep guardiola menyelinap belakang xabi alonso and the geng.

Redz da Tsar berkata...

Hehe.. Kesian Pipi... Sape suh cakap berapi.. Eish.. Kan dah terbakar dengan api sendiri

aRief berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
aRief berkata...

http://img42.imageshack.us/i/12thman.jpg/

utk tontonan umum +)

uncle_gothic berkata...

wahaha~
wa respek lu pipi..
sebab wa ingat lu lari menikus gi disneyland lg..
sayang sama lu..
baru nk usha arsenal men passing2 petang2..
freekick didier 'the drog' drogba mmg terbaik la!

Hafidz berkata...

eh silap,,alamak,kena 3 gol tanpa balas ditempat sendiri..haha
forza milan!!!

terrarosa berkata...

lebih hangat dari Melodi, setiap ayat pipiyapong diambil kira kehkehkeh.....

mizu_sama berkata...

kasihan.

Luca De Ketiak berkata...

label macam haram..

hahaha!

Lucius Maximus berkata...

Selamat pagi Pipiyapong

ayobkelubi berkata...

keh keh keh.

mesti dia menikus punya. ok, kena dengan chelsea pada separuh masa pertama. hurmmm.mmg tak kuat sgtlah. hahahahaha.

oni berkata...

gua saspek bungwahab akan muncul untuk rescue pipi.

BanDeLa berkata...

main cantek tapi dapat 3 bijik.
kira seri la nie.
hahahahaaa.

GGMU.

dewajiwa berkata...

@ oni,
betul tu. jap lagi ada lah komen-komen backup tu. keh keh keh.

team The Blues macam main gitu-gitu je. 3 je kasi? kesiankan kat team yang injured tu ke? show no mercy lah. score sebanyak mungkin. mana tau hujung musim juara ditentukan oleh perbezaan gol kan?

pakkordi berkata...

Chelsea, liverpool dan barca semua belajar teknik yg telah lama digunapakai oleh MU, main macam haram janji menang. TQVM ya devils!

medihebat berkata...

wenger pesan kat budak arsenal:
JANGAN KURANG HAJAR DGN ORANG TUA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...