ANDA SEDANG MEMBACA

52

Entri Pemanas Badan Buat Abang Pipi (Dan Juga Awi)




















52 Ulasan:

nami o fish berkata...

lucah la lucy ni..
arsenal punya player dah la belum baligh lagi..
dorang tak kenal benda2 ni semua..
rosak dorang ni nanti..

p/s:sekolah sukan arsenal kat mana ek lucy?hahaha cheers.

p/s lagi:el clasico team aku menang jugak.

CikChelsea berkata...

arsenal team ayam
muahahaha

oppsss

Darus Interferon berkata...

selalu pipi akan komen mcm ni;

Bosan game Chelsea.

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ss berkata...

bosan tak kesah..jnji tak kene tapau 3 telor kosong..hahah...mane pp neh...

FS berkata...

abg pipi cari budak2 kat taska jer la...kehkehkehkehkeh...pastu bley celen sape lagi berskill lap hingus...

Shankly berkata...

Gmbr awek Chelsea tu - awek jalanan @ cikaro @ bohsia - Price 5 pound sterling jer klu convert ke RM lebey kurang teh tarik+ roti canai + sebatang rokok – pas2 boleh ajak “karaoke”. Gua masih ingat masa Chelsea menang satu cup .. pas2 wartawan Tanya kat player² masa tu - poyet, flo , zola and vialli – apa besnya main kat Chelsea – depa jawab “ layanan sx istimewa di London..

Lu tgk itu lampard belum kahwin sudah anak 2 ohh
Lu tgk itu Ass cole – gaduh ngan bini sbb kantoi cari makan kat lorong hj taib
( ohh smlm Ass cole kena Boo sbb mulutnya yg celupur – racism ..)
Lu ingat itu bila Chelsea menang BPL – Roman belanja makan kat Kapal mewah+ awek murahan ber naked. Lu pikirlah sendiri


gmbr di atas symbol or trade mark chelsea yg tdk beretika .tdk baik itu kesihataan 1malaysia.

Ohh Chelsea ..seks jalanan = .. chelsex

Sumber – Walkie Talkie bookie.

Hahahahahaha ..

Oh Me berkata...

Pergh stim sial....

Point of View berkata...

gua saspek shankly ni gay, sama macam fan livrpool yg lain...

ynwa, you'll never wank alone!

nami o fish berkata...

kalau aku jumpa perempuan seksi pakai baju liverpool,lu nak cakap ape?

takkan nak cari liverpool yang pakai serban pulak?

(ni ape citer sex-sex ni shankly,lu stim ke ape?)

Bogus berkata...

hahahaha...artis tempatan takde ke bai...

Point of View berkata...

Susah nak jumpa peminat Liverpool yang pakai jersi Liverpool dan berserban pulak, sebab...



Carlsberg

akuhensem berkata...

shankly ni mmg gay la bro...team dia dah xle menang pape sbb tu dia ckp camtu...YNWA (You'll Never Win Anything)...slogan@motto diorang pun dah camtu...camne nak menang...golongan gay selalunya xkan menang cup pape...balasan tu..

dewajiwa berkata...

(fan MU diam je perati sambil makan lauk rendang..)

bungwahab berkata...

ko ni lucius kalau tak artikel bengap mesti artikel takde akidah punya.
dah ler fan chelsea banyak budak2 baru belajar nak tengok bola ko pergi ajar benda2 merepek lagi.
game ni dah lepas dah jadi sejarah ko nak cerita sampai bila game ni sampai chelsea menang liga 18 kali ke.benda dah jadi sejarah jangan jadi macam fan liverpool asyik ulang sejarah.

blues not blue

aRief berkata...

xkan nk cite game sbelum berlaku.
org cite game lepas tau result la bro.
masih panas gitu. hot~ hot~

mizu_sama berkata...

shankly emo tul.gambar tuh mmg agak lucah,tp x yah la emo2.diorg nk maen pompuan ke,minum arak ke,apa ke,bia la.diorg pun kapir.kalo anelka main pompuan,marah jugak aku.

shankly,player2 kelab2 epl lain suma alim mubarak ke?gambar di atas intro semata-mata.lucius byk keje.biasa la,keje amal@free nih,kekadang kene la lewat2 kan.

bungwahab. apa kejadah ko cite pasal sejarah nie?memang la setiap pekara yang berlalu,walaupun seminit lepas,dah kira sejarah. tapi kalau match lepas pun tak boleh cite,lu pehal mat?kasut converse dah jumpa?

bungwahab,bagi aku,satu match tue,cukup la cerita sampai semingu or match seterusnya.fan chelsea kalau nk riak boleh sangat. menang dengan liverpool,man u dan arsenal. tapi kita org bkn emo.kita org nk cite pasal arsenal je.yg gem liverpool ngan man u tue bia la,dah ber match-match lepas.

Redz da Tsar berkata...

Ape-ape pun, fan Man United cool dan tengok je... Sampai masa kena la Chelsea nie.. hehe

Lucius Maximus berkata...

Saya Sayang Bungwahab!

bungwahab berkata...

mizu_sama yg emo...

ko pun dah sama bengap dengan lucius.memang ler diaorg kapir lantak diaorg ler nak pakai apa.habis tu letak gambar mcm tu buat apa lain ler ko tu kapir boleh ler tengok gambar2 mcm tu.

benda sepuluh tahun lepas ke seminit lepas ke janji benda dah lepas dah jadi sejarah.fan chelsea yg hebat terutama mcm lucius kata tak tengok dah benda2 sejarah fan liverpool jer mcm tu.cerita game minggu depan plak buat semak je artikel sejarah-sejarah ni.

pepam berkata...

steady a lucius.

steady aa bungwahab

sufianahmad86 berkata...

lucy = blues ultras..

peace all...

mizu_sama berkata...

haha bungwahap.

bertambah emo nampak. sampai membengap kan orang. hahahahaha

scootrulez77 berkata...

bungwahab,
Malam tadi x gi dangdut yek, emo semacam jer. Biasala gamba2 tuh bung, ini bukan web JAIS nak tapis sana tapis sini.Kalau nak semuanya bermoral, jangan bukak TV. Benda subjektif nih payah nak bincang Bung.

Lucy,
Keep the good work..Ramai orang lupe yg Drogba scoring rate dgn Arsenil tinggi. In total (masuk mlm tadi), 9 game Drogba main against Arsenil die score, dari 12 match.

dulu Sanderos jadi lauk anak ikan masak pekasam , mlm tadi Vermaelen disekolahkan Footbal Fundamental 101 = Jgn goal sendiri..

Hidemichi berkata...

baru beberapa jam lepas je game dah takble citer...kalau team dia berminggu pun takpe...bengap sunggoh! final score pun berulang tayang!

lipascongo2 berkata...

gambar 1st mmg tiptop kg baru punye...muahahahahaha

midii berkata...

adeh nama pun bungwahab
hhahahaah

mAxx berkata...

apa ke bengap la bungwahab ni. bukan ke game semalam?

xleh citer game semalam ke? dahtu xyah buat rebiu langsung la. kalau citer match minggu lepas lain citer.

gila punya olang.

medihebat berkata...

takyah cite la...kalu takyah cite, baik takyah ada sokernet nih...bangfes betul bung nih...

1412 berkata...

erm. walaupun chelski dan man united rival dalam premier league. tapi awek-awek di atas, i like lah

Darus Interferon berkata...

woah...Petr Cech maintain clean sheet untuk beberapa game dah nih....mati kedaung lah team lain nak gain goal dari chelsea!

aRief berkata...

clean shet 5 game turut EPL.
defender bgus + keper mantap.

bungwahab ni mmg camtu.
ape yg lucy post, sume xkene.
ade je alasan dia.
bgus jugak ade org mcm ni.
ley kutuk ramai2.

imrankhalil_00 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
namakasiklainkalibolehtak berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayobkelubi berkata...

apahal pasal gambo pun nak gaduh?,print out,buat modal dalam bilik air, diam-diam sudahlah.

hahahaha, adoilah!.

siggplus berkata...

lucy, mana g trankuiliti tronoh?lama dah sangap nak baca

Nazri berkata...

aku cop makwe gambar pertama.

pepam berkata...

bung dah jatuh hukum takde akidah tu. camne ni.
cemas aku beb selaku pembaca sokernet

Pipiyapong berkata...

Stail membakar guna gambar makwe...cilake.

pakkordi berkata...

Photo dua tu bukan lampard pakai rambut sampel ke? Geram saya. Saya fan liverpool, saya suuuuukkaaa pompuan. Saya tak gay.

AmirAsyraf berkata...

suka la aku tgk bungwahab ni..dia pnya glabah satu mcm..

Pipiyapong berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Pipiyapong berkata...

Bungwahab,
Nanti kasi gambar saiz pasport. Kita orang nak buat maskot Sokernet. Baru la seronok sikit.

bungwahab berkata...

pipi...

bagus cadangan nak buat maskot sokernet tu.isytiharkan orang utan sebagai maskot rasmi sokernet pastu letak gambar lucius habis cerita.kostum pun tak payah beli dah, jimat sikit duit sokernet.

MaOi berkata...

gila anti-lucius brother bungwahab ni..

aRief berkata...

tp lucius syg dia. tu yg aku pelik. haha

Chemical Ali berkata...

bungwahab SUXXXX!!!

Tabok berkata...

khakhakha! bung wahab ngan lucious adik beradik ke? khakhakhakha!

awi.rui berkata...

aku cop bungwahab..aahhhh..heroku!

Sang Pemimpi berkata...

lucius,lu kalo minat porn pun xyah la nak tunjuk kat org...

shahmivec berkata...

mati2 aku ingat pp chelsea...rupanya arsenal

AbgBeCA berkata...

hahah
bungwahab ni lawak dow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...