ANDA SEDANG MEMBACA

15

Wayne 'The Rudeboy' Rooney 3. Giggsy 100.

j or ji Isnin, November 30, 2009

Menjaringkan 3 gol, Rudeboy Rooney boleh bawak balik bola. Ini striker sebenar.



Sir Ryan Giggs. 36 tahun. 18.5 tahun 1st team Manchester United. 100 gol. Legend.


Ini bukan This is the stuff of champions. Ini adalah Champions of England.


Glory Glory Manchester United.

15 Ulasan:

scootrulez77 berkata...

Dengan Everton boleh la...

Shankly berkata...

eleh .. stkt hatrick penalti ..tuan haji pun bleh.

2 . itu gigs mmg superb .. gua tabik spring ngan itu mamat .. gua masih ingat itu replay FA cup semifinal.. dia goreng tu arsenal player ..itu goal one of gretest MAN U Goal . toing toing spring itu sama dia.

azlan berkata...

GGMU.. bukan shj dgn everton, malah dgn arsenal pun boleh.

mAxx berkata...

weih xyah buat rebiu dah walaupun game baru seminit yg lepas

nanti bungwahab hangin plak

kahkah

ChesterChaz berkata...

glory man utd.. kuda tua giggs masih berbisa lagi weh.. hehehe

totally true champions

dewajiwa berkata...

hail Giggsy!
sebaris dengan lagends generasi baru United - Cantona, Irwin, Keane.

Glory Glory MU..

gascoigne berkata...

Eleh Man U menang game harapkan penalti jer....

refree saja bagi penalti takut Datok Alex Feguson membebel lagi...

YNWA!

pepam berkata...

pehhh gamba peluk-peluk ni. nampak lutut siap. aurat tu. takde akidah beb. bak kate abg bung

Izzat berkata...

akakakka!! ade org xingat yg captain die bwat hat-trick 3-3 penalti, season lepas...akakakakaka!!!

Joe berkata...

3-3 penalti lagi bangang...

paku dulang paku serpih,
ayam kuning buat sarang,
boleh jalan lah kawan.

gascoigne berkata...

camne Man U nak pi final Cmaps League ni??

dengan team Turkey pun kalah kat tempat sendiri??

Camtu nak lawan Barcelona? AC Milan? Inter? Chelsea? Real Madrid?

Tolonglah ye Man U...main bola seriuslah sikit! Jangan kasi buruk nama EPL ok.

Tabok berkata...

ilek, dah layak watpe beriya sangat...

XxmatxX berkata...

boo gascoine.. da layak watpe nak gelaba2.. -.-


glory glory

SFB berkata...

meh... merecik awek2 tgk Rooney score 3 bijik..

-azura- berkata...

1 of the reason why I still stick around with MU is Mr. Giggs

Glory glory Man Utd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...