ANDA SEDANG MEMBACA

19

nafas Liverpool

dingin Isnin, November 30, 2009

Mana bola, aku nak skor own goal lagi. Huarhhh! - Yobo a.k.a own goal

Liverpool malam tadi, main macam tak nak menang tapi menang. Pelek betul. Tak taulah kalau Liverpool main macam nak menang, mau 16 – 0 malam tadi.


Review game lain


“Gol kau lawa giler. Mintak atograp,” kata Fabregas.
“Mana ada, biasa2 je,” Vermaelan.
“Cantik menarik, tertarik kau memang Yobo,” celah van Persie pula yang terus masuk padang walaupun dia injured. (dengan nada rapping lagu ruffedge)

19 Ulasan:

dewajiwa berkata...

hahahaha..
ada gaya boleh menang lagi lepas nih. keep up the good work.

GGMU..

Shankly berkata...

ahh .. mcm gua ckp sebelum nie ..
sebelum sebelum nie ..
The reds 27 run unbeaten in row ..
form D-D-W-W-W-W-W..sampai bulan may. hahahahaha

ahhh.. sejarah lagi bikin panas..
mari kita mengkaji sejarah liverpool kawan² ..
masa itu search nyanyi lagu isabella ..
itu masa juga liverpool 17 points ketinggaln dgn Top League (tdk dikenali or tdk jelas apa nama kelab itu) dan John barnes dan kawan² main x ingat .. W-W-W-W-W jer tulis kat paper
dan sudahnya filem Isabella/Fenomena meletup letup..begitu juga endingnya di anfield .. hahahahaha

sedihnya itulah last time liverpool angkat itu piala ..tapi x per .. itu Chelsex 51 thn kempunan inikan baru 19 thn ...

kah kah kah kah ..

bungwahab berkata...

shankly...
jangan cerita sejarah, fan chelsea tak suka.

azlan berkata...

Liverpool malam tadi, main macam tak nak menang tapi menang. Pelek betul, Liverpool main mcm nk menang tapi kalah. lagi pelik.

GGMU.

dewajiwa berkata...

macam penah baca je. hahaha

jumari jipan berkata...

fk drog mcm ronalbi sih..

Pipiyapong berkata...

Jenis berdendam lu ni rupanya...

Cicadasx berkata...

Haha nice one pasal Arsenal tu
Susah nk jumpe defender leh celen Drog tu
Walaupun die kekadang cam Drogbi
Carra pun bepeluh dgn die

Redz da Tsar berkata...

Hehe... Tutup Liverpool. Liverpool dah tak layak berangan nak angkat piala... Sekarang biar big 3 je bisng... Kalau Surs nak join, ok gak.. haha

medihebat berkata...

mari cerita pasal TOP5...

pakkordi berkata...

Kalau still main macam last weekend, gua tak berapa yakinlah geng. Baik gua reserve energy untuk campaign next year.

-anfield is home-

nyzm berkata...

teruk ke liverpool main? ke everton banyak peluang tapi tak gol

Shankly berkata...

kawan²..

tags or keyword for today ..

"50 Years of Bill Shankly"

ayobkelubi berkata...

azlan

GGMU tu apa?

GILA-GILA MAN UTD?

GENG GANGBANG MAN UTD?

GEREK GILA MAN UTD?

minta penjelasan.

he he he

pakkordi berkata...

Go Go Mangkuk United?

free berkata...

Gagak Gagap Man Utd?
kah kah kah...

gascoigne berkata...

Prediction aku season ni;

Chelsea: Chelsea akan menang Liga season ini. pendapat ini tak boleh disangkal.Namun begitu mereka masih akan gagal di Champs League kerana kalah di Semi Final ditangan team La Liga.

Man U: Man U season ni tak menang apa-apa.mereka mengharapkan penalti setiap game tetapi referee tak bagi.

Arsenal: Arsenal walaupun selalu menang bergaya tetapi season ni mereka masih akan mendapat telur kosong sama seperti 4 tahun yang lepas. Champs League kalah ditangan ditangan team Italy. takpe, yg penting Arsenal main cun!

Spurs: Season ni Spurs akan menang FA Cup dan join Big 4. next season mereka akan jadi juara Champs League!

Liverpool: yang penting mereka beat Man U dengan gol cantik dari Torres. Yang lain tak penting.

Sang Pemimpi berkata...

apsal post gambar arsenal tuh yg lama?xjumpa ke gamba game arituh?

ChesterChaz berkata...

hahaha..
prediction aku man utd akan treble tahun nih...
(harapan kene tggi beb.. hahaha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...