ANDA SEDANG MEMBACA

17

Liverpool 2 - Manchister Siti 2

Jannah Ahad, November 22, 2009 ,

Menonton perlawanan Liverpool FC pada waktu ini adalah satu bentuk penyiksaan mental.

Betul kah?

Minta doa pada tuhan, jangan lah kalah lagi tolonglah.

Berjanji akan jadi orang baik lepas ini, tidak akan marah-marah pelajar di dalam kelas, menggunakan rotan sebagai satu simbol disiplin ulung.

........................................................................................................

Kira menjadi juga ya treatment placenta anak kuda yang dibuat oleh Benayoun di Belgrade. Beliau berlari pantas dan kencang semalam. Satu inspirasi untuk skuad Liverpool bersungguh-sungguh mendapatkan gol seterusnya.

........................................................................................................

Ayat klise seri pun seri lah janji tak kalah.

........................................................................................................

Macam mana boleh kalahkan Manchester United tapi seri dengan Manchester City? Mengikut penaakulan mantik adakah ini bermaksud City is the better side of Manchester? Viva les blues?

.......................................................................................................

We're not lucky enough.

......................................................................................................

Kenapa Rafa tak masukkan Aquilani tu? Nak tengok juga kehebatan pemain 20 juta itu. Tak boleh sayang, beliau masih struggling dengan injury, nanti lagi teruk parahnya susah juga.

.....................................................................................................

Lucas!!!! Kenapa tak gol last minit tu. Apa kes?

....................................................................................................

Soto beli dekat dengan Pasar Filipina di KK, with meatballs and such, sedap juga. Beralih tempat duduk untuk makan, tiba-tiba City masukkan 2 gol. Pulang ke tempat asal Liverpool gol. Moral of the story, duduk diam-diam di tempat asal, jangan berubah tempat duduk, "A butterfly flapping its wings causes a hurricane in a different continent."

Jane, you're not to blame. Jangan jadi megalomaniac.

..................................................................................................

Itu saja. Oh Acat, ini aku dah order online untuk Jada. Siap personalized with number 8 and her name. Bweks :P

17 Ulasan:

Redz da Tsar berkata...

Hehe... 1st... Tahniah, sebab tak kalah... takziah sebab no. 7... hahahaa

pakkordi berkata...

Sekali lagi, game yang mengecewakan. Gerard and co main macam tarak drive. Depa semua mau tunggu standard chartered sponsor baru nak all out kut. Carlsberg must die!

azlan berkata...

ok la draw. itu je yg skuad FOOL mampu.

iampali berkata...

main bola pantai dh la wakaka

nami o fish berkata...

merseyside derby next week memang bosan.so does london derby next week.

yang best next week adalah EL CLASICO!

Cicadasx berkata...

Sedih la tgk Defense Liver
Takde sape marking
mamat Greece main macam biadap@biadab
:(

print berkata...

salam...
satu blog komuniti untuk mereka
yang berdarah biru. ianya agak
umum dan boleh disertai oleh mana-mana
fans yang lain...

selamat join :-

http://birudarahkami.blogspot.com/

andrea asyraf berkata...

persembahan yg buruk dr skrtel walaupun bjaye mjaringkn gol.due2 gol punce dia.tapi rasenye mamat greece tu bermain dgn baik smlm.

Shankly berkata...

mcm gua ckp sblm nie ..
Liverpool run 27 unbeaten in row ..
2 already .. 25 more..

hahahahaha

La Cosa berkata...

tension2! apa kes x nak masukkan aquilani tu? but agger sungguh x bnasib baik...babel lak? mamat ni ckp byk je lebih!

Lucius Maximus berkata...

Abang Shankly mana?

Oh Me berkata...

Muahaha...harap yahudi sekor tu jugak...

ye menonton game Liverpool memang boleh dapat heart attack....

wigan beat Chelsea.
Spurs beat Wigan.....adakah ini bermakna Spurs boleh beat Chelsea? hah!

medihebat berkata...

teruk betul liverpool main...skrtel lari fokus...nak jadi striker ke nak jadi defend...

papepon...next time la liverpool...

aranhellstorm berkata...

emosi mcm pompuan dtg pms, mcm menuntut ilmu salah sampai gila isim, tengok game liverpool skg...

dah la kerja dgn pressure, jd fan liverpool skg ni lagi pressure..

tengok game terus kena heart attack.

lepas tu baca artikel kat sokernet, bukak football365, soccernet, terus mampus.

anyway..walk on je lah..

pakkordi berkata...

aranhell.. gua sokong lu.. kita walk on aje lah dulu..

-elvis has left the building-

iampali berkata...

alang2 tu seri je sampai abis season..leh cipta rekod seri paling lama

dewajiwa berkata...

ye betul. seri tu nampak mcm lebih praktikal je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...