ANDA SEDANG MEMBACA

30

PREDICTION GAME HUJUNG MINGGU

Nazri Sabtu, November 07, 2009
EPL

Wolves - Arsenal = 1-1

Liverpool - Birmingham = 2-0

Man City - Burnley = 3-1

Spurs - Sunderland = 0-0

Villa - Bolton = 2-1

Chelsea - Manchester United = 1-1

LA LIGA

Barcelona - Mallorca = 3-1

A. Madrid - R. Madrid = 1-0

Valencia - R. Zaragoza = 2-0

Sevilla - Villareal = 2-0

SERIE A

Atalanta - Juventus = 1-0

Cagliari - Sampdoria = 0-1

Lazio - AC MIlan = 1-2

Inter - AS Roma = 1-1

Piala Malaysia

Kelantan vs N. Sembilan = 2-1

Mari kita lihat sapa yang kena.


30 Ulasan:

Besi Karat berkata...

Arsenal 3 - Wolves 0
Negeri Sembilan 2 - Kelantan 0
Barcelona 2 - Mallorca 0

cahaya malam berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
cahaya malam berkata...

salam..

wah..
real madrid dijangka kena lagi?
solusinya amat mudah.
ambil halim napi jadi keper menggantikan
Iker Casillas Fernández tue.

ape?
ingat botak tak cun ker?
hehehe ;)

wassalam..

Sang Pemimpi berkata...

prediction arsenal ngan lvpool tuh tak tepatla..tak kena ngan prestasi semasa..emo nih...xleh jadik pundit ar..

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shankly berkata...

hh .. i know penuh dgn rasa bangga dan kagum when u put prediction for liverpool. Tq fren... muahahaha

and ..man u vs chelsea ..yeah game membowsan kan ..so better pi tido rathen u senkang mata watching non glamer game.muahahahah

FdausAmad berkata...

Rumah merah 2 - rumah biru 1

dalam epl, ada 1 rumah merah,1 rumah biru..yang ori,gagah lagi berani..rumah rumah lain yang warna sama,semua FAKE..

kehkehkeh

sumber:
http://manutdfan-phakdee.blogspot.com/2009/11/phakdee-eleven.html

iampali berkata...

yg penting kelantan ngan man utd main dengan bersemangat. biar puas hati..

bungwahab berkata...

chelsea akan menang!!
lucius hebatt!

eik`S noName berkata...

Liverpool 3 0 brimigem
N.9 1-2 kelantan

Darkk berkata...

Arsenal - Wolves, at least 3-1.

Nazri berkata...

lohhh, dah nama ramalan, nak tepat mendenye.

mari-mari! pilih-pilih nombor anda. Tapi jangan pilih nombor dua.

ho ho

peace!

eddie dewanaga berkata...

encik nazri...!

a draw call at the Bridge..???
well I beg to differ, my friend.

...dan keputusan di Bukit Jalil itu hanya satu mimpi. Seriously, trust me...!

Encik Akmal berkata...

cis!! main tikam pulok? mari kita lihat siapa yang kena~

haha aku jumpa fanboi (baca: fanboy) kat sini la...

bungwahab berkata...

sepatutnya tak payah predict sebab semua game ni akan jadi 'sejarah'.kecuali chelsea yang sememangnya hebat.kejayaan chelsea tidak akan dianggap 'sejarah' tetapi sesuatu 'pencapaian' hebat.

chelsea mantap!!lucius hebat!!

Sang Pemimpi berkata...

hmm...pujila lucius tuh...kembang dh die

Brader Diego berkata...

Gua langsung tak setuju. Brader N, sila buat homework dulu sebelum buat prediction.

Arsenal - konfem menang. kan mereka tgh top form skang?
Liverpool - kalau seri pun dah patut gembira
Manure vs Chelski - game stop halfway pasal penonton emo main baling-baling kerusi

Game lain? Tak penting pun nak tau

mizu_sama berkata...

brader d,emo semacam nampak dengan game chelsea man u?

Mineral berkata...

arsenal 4 - 0 wolves
liverpool kalah lagi...

bungwahab berkata...

bebudak man u dah mula menunjukkan emo mcm bebudak liverpool.harap bebudak man u tunjukkan kematangan skit.jangan terlalu emo dengan "sejarah" 18 kali menang liga.
contohi fan chelsea yang cool dan tak pernah mendabik dada dengan pencapaian hebat pasukan chelsea juara liga(champions 54/55,04-05,06-07)

blue is the colour!!

Acat berkata...

takkan 1-1 sama aje arsenal.

2 goal untuk RVP 3 assist untuk fabregas.

3-0

go the gunners.

midii berkata...

hahha
chelsea yang x bersejarah pun nak cerita sejarah gak ke?

-azura- berkata...

sume kena lah...

BanDeLa berkata...

1st price kat toto4d
2743...

chelsea 1-2 man utd
arsenal 4-0 Wolves

PM
N9 2-1 kel
(time nie n9 da 1..hehehehehehe)...

daddy riki berkata...

3-0. hoyeahhhh!!!

Sang Pemimpi berkata...

brader diego punye prediction tang arsenal tu mmg gua setuju sgt2..Yang lain2 pun batul gak...nmpak berilmiah pun ade prediction2 die...caya ar bro..Xde emo pun mizu sama...mane de

Sang Pemimpi berkata...

Oh ya..tahniah N9..Pahal kelate main xmolek mlm ni?kono santau ko?

crazy_labelle berkata...

pembalasan tuhan... sape suro peminat extremis sgt... main bakar2, baling2... sib bek xde sape xbaling bom...

nami o fish berkata...

Yeaaahhhh Respect The Den hahahaha!

bani berkata...

ya contohi fan chelsea macam bung wahab masuk bakul sendiri angkat. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...