ANDA SEDANG MEMBACA

24

Sultan Bola Perkenan Hasrat Liverpool ke Liga Super

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, November 01, 2009
Macam ni punya barai pun ada hati nak fight juara liga

Sempena kekalahan Liverpool dalam perlawanan bertemu Fulham tadi, dengan ini gua mengesahkan Liverpool telah TERKELUAR DARIPADA PERSAINGAN MEREBUT KEJUARAAN LIGA berkuatkuasa hari ini. Harap maklum, ya. Gua konfiden dan sanggup masuk kelas mengaji Al-Quran untuk orang-orang berumur kalau pengesahan gua ni tak betul. Kepada penyokong Liverpool, jangan kecil hati. Cuba lagi musim depan. Piala Emas Raja Raja pun apa kurangnya, kan?


Penjaring gol paling steady musim ini, Fabregas.

Sementara itu Arsenal masih berada di landasan yang tepat untuk memburu kejuaraan liga buat kali ke-14 apabila menewaskan Tottenham Hotspur 3-0 dengan gol-gol bermutu tinggi yang agak mustahil untuk dihasilkan mana-mana pasukan di dunia ini. Amacam?

24 Ulasan:

mAxx berkata...

tau dek sultan bola ni masak ni

haha..

apa2 hal pun liverpool lom tentu leh compete ngan sgor n kelantan.. lol

dingin berkata...

sanggup masuk kelas mengaji dewasa?
lu dah masukkan agama dalam bola sepak ni beb
cakap sekular

Pipiyapong berkata...

Ye laa. Liverpool juara, gua berhenti sekular sekular. Gua join tabligh.

Din berkata...

hg punya komen pasai liverfool ni bawa banyak mara bahaya ooo.. boleh bawak pancit tayar motor kaw..

xluwiex berkata...

keh keh keh...bantei laa aok pipi...

nyzm berkata...

beb agama dengan bola jauh beb hahaha

Alke berkata...

mana boleh masuk liga super. kena masuk liga perdana dulu arr....belum tentu diorang boley kalahkan red warrior ngan red giant.

Mr feckry berkata...

bodo punye liverpool

mentega gumuk bolat berkata...

ish..
jgn masukkan agama dgn benda lagha nih...
tk kemana...

ikutkan mmg liverfool wat sakit hati jer...
nyampah...
rugi aku bet...

yg penting chelsea tetap best

zanetti_be berkata...

huhuh..the reds mmg boleh dikeluarkan dah..baik masukkan kelantan.7hb di bukit jalil

meyour berkata...

kalau liverpool menang epl musim ni....
aku puasa 30 hari di bulan ramadhan..



THE BLUES STILL GOT THE BLUES!!!

kel@mbu berkata...

hahaha. gol fabregas malam tadi memang antara terbaik di dunia.

pjoe berkata...

arsenal is only for gay
and gay only
hahahaha

Redz da Tsar berkata...

Kalau Liverpool menang BPL season nie, aku akan sapot Liga Super dan tak pandang langsung Liga Inggeris... hehe...
Glory Forever~

midii berkata...

tu la
menang lawan man u celebrate macam menang EPL.

tembakaujiwa berkata...

aper lagi gua nak cakap pasal ARSENAL????kalo dah terBAEEEKKKKKK....ttp terBAEEEKKKKK lah...kompidem tuh kena kuat PP...fokus!!fokus!!

speedrider berkata...

hahahahahahaah terbaek!!!

MaOi berkata...

semakin hari liverpool semakin lawak.. kah kah kah

Azri Rotten berkata...

hahaha ko punye entry ni bleh bawak kes kepale lembu..

R.K berkata...

liverpool boleh cube untuk menjuarai division1 musim depan.

^^

al-Wann berkata...

cbe g thun depn ya liverpool..jgn ngis k!

nasr berkata...

hahaha.. betul la tu alke. kalo setakat the red yg tgh kucar kacir ni lum tentu dpt fight ngn red worrior ngn red giants. setakat red devil bole laa.. mng ngn red devil pn dh cm mng epl gayanye. huhuhu.. *sbr2 fan liverpool. bile cm ni mmg kene bahan jee.. hehehee..

amANI berkata...

Mana review kem team cap ayam?

Konon2 team dah steady, kualiti dah sama cam Arsenal yang terer, boleh pecah monopoli big 4.

Eh, boleh kot, ganti Liverpool. Haha.

Alke berkata...

hehehehe..betul la, mana cerita team cap ayam? Tak nampak macam nak mencabar pongggg....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...