ANDA SEDANG MEMBACA

16

When other brand fails.

the alpha... 'that' Isnin, November 23, 2009

Just another day at the office.


Tajuk dia macam News Week punya artikel sedikit.

Untuk yang tidak mempunyai langganan siaran cable Planet Sports, saya bawakan sedikit info apa yang berlaku malam tadi.


+ Serangan berlaku bermula dari minit pertama lagi. Lennon cross dekat Peter "theres a hole under your" Crouch tapi tidak dijaringkan bola itu. Buka sebab apa, tapi terlalu awal untuk beri "Sicilian message" pada masa itu.

+ Jermain Defoe score 5 goal dalam masa 36 minit, melayakkan dia duduk dalam liga "Capo Regime" paling notorious di England yang anggota lainya ialah Alan Shearer dan Andy Cole.

+ Family Spurs kini menjadi satu lagi Don Cosa Nostra EPL selain MU yang diiktiraf dalam tahun 95.

+ Hatrick Jermain Dafoe berlaku diantara minit ke51 dan 58.

+ Peter "theres a hole under your" Crouch score gol pertama dalam minit ke 9. Ini ialah "Sicilian message" ataupun signal untuk menentukan keseluruhan score Spurs malam itu. Nasib baik dia score pada minit ke sembilan. God Knows record apa yang akan Jermain Dafoe lakukan kalau Pete kasi signal di minit ke 30.

+ Chris Kirkland, keeper Weegan telah diberikan "an offer he couldn't refuse" untuk menjaringkan gol sendiri pada minit minit terkahir perlawanan.

+ Paul Scharner, pemain Wigan ialah agen CIA terbaru yang kami kesan untuk kempen meng-Soccerkan permainan Football. Dengan penggunaan tangan yang semakin berleluasa sekarang ini, apakan agen-agen CIA mahu bawa perang saraf ini out in the open? Paul, Thiery Henry dan Maradona dilaporkan pernah dilihar minum bersama di sebuah bar baru baru ini.

+ Purata gol Spurs dalam setiap perlawanan kini melebihi 5/game.

Now,

Kami boleh karang seribu ayat untuk menerangkan kenapa semua ini berlaku tapi itu tidak penting. Kadang-kadang, kita perlukan Cap Ayam untuk lakukan tugas yang brand besar lain, tidak mampu lakukan.

Terima kasih Harry Redknapp.


Cap Ayam -9

Wigan -1

16 Ulasan:

Shankly berkata...

tiap² tahun mcm gitu .. sejak aku tgk Ian waklker jadi keepeer lagi .. masuk 2nd round ..pancit juga sudah .. big 4 tetap big 4 ...
x pernah berubah big 4 sejak org russia melabur d jambanTan bridge.

pakkordi berkata...

shankly, lu tak comment ke pasal team wigan punya sponsor is BET188. Game ni dah kena "rig" kut?

Spurs team yg comel. Tak lebih dari itu.

Shankly berkata...

corr -jambanTan bridge = jambanTan stamford

sorry for any inconvenience.

wkaakaka

Pipiyapong berkata...

Shankly,
EPL mana ada Big 4, Big 3 je laaa. Keh keh keh. Siapa la yang pandai pandai reka Big 4 siap masuk nama Liverpool.

bungwahab berkata...

shankly...
ko ni dah akil baligh ke belum?

Lucius Maximus berkata...

BB, biasalahkan? Cap Ayam memang macam ayam laga bila jumpa kelab bawahan ni. Tapi dengan kelab atasan macam biasa bertukar jadi ayam serama.

PP, kita kena tengok Liverpool finishing nombor berapa nanti. Kalau 5, jadi Big 5. Kalau 6, jadi Big 6, kalau 15, Shankly akan wujudkan istilah Big 15 lak.

mizu_sama berkata...

dan fan spurs pun muncul....ekekekeke

azlan berkata...

shankly: kamus dewan kan ada. kenapa tak rujuk.

medihebat berkata...

luci: kalau relegate nak big brapa plak...?hahaha...

MaOi berkata...

tak tahu mana dtg big 4 yg ada liverpool.. bukan penah menang EPL pun..

patut masukkan blackburn dlm big 4.. sbb blackburn penah menang EPL..

lagi logik kot big 4 gitu..

Redz da Tsar berkata...

Big 4? Atau Big 7? Yang pasti Man United memang terbaik~

pakkordi berkata...

Geng, memang la liverpool tak menang epl lagi dan performance bagus skit aje dari barcelona, tapi term big 4 tu refer kat 4 of the biggest annual turnover.

Sardin cap ayam aje yg bagus. Bebenda lain yg cap ayam, gua suspect skit.

Point of View berkata...

gua dengar sardin king cup pun best jugak

iampali berkata...

cap ayam belasah 9 gol mmg cool la..keep it up!! biar liverpool drop lg

awi.rui berkata...

hanya bungwahab mengenal keakli balighan...

cayalah bung!

salleh berkata...

Big Four..Fab Five..Super Six..ni baru btul bro2 sekalian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...