ANDA SEDANG MEMBACA

27

Arsenal 2 - 0 Stoke City

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Disember 06, 2009
"As a former Arsenal player, I tried to follow the footsteps of Ashley Cole, which helped Chelsea. But the results remain the same. This is the problem if we want to help people who are not clever play football and bengap umpama pouring water into taro leaves. For me, Chelsea is the worst team in the universe."


Arsenal malam tadi mengejutkan Stoke City iaitu kelab tertua di dalam Liga Perdana Inggeris musim ini dengan jaringan selesa 2-0. Gol-gol dijaringkan oleh Andrei Arshavin dan dan adik Aaron Ramsey hasil permainan yang bermutu tinggi walaupun pada satu ketika Eboue dilihat cuba membantu pertahanan Stoke City. Kemenangan Arsenal terhadap pasukan bimbingan Tony Pulis ini merapatkan jurang dengan pendahulu liga Chelsea yang kalah bodoh meskipun dibantu bekas penyerang Arsenal, Adebayor. Kebodohan Chelsea yang dibarisi pemain-pemain utama Piala Dunia berbilang negara tidak boleh dibantu lagi apabila kasi hadiah sepak penalti pun tak masuk. Ada hati nak menang liga.

Sementara itu di Ewood Park, Liverpool mengekalkan kedudukan sebagai Big 7.

27 Ulasan:

namakasiklainkalibolehtak berkata...

hehehehe....

Shahrul Azry berkata...

macam cilake!

pakkordi berkata...

Lu tunggu lah next weekend. Sekarang ni bunyi macam nyamuk la. Nyyiiiinggg... Aquilani bawa ridsect dalam game minggu depan, mau kasik nyamuk dead. Sekarang, bertelor lah bebanyak.

gagap berkata...

geram betul gua...apesal lu tak sentuh pasal MU lansung?

takpe2...

Pipiyapong berkata...

MU mana kuat! Buang masa gua cerita.

bendahara 3rat berkata...

rilek je anta midfield jd pemain pertahanan..
men 10 org pon x kesah...
MU mana kuat..mng 4-0 je sbb gigs jd defence.
klu foster letak striker,...
wallahualam

Mikhail Yusof berkata...

hehehhe..pipiyapong masih ada lagi rupanye..maner menghilang bro :)

R.K berkata...

terima kasih pipi iktiraf chelsea kuat.

gagap berkata...

hoi..tak kuat lu cakap..

lu tak nampak ke bederet tropi dekat old trafod tu.

hafizshinchan berkata...

taknak ulas pasal perkelahan skuad bolasepak negara kat sukan sea ke...

zackey2307 berkata...

xkn ni je ulasan ujung mgu ni...

Redz da Tsar berkata...

Pantas membalas serangan Lucius.. hehe...

Speed Junkie berkata...

Dan dan je si lucious ni senyap..time ngate team lain nombor satu. Ingatkan perangai menikus ni bebudak YNWA je...rupanya 2x5 je hehe

bungwahab berkata...

lucius ni besok baru dia ulas memang lambat sikit tunggu ulasan dia.jenis manusia pakai internet kat opis time kerja tulis posting merepek-repek plak tu.memang etika kerja takde langsung perangai parasit.

meyour berkata...

salam...
pak kordi...

apasal blog lu xleh nk komen???

print berkata...

Chelse dah kalah!!!!

man u rilek jer...

arsenal mengejar!!!

LIVERPOOL semakin merapatkan jurang...hahahaha!!!

sufianahmad86 berkata...

macam ni baru samuk..men kejar2

Sang Pemimpi berkata...

lepas geram kat chelsea nampak PP...ngahaha

pakkordi berkata...

Meyour, salam. Gua suka komen orang aje tapi gua takdak kena mengena dgn brader wahab eh. Dia naik bas sekolah lain.

kel@mbu berkata...

perghh.. sikit punya berapi-api entri pipi..

Sang Pemimpi berkata...

naseb baek itu spurs seri..hahaha...great comeback n great penalty saves from everton!!

Alke berkata...

hahahah..marah nampak pipi. jurang ape yang dekat pun, juranng dendam boleylah, lainla Man United, tunggu mase je nak ngap tempat pertama tu..seperti biasa, lepas christmas...kekekekek.

Oi chelski, pressure ka?

Lucius Maximus berkata...

Hehe, abang Pipi muncul kembali!

dewajiwa berkata...

MU rilek je. janji at the end, jadi juara berganda lagi.
ya.., Arsengal dan Liverfool semakin improved. keh keh keh. Chelshit terus mara. never give-up. hahaha.

GGMU..

BanDeLa berkata...

adat la..
menang = laju jer entry
kalah = sendiri mau ingat la

memang x gentelman tul la...

hahahahhahaaaa

eddie dewanaga berkata...

tahniah untuk PP...
sesekali menang mesti berbunyi.
beberapa kali kecundang terus sunyi.

Izzat berkata...

Man Utd main biaser jer aku tgk... Gol Scholes tu biasa jer, gol Gibson tu, dari build up smpai die shoot tu, biaser jer aku tgk, xder menarik sgt pon, Giggsy main biasa jer... gol2 Valencia ngn Rooney pon aku tgk xder aper yg luar biasa nyer... main letak Carrick kt bek?? SAF pon bleh main situ... Kuszchak save free kick tu, xder aper yg mengagumkan pon...
Bagi aku, kalo Man Utd main hebat tu, biasa jer, sbb Man Utd mmg hebat lg kuat pon!! wokakaka!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...