ANDA SEDANG MEMBACA

12

BABAI HUGHES..WELKAM MANCINI

saudagar gaRAM.. Ahad, Disember 20, 2009
Malam tadi ASTERO dah bikin palat sama gua.entah apa mimpi diorang,tak mau tayang live team ayam lawan team bunga..team bunga pon bukan calang calang team wooo..penah jugaklah jadi pemegang liga perdana inggeris jugak dulu beb..

pas menang besar dengan WIGAN ari tu,ntah apa badi tok WIGAN bagi,sampai form team chap ayam sangkut dengan wolves..serigala jerk pon..


nasib baik dapat belasah anak buah MARK HUGHES minggu lepas..tenang sket gua.kalo tak,mau je rasanya gua sepak si huddlestone tu..






so,malam tadi gua terpaksa layan game last MARK HUGHES kat CITY OF MANCHESTER STADIUM..pak arab tuan punya MANCHESTER CITY punyalah tak sabar.baru dua kali kalah dah nak jual si MARK HUGHES..sekali tu memang dah patut pasal lawan team chap ayam..no wonderlah kalah..gila tak sabar..

lu rasa dalam setahun berapa kali dia gaduh dengan bini dia?ntah,malas gua nak jawab..
apa..dia ingat chap ayam biar ke?

tak dapat beb..


memang kebanyakan player yang main lawan team sunderland malam tadi player baru je kecuali IRELAND, KOMPANY, PETROV, RICHARDS..


sampaikan coach pon blom sempat nak sampai setahun,dah nak kena fired..memang pak arab ni kurang sifat sabar..tapi team city main bleh tahan semalam..rancak gua cakap lu..takdelah gua hampir terlelap macam pakcik gua..dia layan MU malam tadi..siap bleh terlelap..


minit ke 4,roque santa cruz sudah bagi sumbat sebijik untuk buat FULOP melopong..nganga jangan tak nganga..move yang cukup sempoi dari tevez dan jugak bellamy..


tak cukup lagi masa tu..ntah apa dengki mamat sunderland kat bellamy,(pasal laju tak terkejar kot)dapat lagi sebijik penalty..

alaaaa...takat penalti,simple je si TEVEZ kasi sumbat..


eeehhhh..melawan plak dia.minit ke 15,MENSAh bagi sebijik kar GIVEN,unmarked beb..selamba je dia heading dengan senang hati..pastu,HENDERSOn plak bagi game all level semula..minit 24..


tak berapa terganggu pon gua tengok bebudak HUGHES..dengan si IRELAND,TEVEZ,BELLAMY,WRIGHT-PHILLIPS,dengan SANTA CRUZ tetap bagi masalah beb..


sekali lagi BELLAMY bagi simple je gol..nampak macam budak 12 tahun pon bleh buat.tapi pastu SUNDERLAND jawab semula..JONES bagi plak satu..


SANTA CRUZ seal the deal dengan sebijik lagi minit 69..







SPURS??


menang lagi.tapi tak bleh nak bangga ar pasal lawan team bunga jerk..lagipon,nak ulas tak dapat..gua tak tengok..rewang umah pak cik gua kawen..




SETAN MERAH??

ntah,gua tak layan sangat..cuma gua tau depa kalah..


MALAYSIA lawan VIETNAM?

oklah..takdelah gua bangga sangat.bukan pasal gua tak patriotik..cuma gua tak yakin, kejayaan ini mampu buat bebudak mintak kat bapak diorang but bola berbanding dari PLAY STATION..

12 Ulasan:

nyzm berkata...

engko tengok EPL je ke bro? tak best la bro. tengok la LIGA BBVA plak

Izwan Che' Ani berkata...

mancini ke mancity?

Bert berkata...

dgr cter,haritu spurs kalah dgn wolves sbb player diorg g clubbing kt dublin..hbis mengamok si redknapp..bagus la cm2..

psl hughes plak, aku mmg kesian kt dier..aku
rase sumernya punca dari player ManCity sendiri..tgk kolo toure main,hampeh, mmg bagus pon wenger jual

angeldream berkata...

izwan : mancini la. roberto mancini.. ape mancity plak

:angeldream:

Izzat berkata...

angel: si Izwan maksudkan mancini (pergi) ke mancity la wey...huhu

aku rase satu kesilapan, first, Mancini xde exp kt EPL, dan ade setengah sezen jer lagi sezen nie, tp advantage die, mancini ade good CV, biase handle player star, dan Jan window dh hmpir, dan Pak Arab ade poket yg bleh dibakar2 xabis2...

mase city appoint Huges dulu, sbb Hughes ade rekod yg cambest kt Blackburn, bleh handle team dlm tight bdget, ialah kelebihan die kot... tp, once pak arab masuk bwk duit, so, aku rase, mgkin huges mengalami kejutan budaya kot...huhu

still aku rase Hughes patut stay smpai abis sezen...

tp celaka gak city nie, aku rase kalo diorg leading 10-0 pon, opponent ble kejar jadik 10-10 lagi... semalam tu skit je lagi...huuhu

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

ala mancity.. hrp duit dr tokan minyak jek.. klu x, xdanya smpai ke thp skang.. sm lh jgk nagn chealsiputlaut tu.. nk tgk abramovich tu bangkrup nth pe akn jd kt siput laut ny tu.. mydin bli borong je kot.

Khier berkata...

mark huges kena pecat bukan psl rekod kekalahan Man City.
tapi pasal Man City cuma menang 2 game aje dari last 11 games.
senang kata, pak arab tu tak suka Man City jadi pakar seri.

ni aku quote kekate pak arab itu -
"A return of two wins in 11 Premier League games is clearly not in line with the targets that were agreed and set"

Khier berkata...

"sampaikan coach pon blom sempat nak sampai setahun,dah nak kena fired"

fakta salah,
Mark Hughes manage Man C selama setahun 6 bulan 2 minggu++ sebelum kena pecat.

kucing berkata...

aku rase biarkan hughes pergi dan terima kedatangan mancini. bosan da asik tgk big4 jer. ak nk big7 pas ni. +mancity, spurs n av.

Liv still in big7.

kareem berkata...

bercelaru aku bace tulisan ko nih saudagar garam..

Papepon..Mancity dan Chelshit tak ade bezanya apabila kuasa terletak di tangan owner kelab. Tukar manager mcm tukar sluar dalam..Rosak bola..

witchunter berkata...

nak buek camno...duit punya pasal....kalau den pun....pasukan portsmouth den tukar semua player dan trade in dengan pemain barcelona.....heheheh

angeldream berkata...

oh malu. tapi ayat izwan kompius. kene dengar pronouncation baru paham..

:angeldream:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...