ANDA SEDANG MEMBACA

14

Musim baru akan bermula untuk Liverpool... pada setiap hujung minggu hadapan.

Jorji Isnin, Disember 21, 2009
Semua keputusan perlawanan mengikut landasan bookie-bookie EPL yang dah bertahun merancang. Mereka sangat bijak.Percaturan mereka bukan calang-calang. Beratus juta pounds sterling punya strategi.

Liverpool kalah.
Manchester United kalah.
Chelsea seri (itupun Lampard kene 3 kali sepak penalti)

Semua itu untuk menambah perisa EPL supaya lebih terbuka dan mendebarkan.

Arsenal menang?

Persatuan bookie-bookie sedunia yang berpusat di Bukit Bintang tidak pernah memasukkan Arsenal dalam senarai percaturan/pertaruhan mereka kerana mereka dan kaki judi semua sudah yakin, dipenghujung liga nanti Arsenal gerenti tempat ke-4 punya.

"We dun bet with kids" - tambah penjudi tegar, William Hill.

Jadi, jangan seronok dulu Gooners semua.

14 Ulasan:

Pipiyapong berkata...

Ah stail jeles...

ayob berkata...

boo!

Izzat berkata...

WHU 0-4 Man United (re-shuffle back line), WHU 1-1 Chelski (tu pon penalti 3 kali kena ambik), ape barang?? huhu

Besi Karat berkata...

Arsenal menang.yeah!

MR berkata...

hangin je lampard psl 3 kali jugak la die clebrate gol..hahaha..cam haram.

Encik Bebo berkata...

nak cite musim2 lepas chelsea ngan m.u biasanya masa ni dah tinggalkn team lain 8 tiang...arsenal makan asap la.tapi musim ni lain citer la bro.belum ada lagi yg team yang menang 10 plawanan bturut2 mcm musim2 lepas.asyik drop points sana sini.kena tengok dulu hujung musim baru boleh sembang besar.pasukan takde sejarah memang suka cakap besar.pasukan yang terlampau banyak sejarah senyap pulak skarang ni.

dewajiwa berkata...

hahahaha.
entri ini sangat realistik.
komen Encik Bebo juga sangat relevan. setuju lah kat korang berdua.

NikLas berkata...

pd pandangan gua la.... budak2 arsenal xkan tunggu sampai 20 tahun untuk menjuarai EPL. mamat gerrard, dr hingusan smpai nk pencen pun x dapat2 lagi... apa kejadah nyer. Nearly man lah jawabnye.

Lucius Maximus berkata...

Encik Bebo jangan emo sangat, hehe!

dewajiwa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FdausAmad berkata...

Lu pusing kiri tibai Arsenal.Canteekk.
Ahhh..ManU main biasa biasa, sebab tu tewas.

karim berkata...

man u main biasa2 dengan team biasa...pun kalah

pakkordi berkata...

Bookie punya kerja semua ni. Sokong jangan bagi jiwa dah la geng.

eJAI berkata...

Cuak arsenal kejar...kahkahkah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...