ANDA SEDANG MEMBACA

21

Liverpool lwn Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Sabtu, Disember 12, 2009
Team bangang lawan team paling steady dunia.

21 Ulasan:

j or ji berkata...

aku rasa liverpool menang la..


declaration.manchester united tidak menyokong mana2 pasukan untuk menang atau kalah demi untuk memenangi kejuaraan musim ini.
manchester united hanya mahu semua pasukan kalah.
kekeke

MaOi berkata...

aku rasa seri 8-8

mizu_sama berkata...

arsene wenger di buang padang sekali lagi kerana emo. keh keh keh

Shankly berkata...

ialah arsenal kuat hebat jitu pulak itu ..
apalah sgt ngan Liverpool ..
asik mengarut jer .. form tu d d d w d D ..
tak mcm arsenal w w L L w ..kan .. hebatkan ..

liverpool ada 2 org jer player gerrard ngan torres ..
arsenal .. mcm² ada fabregas , arshavin , gallas , welcott ..huhuh mau nya kena belasah Liverpool

as a hardcore fan .. pilih liverpool win hopely ada miracle nnt .. ialah byk sgt un-liverpool kat sokernet.
korang takyah aah tgk game tu ..sbb bosan dan dah lewat pagi baik gi tido .. .
korang tgk aah everton mengshock defeatkan chels** or tgk muka SAF merah muka sbb aston villa main hebat.
jadi lupakan Liv vs TASKA emirates

oh ya .. bila last time kelab TASKA tu menang di anfield.. korang mesti dah lupa ..sbb dah lama sgt ...isk isk ..

paiseh berkata...

mana gambor wenger..??



... oo~ gua nampak.
celah2 penonton tu~

hafizshinchan berkata...

Liverpool buleh menang game ni. jangan lepas gol minit last sudahlah.

aku pom stuju
manchester united hanya mahu semua pasukan kalah.
tapi kalo ngan pahang tak berani cakapla, diorang ada fam.

pakkordi berkata...

"Loser menyalak gunung, gunung tak runtuh, anak tekak loser yg rabak"

Begitulah ibaratnya fan arsewho weekend ni.

-melaporkan dari skuadron perang saraf anfield-

oohh lala berkata...

kalau diperatikan betul2,yang dok kate kat org lain emo,org tu yang emo sebenarnye.menggelabah la golongan2 ni.bila menang kecoh...kate org emo,tapi bile kalah sunyi sepi,atau pun salahkan ref mcm manager yg selalu cari pasal ngan referee tu.sape ntah si muka merah mcm bontot monyet.itu baru betul2 emo.kalau sape2 marah ngan komen aku ni,org tu pun mmg emo jugak.

kesimpulannya..jgn suke2 kate kat org emo.sape2 yg minat bola,ada passion,gila bola la senang cite,suke menang,benci kalah..it's normal to be emo.kalau x,takkan la john terry a.k.a tiny tears nangis sebab miss penalty mase final champions league dulu.nangis tu pun emo jugak...ciao!

shan keli berkata...

Mr Shankly the history expert..sila ambik note

last arsenal menang di anfield tahun 2007.6-3 final result.julio baptista score 4 butir.siap miss penalty lagi.

bila last time liverpool menang kat higbury or emirates?aku sudah lupaaaaaaaaaaa.....kerna mungkin sudah terlalu lama juaaaaa.

Besi Karat berkata...

team paling steady tak menang piala ke?ehe.

print berkata...

baik liverpool atau arsenal....

game super sunday yang dah x 'super'.
disebabkan LIVERPOOL yang fool...

BanDeLa berkata...

steady bergaya jer budak baru nak naik nie...
emo darah muda la katakan...
liv 2 - 0 arsenal...
glory2x man utd

jumari jipan berkata...

seri..

FdausAmad berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
SundayPeople berkata...

menang jadi arang, kalah jadi abu

bungwahab berkata...

apa punya ulasan daa.semua team steady cuma yang bangang ada satu chelsea.tengok dia punya fan dah ler, bangang bangat.

Sang Pemimpi berkata...

ah budak2 man u kate tak kisah sape menang tp apsal predict lvpool mnang? takut arsenal kejar ka??kehkehkehkeh...penakut jugak lu orang..

R.K berkata...

aik bung? chelsea pulak kene? cerdik la bung ni.. ^^ haha

aku nak tgk arsenal mng.. sbb stakat ni, prediction shankly masih TEPAT. masih ta kalah lagi..

dobot berkata...

perfect!

gula-gula berkata...

kah kah kah..lepas baca komen2 menganjing arsenal ni aku nk gelak..team loser mmg mcm tu..kesiann..

angeldream berkata...

bung tu bodo..

amende la johnson. patut awal2 dah kene tukar. tak fit, otak tak centre, nyusahkan liverpool aje . gegege

:angeldream:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...