ANDA SEDANG MEMBACA

17

Malaysia sekolahkan Timor Leste

dingin Khamis, Disember 03, 2009


“Huh, ada macam drogba tak?” kata pemain no. 7.
“Tak sangat. Gua lagi real macam drogba,” sanggah pemain no. 4.
“Kecoh lah korang. Gua macam fabregas relek jek,” kata pemain no 2.
“Gua pula dah feel macam Rooney,” kata pemain no. 3.
"Tak sabar nak sekolahkan malaysia nih," kata pemain no 5, sambil matanya asyik tengok kasut barunya.

Timor Leste 0 – Malaysia 11.

Lepas ni, kita harap Malaysia boleh sekolahkan pulak Vietnam tu.

17 Ulasan:

bungwahab berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
bungwahab berkata...

cayalah dingin!!
ada cerita pasal malaysia.baru ada sense of belonging sikit.

Sang Pemimpi berkata...

Kehkehkeh...xheran msia bedal sampai 11-0.Tgk nnti lwn Thai ngan vietnam cmne...Dah biasa sgt situasi cmni terjadi...lalalala

Redz da Tsar berkata...

Terbaik.... Walaupun ada yang kata, 'ala setakat Timor Leste je', aku tetap berbangga... Semoga lawan Vietnam n Thailand dapat menang...

Glory Malaysia

dewajiwa berkata...

jersi sponsor cap apa tu ye?

bendahara 3rat berkata...

rilek je manager die pakai croc msk pdg..
xmen pakai 3 quater mahal2..
amik sluar jeans raya taun lepas, pastu kerat..
pakai cam2 pon dpt msuk tenet..

Alke berkata...

hahahaha....korang nie kutuk tak hengat....kesian lak aku tengok timor leste..tak patut 11, patutnya 22 - 0, sorang satu siap ngan simpanan pun dapat!!

nasr berkata...

cm ni le, bru betul laman rsmi bola sepak dunia. tp cite psl barcelona ngn real madrid ari tu xde ulasan pun. huhuhuu..
timor leste ranking 200 fifa maa.. tgk next game t. kalo mng lg mmg cun laa..

SundayPeople berkata...

jersi tu jenama Mizuno.

Izzat berkata...

jangan 10 tahun lagi result nie terbalik, sudah ler..

starr struckk berkata...

bendahara 3rat: kau sure ke tu crocs? gaya macam asadi pasar malam je.

ChesterChaz berkata...

tahniah arr malaysia..
tu btol ke squad timor leste tu?
bkn squad kampung balun bt. 12 ker? heee

mizu_sama berkata...

bung?ada sense yer?owh..minat team malaysia rupanya.igt minat pasukan kebangsaan indonesia :p

scootrulez77 berkata...

Kan Timor Leste tuh ex-Indon..Nampak sgt ceria Bung..

Yang lepas tuh jangan dikenang ya Bung. Timor Leste sudah bukan milik Indon.

nami o fish berkata...

jangan lagi 5 tahun nanti timur leste pulak belasah malaysia..dulu korea ngan jepun pun mangsa belasahan malaysia,sekarang uzbekistan pun mampu belasah malaysia..

tengok je la nanti..janganlah pulak orang malaysia terpesona dengan sejarah lampaunya mengalahkan arsenal hasil sepakan 30 meter arwah mokhtar..

sChuMee berkata...

stakat aku dgr.thai bantai msia 14-0
women fotball....
ptt sapa 21 la..
men bdminton...

FreeMen berkata...

x tahan tgk player no 7 dan 4.

haha. aura dasat gila.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...