ANDA SEDANG MEMBACA

70

Rangkuman Piala Liga

Lucius Maximus Khamis, Disember 03, 2009
Cap Ayam Mengayam Seperti Biasa

Manchester United 2
Tottenham Hotspur 0

Macam biasa, Spurs menonjolkan ketokohan cap ayam mereka bila berdepan dengan pasukan Big 4, maaf, Big 3. Mereka boleh mencatat kemenangan besar menentang pasukan bawahan seperti Wigan Athletic, Burnley dan Liverpool, tetapi tidak bila bertemu dengan Manchester United, Chelsea atau Arsenal.

Sesuai dengan nama Hotspur yang boleh diterjemahkan sebagai hangat-hangat tahi ayam. Saudagar Garam dan Bart Bassong dilaporkan sudah memohon cuti dan telah diluluskan oleh Nazri atas persetujuan Jorji.


Villa Bersedia Untuk Kutip Derma Tambahan Buat Acorns

Portsmouth 2
Aston Villa 4

Bekas pengurus Chelsea, Avram Grant seperti biasa gagal usaha memenangi piala dalam karier beliau sebagai pengurus bolasepak. Martin O’Neill pula sedang berkira-kira untuk menjulang kejuaraan pertama Villa semenjak 1996.

Kejayaan Villa ialah berita baik buat Acorns.


Arsenal Lebur Harapan Empat Piala

Manchester City 3
Arsenal 0

Sumber-sumber rasmi mengesahkan bahawa Pipiyapong telah menghantar borang permohonan Arsenal untuk menyertai kejohanan Piala Bardhan di Malaysia untuk memastikan Arsenal kekal di landasan pemburuan empat piala.

Sementara itu dalam insiden yang tidak menghairankan, Arsene Wenger enggan bersalam dengan Mark Hughes selepas tewas 3-0 kepada Adebayor dan rakan-rakan. Emo.


Kami Sengaja Kalah

Blackburn Rovers 3
Chelsea 3
(penalti 4-3)

Chelsea dengan penuh bermurah hati memberi laluan kepada Blackburn Rovers ke separuh akhir Piala Liga sebagai rasa hormat kepada juara EPL 1994/95 itu.

Gael ‘Taxi’ Kakuta yang diberi peluang beraksi malam tadi mengaku sengaja menendang bola tepat ke Paul Robinson semasa penentuan sepakan penalti.

Paul Robinson dalam maklumbalas yang diterima mengucapkan ribuan terima kasih daun keladi.

70 Ulasan:

Tabok berkata...

Hohohoho! I loike! Ganas Ganas Man Utd

gascoigne berkata...

Dengan Blackburn Rovers pun kalah? ni tahun 1995 ke? kah kah kah...

Shankly berkata...

kasian sungguh dia pergi mendptkan ubat ...


p/s gua pasang dunhill 14 utk Man City weekend nie
+ jackpot suria batang² utk adebayour score ..

bookie always rite ..my fren ..

aRief berkata...

tgk line up la bang..

atok berkata...

hahaha dh kalah dh lee.
man utd jaa yg still dlam 4 piala. kehkeh

ehsan berkata...

gua x kisah Chelshit kalah..
gua kisah arsenal!
haha..
fan emo,manager pon emo...
zzzzzzzzzzzzz..
hahaha...

nasr berkata...

semifinal manu, man city, blackburn dan aston

Shankly berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Shankly berkata...

apa jua keputusan bulan 3 nnti ..
masih x mampu mengubah catatan fakta , sejarah , seksklopadia , wkipedia or apadia...

Most tournament wins (team): 7 wins, Liverpool.
Most final appearances (team): 10, Liverpool.
Most tournament wins (individual): 5, Ian Rush for Liverpool.
Most final appearances: (individual): 5, Ian Rush n Kenny Dalglish
Most Highest goalscorer (career): Ian Rush 49 goals.

kah kah kah .. kasian sungguh dia pergi mndptkan ubat ..

azlan berkata...

Lucy: alasan budak budak, 'kami sengaja kalah'. kami dah puas menang. kami sengaja bagi laluan'. kalau dh tak terrer tu, tak ke mana.


shank: sejarah lagi. Hidup dgn kegemilangan masa silam.

bekam berkata...

aik,mana team big 4 lain??eh big 3...

faridfadhly berkata...

brader2 sokernet..gua request highlight sukan sea malaysia 11 timur leste 0..rasa nak nangis pun ada..

bungwahab berkata...

'kami sengaja kalah'-- analisis terhebat lucius sepanjang 30 tahun karier dalam bolasepak.perfect!brilliant!marvelous!
keh.keh.keh.
takpe lucius benda dah jadi sejarah fan chelsea pun bukan suka benda sejarah sebab memang takde sejarah.keh.keh.keh.
mana anak-anak ikan chelsea ni kalau tidak laju je komen dah tukar jadi fan man city pulak kot?keh.keh.keh.keh.

Encik Akmal berkata...

Gua sedih betul Chelsea kalah Carling Cup. Sedih gila ni!!

Woi, gua cakap sedih, sedih la!! Apa tak nampak ke ayat-ayat frustrated gua?

aRief berkata...

carling cup je pon. wakaka

Saed Ramadhan berkata...

KUALA LUMPUR – Skuad kebangsaan bukan sahaja mendapat tiga mata penuh yang dihajatkan, tetapi turut berpesta gol apabila membelasah Timor Leste 11-0 pada perlawanan pembukaan acara bola sepak Sukan Sea XXV Laos di Stadium Nasional di Vientiane, semalam.

petikan: utusan malaysia

FIRZA berkata...

adoiiii....dah kalah nak buat macam mana kn....bleh cuba lagi nanti...masih byk peluang untuk menang piala lain.......hidup dalam sejarah pun tak guna kalau takde ape lagi yang nak dikejar.......

takpe lucius....nanti kita pergi jumpa kakuta same2 pujuk beliau supaya tidak menangis lagi lepas miss penalti.....

SocketWorld berkata...

Chelsea bermurah hati? KAH KAH KAH...
dah tersingkir cakap jer lah..

SFB berkata...

biasanye kalu x power out le... tu je.. nk buat mcm mana haha

aranhellstorm berkata...

kali ni aku bersetuju sangat ngan bungwahab...

lain kali training penalti...berapa banyak kali out of tournament pasal penalti?

keh..keh..keh....

shankly: Harap2 team kita dapat mengulangi sejarah kegemilangan..takde la asyik fan macam kita ni yang mengungkit sejarah dulu.. tapi kira okla dari team langsung takde sejarah.. lebih kurang macam SinarDimanja FC jugak la kot...hahahha

mAxx berkata...

ala...takat sapot team sejarah apa yang bangga..lahir2 dr perut je terus je pilih team yg byk sejarah aje..snang..haha

print berkata...

kalau arsenal ngan chelsea dah tersingkir...
camner ngan Liverpool?

cmaner haaa?

diorang masuk x carling cup?

bile dorang tersingkir?

ke dari awal-awal dah tarik diri?

Arsenal stiil ade 3 piale lagi...

chelsea pun still ade 3 piale...

Liverpool ade ape?

nape yerr liverpool x masuk suku akhir carling cup!!!???

musykil aku,

Shankly, tolong explain???

print berkata...

Most tournament wins (team): 7 wins, Liverpool.
Most final appearances (team): 10, Liverpool.
Most tournament wins (individual): 5, Ian Rush for Liverpool.
Most final appearances: (individual): 5, Ian Rush n Kenny Dalglish
Most Highest goalscorer (career): Ian Rush 49 goals.

coming soon : Most appearances in EURO EUROPA League....

We'll wait and see....

nami o fish berkata...

alaa shankly,hidup kalau nak bersejarah je,pergilah duduk candi lembah bujang.apa poyo sangat ni,preston north end pemenang pertama liga pun tak kecoh sangat.

weh,real madrid dengan ac milan yang menang champions league banyak daripada liverpool pun tak kecoh dengan sejarah.ya - sejarah penting tapi kalau hidup dalam kenangan tapi team hampeh pun tak guna jugak.

kalau nak ikutkan sejarah,melaka pelabuhan lagi besar dari venice,tapi sekarang melaka ada mahkota parade je.

aku tengok fan madridista takde pulak bising2 pasal sejarah dengan barca - walaupun real madrid menang lagi banyak el clasico,lagi banyak la liga,lagi banyak champions league dari barca.DORANG TAU LEVEL DORANG SEKARANG,TAK SAMA DENGAN BARCA.

sejarah mungkin berulang,layan tomok aje laa..

p/s:YNWA bukan hanya untuk liverpool.gua lagi prefer celtic park punya,lagi bingit dan bising.

scootrulez77 berkata...

Print,
cube aku tambah sket.

First appearance in Europa League from EPL big 4- Liverpool!!!!

Chelsea kalah Carling Cup?...Dah kalah terima jerlah..Congrats to Blackburn...Still ade 3 lagi kan..Jeles gak tengok Liverpool main dlm Europa..

meyour berkata...

scootrulez77,

Gua terima dengan hati terbuka bagai langit biru dia angkasa....

THE BLUES STILL GOT THE BLUES!!!!

Shankly berkata...

print m nami o fish ..

hahahahaha ..
ok mari kita kaji rekod liverpool di Euro League/UEFA ..
3 kali juara bai ..
akan jadi 4 tahun nie..
uefa+chmapion league = 3 + 5 = 8 ..gila hebat.
man utd , chelsea , arsenal cirit birit nak menang cup kat eropah,

carling cup .. spt yg diwar war sblm nie .. circumstances .. player injured myybkan kami tersingkir ..hikmahnya .. byk masa liverpool utk berehat.

lagipun dah 7 kali mcm bosan..
asik asik liverpool main kat wembley .kan kan ..
kah kah kah

akuhensem berkata...

shankly dan penyokong2 liverpool yang lain hanya hidup dgn sejarah2 mereka sahaja...so kesimpulannya liverpool hanya tinggal sejarah sahaja...bak kata org putih..'liverpool is history'...nama pun sejarah...diorang dah xkan menang pape lagi dah...penyokong, pemain, manager diorang semua hidup dalam sejarah...senang cerita semua dapat A1 dalam sejarah masa SPM dulu...
YNWA...You'll Never Win Anything
YNWA...You'll Never Wank Alone

FS berkata...

alah shankly, lu pun ntah2 tak pernah merasa tak time2 sejarah kat wembley tu? lu seronok bukak buku sejarah liverpool pastu berangan tepi kolam..keh keh keh keh

Shankly berkata...

scootrulez77,

pembetulan bukan 1st time.. dah byk kali dah ..
dah 3 kali main kat final pun ..

nami o fish ..

sbb hang tak jumpa gi hardcore milan , barca or real madrid.
dukacitanya dimaklumkan ..
italy n spain ..
x glamer kat masia ...
dlm 1000 org masia .. 20 org jer yg minat n ambil tahu pasal kelab² hang sebut tu ..

kah kah kah

j or ji berkata...

ambil iktibar sikit.masih belum terlambat untuk menerima secara perlahan-lahan...Manchester United akan menang semua piala May nanti.

kekeke..

Okidoki berkata...

Hakikatnya fan2 Manshitter, Chelshit dan Arse-nal jeles dgn rekod Liverpool esp Manshitter. Teruskan angan-angan kamu nak pintas Liverpool sampai Kiamat. Wakakaka

bungwahab berkata...

sejarah lagi.sikit-sikit sejarah kang lucius marah pulak.
chelsea pun ada sejarah jugak tak bising pun.sejarah tak pernah menang piala eropah contohnya.keh.keh.keh.
mana lucius ni kata penulis kem chelsea tak buat analisa panjang lagi ke kekalahan chelsea bleh hantar kat carlo ancelotti boleh dia buat sumber inspirasi.keh.keh.keh.

hafizshinchan berkata...

Terima kasih Liverpool kerana memberikan kami peluang untuk menang...

Maybe Liverpool akan berbuat bakti lagi pada season-season akan datang...tq tq heeee

Kalau diberi peluang saya lebih rela memenangi sebarang piala setiap musim, biarlah piala bardhan sekalipun, dari hanya sibuk membuka karya agung sejarah :)

Nani 2 Gerrard 0

amANI berkata...

Chelsea kalah sebab overkompident.

Dengan menurunkan Drogba bila dah tertinggal gol, nampak sangat Chelsea TERDESAK. Bukan sengaja kalah.

Prinsip yang masih kekal di Arsenal, League Cup adalah pendedahan untuk budak-budak berpotensi umur 17 tahun.

Encik Bebo berkata...

sengaja kalah la kononnye.logically team sengaja kalah ni sebab atur perlawanan@ambik rasuah.kalau saje2 suke2 nak kalah tu tak wujud dalam kamus professional footballers.nak wat cmane kan???penganalisis amatur..layan jela.at least ade gak sense of humour.

Redz da Tsar berkata...

Hehe... Sejarah... Subjek paling best bagi fan Liverpool... Whahahahahahahaha....

Kesian...

bahu jalan berkata...

aiseyman.. kali ni liverpool betul2 walk alone la.. :D

biar kan lah mereka berbangga dengan sejarah.. biarkan Benitez terjun dengan labu labunya..

free berkata...

manU, slow and steady menang 4 cups hehehe..arsenal, chelsea ngn liverpool,opps sori tersasul,arsenal ngn chelsea tiada 2nd squad yg mengancem cam manU..chelsea nak harap 4 cups,org tua sume pancit bai..arsenal, budak2 mentah hehe..

Point of View berkata...

"penganalisis amatur..layan jela"

@encik bebo, bila gua baca lu tulis macam tu, gua click gak la lu punya link, sekali tengok lu budak 1st eleven la pulak. budak arsenal lagi.

gua cari gak lu punya ulasan profesional kat sana, takde pun? ke lu tulis setahun sekali je? gua try usha ulasan profesional kat sana pun takde bai, setakat copy paste line up player pastu tulis siapa skor gol, minit ke berapa budak sekolah sukan arsenal pun boleh bai!

lu nak sound orang kot, lu cermin diri sikit la bai. kalau lu pro sangat try tulis artikel kat sini, nak tengok gak lu ni john dyke ke tak?

Point of View berkata...

First of all, aku nak ucapkan terima kasih kepada mAxx yang telah sudi menjemput aku sebagai guest author team Arsenal untuk blog sokkernet ni. Walaupun berapa kerat je manusia yang membaca blog ni tapi at least blog mcm ni leh jadi medium yang bagus untuk aku express aku punya opinions dalam salah satu daripada passion aku..which is FOOTBALL or soccer as the stupid Americans call it.

(encik bebo secara profesional mendedahkan soccer di amerika ialah bolasepak)

Aku memang suka baca blog bola.Hari-hari aku baca blog bola.Salah satu blog bola kegemaran aku ialah Arseblog.Blog ni based di Ireland and for sure author die yang digelar Arseblogger cite pasal Arsenal je.Arseblog ni jugak ada podcast setiap hari Jumaat yang dipanggil Arsecast.Aku selalu download podcast ni dan dengar Arseblogger ni berborak ngan former players,bloggers dan football journalists pasal bola.memang show bak kata golongan hip.Arseblog ni memang top di kalangan penyokong Arsenal di seluruh dunia sebab daily hit blog ni adalah sekitar 20,000-30,000. fuh..website kementerian aku pun tak dapat hit sebanyak tu.Dasat2!!Harap2 blog sokkernet ni akan lebih hit dari website kementerian aku.

(encik bebo menerangkan dia suka baca blog bola, hari-hari encik bebo baca blog bola, macam dalam cerita p ramlee pulak dah, cikgu suka main bola, hari-hari cikgu main bola. selain tu secara profesional encik bebo menceritakan blog arsenal yang best, tak macam blog encik bebo yang dpt 2 atau 3 hit sehari)

Berbalik kepada tajuk yang agak stylo di atas, musim ni Arsenal bermula dengan sungguh bergaya. Stylo wa cakap lu. tak main la setakat menang tipis. Semua lawan disebat dengan bergaya (stylo lagi!). Formasi 4-3-3 yang diciplak oleh Encik Wenger daripada buku manual Senor Guardiola telah menunjukkan hasil yang baik walaupun masih belum teruji sepenuhnya. Kalau minggu ni Manure Utd ditiaw 4-0 oleh Arsenal di Oltrefet, aku yakin memang formasi baru ni boleh diharap dan diteruskan untuk menciritkan team lain seperti Chelski dan Liverpud.

(secara profesional encik bebo mengulas arsenal pasukan yang stylo. cerita setakat stylo je, nak cerita posisi, term of play, tactical, zonal defence, wing play, 3rd man release, width n depth mungkin tak dapat kot sebab encik bebo bukan pengulas amatur)

Jadi apa yang boleh diharapkan oleh penyokong Arsenal musim ni?maksud aku real Arsenal fans la.Bukan glory hunters yang hanya memuja bila pasukannya menang dan mengeji bila kalah.
Maybe dengan satu atau dua signings untuk posisi defensive midfielder dan central defender Arsenal akan mampu lebih mencabar musim ni. Aku tak berharap Encik Wenger akan beli high profile players macam Arshavin, cukupla kalau yang low profile tapi good enough macam Eduardo,Sagna atau Vermaelen. Kalau tanya penyokong yang bongok, diorang akan cakap Wenger patut beli David Villa atau Franck Ribery. Naifnya manusia macam ni! Kalau aku jumpa manusia macam ni, aku tak akan borak pasal bola ngan dia.Aku suruh dia pegi main Football Manager je pasal inilah golongan yang tak tau apa pun pasal falsafah dan tradisi kelab yang disokong. Tu belum aku cakap pasal visi ngn misi kelab. Mesti nangis dan taubat nasuha kalau dengar!

(encik bebo dengan profesional menjelaskan eduardo yang asyik jatuh masa lawan chelsea, sagna yang tak dapat mark drogba dan vermalaen yang skor gol sendiri sebagai pemain terbaik arsenal)

And that'll be about that. Lenkali aku cerita lagi. Harap2 malam ni Arsenal akan menang bergaya lagi lawan Celtic dalam Playoff CL 2nd leg.ciao.


p.s: I love my team so i should be biased. ;p

(encik bebo pun bias ke? la tak profesional la macam ni encik bebo?)

Point of View berkata...

lupa lak, gua ambik kat sini

http://1steleven.blogspot.com/2009/08/arsenal-yang-stylo.html

encik bebo memang pengulas pro, haha!

bungwahab berkata...

encik bebo...
awas!! komen anda telah menyebabkan kemarahan anak-anak ikan 'penganalisis amatur'.
jangan komen lebih2 sebab diaorg bebudak baru nak up belajar tengok bola memang emo sikit.

bahu jalan berkata...

perghh.. gua suka la sama sokernet ni.. wa caya lu.. keep on dudes!

dewajiwa berkata...

rileks kawan-kawan warga Sokernet.
sini semua patutnya having fun walaupun sekali-sekala pedih dibahan atau perit nak telan hakikat. open minded sikit.

Sokernet - Humor Bola Sedunia. amacam?

dikwahab berkata...

betul cakap bung! mari kita ramai2 jadi anak ikan bungwahab, lagi best!

dewajiwa berkata...

kah kah kah (Dik Wahub??)

mAxx berkata...

kahkah...pasti apa plak...wak wahab plak

ehsan berkata...

"Harap2 malam ni Arsenal akan menang bergaya lagi lawan Celtic dalam Playoff CL 2nd leg.ciao."


bila lak ada game mlm ni?

bungwahab berkata...

dikwahab...
ana tak berminat dengan ikan-ikan.ana saudagar burung.

Sang Pemimpi berkata...

kehkehkeh...lucy..lucy..kalo menang ulasannya pjg je.Kalo kalah pendek plak...kehkehkeh

Wenger bukan emo taknak salam Hughes tapi Hughes punya gelagat mcm budak skolah..

Sang Pemimpi berkata...

tu ape tiru2 name org tuh..xde telor ke?

sheila berkata...

x heran chelsea kalah dalam carling cup..
CARLING CUP je kekdahnye... :DD

Sang Pemimpi berkata...

cet..xheran konon..mencicit masukkan drogba pesal...kehkehkeh

Andy ionian Zickler berkata...

KALAH!!!!!!!!!
still keep the blues flag flying high..

orang_es berkata...

sikit sejarah pasal englis premier league
since its been created back in 1992. man united has won 11, arsenal won 3, chelsea making it 2 and even blackburn won it once. there is never a big 4, liverpool is the sore loser of all. pity to loserpool fan, last season is the closest they can get to win it. kesian shankly..... hehehe...

-azura- berkata...

kesian liverpool keluar senarai big 4. tp kalo aku..big 3 tu ialah Man U, Liverpool & Chelsea je.. Arsenal tak main..

Redz da Tsar berkata...

Kalau bagi pilihan big 3, maka aku dengan jayanya memilih United, Chelsea dan Arsenal... Kenapa bukan Liverpool? hehe...

Liverpool hanya tinggal sejarah~

XxmatxX berkata...

shankly poyo!.. lu asik2 repet sejarah. boring...

Izzat berkata...

Good news is Chelsea (and other top teams) field 2nd string team (for CC), the bad news is, it's shows Man Utd 2nd string are the finest between those top 4, the worst news is, Chelsea 2nd string are hardly a second string, full with veterans and Internationals... lol!

"Lelaki yg gagal ialah lelaki yg sentiasa merenungi kejayaan masa lampaunya" -quote dari salah satu manga kegemaran aku... jgn ingat manga tu xder unsur2 nasihat, kui3...

goonerish berkata...

hahahah makan ubat lucius! Condemn Arsene Wenger hanya tau main cantik, tapi tak reti nak menang ye?

Tukar 3 orang start second half tak tentu arah tu pokobondo? A win for 'winning football' over 'beautiful football' ke brader?

ancelotti : "Hallamak macam mana ni Ray, Kalou takleh main pulak"

wilkins: "tu laa hang terkejai tak tentu arah, hang tebiat ka apa tukaq habih semua. Game dok ada 45 minit lagi kot!?"

ancelotti:" Eh aku igt Carling Cup ni 75 minit aja? Tu yg aku saja tuka 3 org tadi tu!"

wilkins: "pungkoq hang. Hang tu yang nyanyuk. Habih mcm mana kalau kalah ni kita baru aja riak ahad lepaih? Masuk Drogba pun tak menang oii, malu laa mana nak letak muka?"

ancelotti: "Hapa lagi jadi hipokrit la botak oi. Dah kata kelab ni pun sama hipokrit, tak pernah nak mengaku menang piala sebab duit bak kata Terry. Dah kata Terry taiko putar belit maaa, padahal kalau tak kerana player power2 tu takde dia nak improve nya. Freddie Ljungberg dulu tolak dia jatuh mcm nangka busuk sbllm dia skor masa Final FA 2002!

Kau igt kau tu dpt jawatan ke kat sini kalau tak mafia Russia tu longgok duit kat sini, botak oi? Silap2 kau pun tanggung sama hutang Ken Bates dulu!

Takpe2 aku kaver nanti, botak. Jangan ESPN compare reserves team ni punya expenditure yang nak dkt 100 juta pound lebih dgn 1st team Blackburn sudah. Masak aku!"

mizu_sama berkata...

as a chelsea fan.aku terima je kekalahan semalam.silap anceloti.3 sub di tuka time h-t. tak pa,manusia lakukan kesilapan.congralate blackburn.hanya fan wigan,aston villa dan blackburn je yang mampu kutuk aku tanpa aku balas.keh keh keh

R.K berkata...

awak ni klaka la goonerish.

sedih la kalah dengan 3rd kit.
Ya, ManU ade 2nd String yang kuat. Itu yang Chelsea takde. Aston villa boleh pegi semi, rasenye Aston Villa mampu menang.

Kalah penalti is better than 2 consecutive 3-nil defeat.

mAxx berkata...

goonerish cerita cam juara saja..cam menang2 saja...jgn terlampau obses ngan team orang kalau team sendiri tak dok atas

BanDeLa berkata...

hahahahaaa...
menang = ulasan panjang gila
kalah = komen kata ulasan pendek plak yang panjang

hahahahaha
glory2x man utd

nami o fish berkata...

sbb hang tak jumpa gi hardcore milan , barca or real madrid.
dukacitanya dimaklumkan ..
italy n spain ..
x glamer kat masia ...
dlm 1000 org masia .. 20 org jer yg minat n ambil tahu pasal kelab² hang sebut tu ..


sebab tu orang2 macam nko tak berkembang..balik2 cerita sejarah melayu melaka,tapi sejarah alexander the great,sejarah roman empire tak tau.

sebab tak minat,tak nak ambik tau.tu yang tak berkembang tu.

aku percaya nko pun tak tau kan preston north end juara pertama liga england.oh ya,lepas tu everton jadi juara..adakah nko tau?

sebab nko tak nak ambik tau.

fan barca ada ramai la.fan milan,member aku ada.fan real pun aku ada kenal.dorang tau sejarah liga england dan tau sejarah lain.

nko?bangga citer sejarah england tapi takat 1960an ke atas,yang lain tak tau.

haha,aku bukanlah minat MU sangat,tapi aku harap MU menang tahun ni sebab boleh kasi senyap dengan orang cam nko ni.

hafizshinchan berkata...

huhu...tenang kawan-kawan. humor semua, jangan tensi-tensi.

boleh tak sapa-sapa forwardkan form piala bardhan kat uncle rafa & uncle wenger? diorang ada mintak hari tu

gascoigne berkata...

Ilek ah Nami Oh fish...ni apa cerita Roman Alexandre The Great semua keluar ni?


Shankly is my man ok! dia je berani mempertahankan Liverpool ketika semua menggasak Liverpool dan player2nya yang rambut blonde dan comel comel belaka itu.

kasilah Shaknly can ok. Ni sambutan 50 tahun Shankly jadi manager ni...

jangan gaduh2..Kita peminat EPL adalah kawan2. musuh kita adalah Everton ok!

YNWA!

Izzat berkata...

lepak ler... Milan tu 2nd team aku tu, tu yg xleh blah bile KAka' blah, ancelotti blah, tp Pato best jgk, Pirlo still mengancam!! harhar!! RM cam biasa r, 'bitchy', dh team pon RM=Ringgit Malaysia, huhu...

nami o fish berkata...

Gua nyanyi gak YNWA tapi bukan kat Anfield,kat Celtic Park!

Gua punya musuh Rangers,bukan Everton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...