ANDA SEDANG MEMBACA

17

SPIRIT OF XMAS BERTERUSAN

Nazri Ahad, Disember 20, 2009
Sebagai pasukan yang baik hati, pemain-pemain Manchester United berterusan dengan semangat xmas dan holiday seasons. Kali ini pemberian murah hati ini berlangsung dalam dua pakej, satu, gol-gol kepada Fulham dan satu lagi kepada Chelsea untuk menjarakkan saingan kejuaraan.

Arsenal tidak masuk dalam senarai kerana, ummm, February dan March factor.

(Pipiyapong bersedia untuk memecahkan satu lagi gelas atau menumpahkan air kopi ke lantai restoran Ali Maju Ukay Perdana - kunun gengster)


Semoga semangat holiday seasons ini tidak berterusan demi kebaikan umat manusia sejagat.



+++

Dalam berita lain, Liverpool juga kalah.

Sekian sari berita penting.

Kita kembali ke seri pentas.

17 Ulasan:

pakkordi berkata...

Kalah pun muka tak tension. Semangat krismas benitez lagi dahsyat gua rasa. Sialan.

FIRZA berkata...

hah....ya aa awww.......

al-rashid berkata...

"Dalam berita lain, Liverpool juga kalah."

wakaka..
cukup padat & bernas..

oohh lala berkata...

emo

Brader Diego berkata...

boring~

saafa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
BuLiBaKaLaUkAu berkata...

wakakakakaak ManyU kene SaYuR!!!! haha.. Best giler Minggu ni.. Malaysia pun menang!! PUas! PuaS! xde beza Man U n VietnaM.. kedua2nya dh ade hadiah krismas.. haha.

joe [budakblink] berkata...

seronok tgk tv melompak 3kali ak ahahaha

siggplus berkata...

Dalam berita lain, Liverpool juga kalah.

ok,

Dalam berita lain, Manchester United juga kalah. Kena titik pulak tu.

Maaf, aku tambah sikit kosa kata.

avid gunner berkata...

ceh..padahal balik umah nangis2...season lepas lwn fulham, org main bola die pegi main bola tampar...season ni kena kitai lagi teruk rupanya...

Comrade Nami berkata...

at least liverpool ada gak score 3-1..
ni 0 ape citer nih?

p/s:menunggu kejuaraan dunia besok pulang ke camp nou..6 piala dijulang dalam 1 tahun manager rookie bernama pep guardiola..

mizu_sama berkata...

kah kah kah

mizu_sama berkata...

betul la aku punya predict.tak la bias sangat. aku cakap fulham menang dan zamora score.lupa plak kat duff(bekas pemain chelsea dan new castle)dan kapten fulham,pakcik murphy. cuma lepas jadi bapak ni,rooney tak la emo-emo.

NikLas berkata...

begitulah nasib org kalah..
x abis2 nk bg hadiah, spirit of xmas konon.
korang tau x, mlm tadi Pak Alex khatan kan pemain2 man u dlm dressing room.

pakkordi berkata...

Tok mudim pertama berpangkat "sir".

R.K berkata...

kalau tak jiran yang bantu jiran.. siapa lagi kan..

thanx Fulham !

kareem berkata...

padan muke...blagak sgt..Pipi lu kasi pcah gelas die plak..kahkahkahkah

game arsenal gak best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...