ANDA SEDANG MEMBACA

32

1

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, Januari 21, 2010
Ok, sekarang ni cuba tengok kedudukan Liga Perdana Inggeris. Pasukan mana nombor satu? Pasukan mana? Cuba bagi tahu gua. Pasukan mana? Kah kah kah...



Muka Henry masa ni macam nak kena tempeleng.

Budak budak Arsenal hari ni jangan lupa pergi opis dressing jersi Arsenal. Pakai yang tulis JVC pun takpe...



Mana yang jenis tak larat berjaga, meh tengok sini.

32 Ulasan:

namakasiklainkalibolehtak berkata...

heheh. terbaek.

syazwan berkata...

superb finishing...hehehe~

Lucius Maximus berkata...

Cis, kalau dah extra one game Harimau Muda pun boleh nombor satu!

SheiLa berkata...

xpe, chelsea kasi can kat kanak2 ribena duk atas SEKEJAP :DD

Farid Fernandez berkata...

LIVERPOOL PUN MENANG LA BAI.. HAHAHA

Amermeftah berkata...

woohoo! up the arse! pat hari pon jadila

deanosaur berkata...

aku pakai baju yang ada tulis SEGA

farwalis berkata...

tahniah abang fabregas

bukan nama sebenar berkata...

i like this. takde button like macam fesbuk ke?

pakkordi berkata...

Gua nak pakai t-shirt arsenal yg ada lukisan kartun orang lidi cakap "we are hot chicken shit champion".

deusXmachina® berkata...

utk berapa lama no. 1 tuh>?>????

scootrulez77 berkata...

Lame nyer..baru naik sebab extra 1 game..okla..ade jugak modal..dari Liverpool==>1 mata lagi untuk kedudukan nombor 4..

Welcome back Fabgregas!

=Blues Traveller==

Encik Bebo berkata...

"Bercakap mengenai Manchester United dan Arsenal, kedua-dua pasukan yang digembar-gemburkan bakal merampas puncak klasemen dari Chelsea menjelang 2010 setakat ini masih belum merampas puncak klasemen nampaknya"

what?oh...hahahahahaha!!!

Darus Interferon berkata...

aduyai...ini lah kisah team susah nak dapat top.

sekali top, bising sampai ulu tembeling

feroz_sulaiman berkata...

terbaekkkk!!! adik kapten de best..
ada ke antar 3 orang je jaga kapten...ingat jaga budak tadika ke hape???

beliabencibungwahab berkata...

aku da agk da..mle2 kne bantai 2-0 aku ingt bro pipi akn snyp ntk smnggu due..dan2 kne blk 4-2..kompom riuh skmpng wlpn duk ats sbb goal dffrnce ngn lbh 1 game..xpe2..bro pipi ceria, sume pown ceria..ahahaha...

PakCu berkata...

moga geng meriam ceria.
berapa lama belum pasti hehehe
selalu bila tiba half sezen Geng Meriam akn merudum. Tahun nih mencanak pulak.
Kita tunggu gam berikutnya yg mana Meriam akan jumpa Vila then Man.U, then Pool then Chelsea..kalau leh mng semua gama, memang Meriam la calon juara.

aishah aurelia berkata...

peehhh cepat betul up entri ni..
rasa macam dah setahun setengah berlalu tanpa melihat kelibat entri seumpama ini(jgn la serius sgt)..

arsenal mmg bagus.
mempunyai rangkaian skuad yang agak baik merangkumi pemain bersebelas utama, di bangku panas simpanan, mahupun yang hanya memakai sweater di tempat penonton.
ditambah pula dengan gaya permainan yang boleh dikatakan berkelas juga laa(pujian tak ikhlas, tapi saya kena mengaku).
pada masa sebegini, apa yg perlu hanya kekuatan mental jangka panjang sahaja yg perlu diterapkan. tidak hanya untuk 96 minit sahaja.
rata-rata pemain berdarah muda dan budak cute, makanya mental pon belum seteguh karang lagi..
sedangkan pemian yg sgt la berpengalaman seperti gary 'f**k you tevez' neville tu pun mempunyai darjah mental seperti org yg mkn taik je.

sementara di sudut daerah yang lain pula,
kecaman, kejian, cacian, makian, diterjemahkan dgn keputusan sebaliknya oleh pasukan hidup segan, mati pun segan gak..
dan macam biasala, penulis kem pasukan ni mmg belum tentu tulis lg walaupon pasukan ini hebat dan menang..(tak macam pasukan lain)
mungkin dorang tunggu pasukan ni kalah dulu kot baru nak tulis..
lagipun ada gak nnt penulis team lain yg akan komen pasal liverpool..
macam komen kat atas ni, tiba2 je sebut nama liverpool.
padahal liverpool tu bukan calon juara pun..
mgkn mereka takut pada chelsea dan manu.. sbb dua pasukan ni rapat sgt..
kang kalau kena potong kang, maluuuu.. flush muka dalam mangkuk jamban..
lain la liverpool.. jauh lagi. tak mungkin potong punya.. (- __ -")

Darus Interferon berkata...

ok lah, untuk sedapkan hati pp, aku nak cadangkan Chelsea kalah untuk next game. So sama2, 22 game, 15 win, 3 kalah, 4 draw.

amacam?

ymn berkata...

hahahaha ...
guwa tunggu 10feb ..

mizu_sama berkata...

kalau ikut peraturan CAF,chelsea berada di atas arsenal bedasarkan rekod pertemuan antara kedua-deua kelab.La Liga pun guna peraturan yang sama.

Saed Ramadhan berkata...

amboi pp pantas..walaupun ada orang cakap sementara, at least kasi havoc skit big 3 epl.

aishah aurelia berkata...

tapi BPL x guna peraturan head to head..
guna table je..

kenapa kena ada big 3?
demi kepentingan pasukan sendiri, baik saje disebut big 2 atau big 1..
skrg ni dah start sebut big 6 ke? dah xde ke big 7?
kalau ada org nak bahan portsmouth, adakah mereka akan kata big 20?
team yg pukul big 3 dlm fa cup tu, kita nak sebut big mana plak?

Ejoi berkata...

Wahai Peminat/Penyokong pasukan Arsenal sekelian; 'PRINT SCREEN' atau 'SAVE AS' kedudukan BPL buat masa ni.

Selepas ini, walau apa terjadi, boleh lihat semula kedudukan BPL yang telah di'SAVE' itu untuk menghilang duka.

Raiden berkata...

kasi la can kanak2 bermain sukaria di atas

dah lama dioarang xmerase

KTBFFH

mizu_sama berkata...

aishah.ya,saya paham peraturan bpl,dan saya tak kisah pun kedudukan liga sekarang.seperti kata ejoi,kedudukan ini sementara.lain la kalau arsenal berjaya menang 3 3 games start dari hujung januari senhingga pertengahan februari.itu baru lah dinamakan menuju kejuaraan

talkIZcheap! berkata...

kenapa big 3?? Tengok ler perbezaan mata antara 1st, 2nd, dan 3rd dgn the rest of the league...

w/pon season ni saingan dia sengit, tapi table dah mula ambik shape dia dah, dah bleh distinguish UCL punya candidate, dan relegation battle's candidate...

Unless kita disajikan dengan banyak lagi kejutan dan inconsistency certain pasukan, maka table ni takkan berubah banyak dah sampai abis season...

so, start dari skrang, konsistensi pasukan2 'pretenders' terutamanya yg nk isi slot team ke-4 tu akan diuji abis2an... saper paling konsisten, dia bakal dapat...

talkIZcheap! berkata...

tp, kalo konsisten kalah, dapat ler relegation...kui3

azlan berkata...

mizu: BPL guna Golad different, bukan head to head.

farid: liverpool pun nk mencelah jugak ke? udah udah ler tu. menang 1 dlm 7, tak kemananya.

GGMU

pakkordi berkata...

azlan: lucas leiva kata dia rindu belaian kasih sayang lu.

dzul hafixi berkata...

wah.. ini macam la..

wani berkata...

Kesian Mizu, kena dengan orang lain. Bukannya dia tak faham pun BPL tu macam mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...