ANDA SEDANG MEMBACA

20

Tevez vs Neville

Jorji Rabu, Januari 20, 2010
First half, Eastlands.

Tevez 2 - 0 Neville


Tevez : "shut up!"
Neville : "fuck you!"

2nd half, Old Trafford.

Klik untuk detail.

20 Ulasan:

pjoe berkata...

memang padan la
jenis takleh terima kekalahan

*tangan atas dahi buat the big 'L'

Mineral berkata...

tevez!

Shankly berkata...

tumpang glamer ...keh keh keh

1 - redknap - good time meet the kops.
nico krancjar - Spurs better than Liverpool
Shebby - Spurs will not lose this game.
musuh² liverpool - liverpool akan kalah.


rafa - this is a 'make or break' game;

2 - Ramalan bookie - Liverpool pay bill tertungak mlm nie.

because why .. because this is liverpool .

p/s statistik -Tottenham x penah menang at Anfield in the league sejak August 1993, !! - record will continue for tonite.

hahahahahahaha

Shankly berkata...

quote of the week.♥♥

'I've heard about a dozen versions of the same rumour and they're all as daft as each other,''
''Nothing happened, that's an absolute fact. But if anyone thinks this nonsense unsettles either me or the club then they're mistaken, if anything it's brought everyone even closer together because we've all had a good laugh about it.' - Steve G !!

phakdee berkata...

bro, tak sempat nak letak gamba tevez.
mmg FRUST!

http://manutdfan-phakdee.blogspot.com/2010/01/tevez-ohh-tevez.html

FdausAmad berkata...

Tevez..Tevez..takde kesian kesian lu ye..

pakkordi berkata...

Masalah rumahtangga jgn bawa ke padang.

mizu_sama berkata...

kah kah kah.kalah boleh terima lagi...ex player score yg x boleh tahan tuh.hahaha

FIRZA berkata...

lalalalalalalalalala.......

mangifera berkata...

Tevez lagi hormat West Ham (remember waktu Tevez tak celebrate waktu main dengan West Ham) dari ManU.

mangifera berkata...

Liverpool kelab emo? Appearantly, ManU lagi emo.

Raiden berkata...

nampak sangat Adebayor ajar cara celebrate yang betul..nie la nama die pengaruh rakan sebaya..

ahmad razif yang rok berkata...

gary neville? si tua kutuk tu? yg tak konfem lagi dapat sambung kontrak next season tu? abaikan je...sore loser...

Alke berkata...

ekeleh....belum menang lagi...menang first leg je...so what?

Chico berkata...

semangat betul mamat mamat liverpool berkampung kat sini, tak cukup satu komen, dua komen dibubuhnya. biasalah, bukan senang nak dapat peluang kutuk man u kan?

bagi aku, tevez ni dah silap tektik. dia tak tau ke ada second leg kat old trafford? patutnya dia tunggu KALAU menang jugak kat old trafford baru boleh nak kerek. tevez kerek sekarang silap la, lagi berapi la man u kat old trafford minggu depan.

p/s: "apparently" tau, bukan "appearantly".

feroz_sulaiman berkata...

raiden aku sokong ko...pengaruh rakan sebaya!!!
aku nak tengok cam ne bellamy celebrate masa lawan liverpool nanti plak la...

dikwahab berkata...

hehe, appearantly

mangifera berkata...

chico: hahahaha. tak kutuk, cuma point out that tevez memang sakit ati tinggalkan liverpool. tapi salah dia jugak, mahal sgt. pak alex kan ego tinggi, cam takleh nak kerek2 la. hahahaa. grammar nazi!

mangifera berkata...

eh...ManU. aih...typo disitu, sayang sgt kat Liverpool. hehehehe. bellamy takde pe pun. ok je dia. rileks je.

talkIZcheap! berkata...

aku rase it's a good business for not paid excessively utk Tevez, tp aku rase it's a bad business also to paid excessively utk Berba...

tp, utk kes Tevez, most of the payment would go to the agent and ntahape2 company yg lain (yg hold contract asal Tevez...)

adekah fan United lupa jasa dengan mem'boo' Tevez di OT? Aku rase tidak... Tevez will go down as one of the Reds Legend, the one who happen to score on the both sides on Manchester Derby...

The thing is, Reds fan always stand behind the team, not the players... so, bila player blah, lupakan dia, move on! Tapi, bila bercakap mengenai pencapaian lalu, dan jasa2 player (crite pasal sejarah, kalau ikut Fan Liverpool...), jasa2 player cam Tevez xkan sesekali dilupakan (w/pun juz utk 2 musim secara pinjaman)

masalah sekarang, players are overrated, terutamanya harga... memanglar duit berbicara dlm modern's game, tp, agak2 lar nak jual unproven player pada harga 20-40 juta?? C.Ron, dan Kaka, tu at least penah jgk menang Ballon ngn FIFA world player... (tu pon aku rase cam dah overrated gak harga diorg...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...