ANDA SEDANG MEMBACA

13

Mana Abang Pipi?

Lucius Maximus Isnin, Januari 25, 2010
Notis: Tugasan Kakitangan

Dimaklumkan seperti berikut tugasan kakitangan Sokernet untuk minggu ini:

Nama : Pipiyapong
Bahagian : Unit Pembangunan Bolasepak Kanak-Kanak Arsenal
Tugasan : Temuramah eksklusif bersama Sol Campbell sempena kepulangan beliau ke Arsenal dan harapan musim ini bersama Arsenal
Lokasi : London, United Kingdom
Deadline : Tidak dinyatakan (sila lapor diri kembali ke ibupejabat Sokernet bila Arsenal menang balik)

Lain-lain kakitangan : Bertugas seperti biasa (sambil kutuk Arsenal)

13 Ulasan:

Fauzan Ahmad berkata...

jangan lupa lekat pada notis ni di pintu surau Sokernet. Dia mungkin tengah sedap tidur dalam tu!

j or ji berkata...

terkeluar FA dan tersingkir dari takhta no.1 liga juga...hmmm

ada kemungkinan dia bertaubat dari mengulas seminggu dua ni rasanya..

j or ji berkata...

terkeluar FA dan tersingkir dari takhta no.1 liga juga...hmmm

ada kemungkinan dia bertaubat dari mengulas seminggu dua ni rasanya..

Lucius Maximus berkata...

Haha Jorji kalau ye pun janganlah sampai 2 kali pos komen, nanti menangis tak balik ibupejabat mamat Arsenal tu

Jukaz berkata...

haha. xsabo nk tggu artikel sokernet pasal game arsenal vs stoke nih... kamon2 cepat sket publish.

NikLas berkata...

pipi.. jgn diam je. buat malu kem Arsenal je.
karang aku amik alih tempat ko jd pengulas Arsenal ka sokernet ni bru ko tahu.

pakkordi berkata...

Kem arsenak ada keh ofis politik la pulak. Keh keh.

NikLas berkata...

politik?? tp x lah mcm FAM.
pape pun..forget yesterday, Arsenal are GENUINE title contenders

deusXmachina® berkata...

die tgh wat keje sekolah tu
sila rujuk blog beliau
keh keh keh

Saed Ramadhan berkata...

i say men, abg pp sibuk buat assignment la.. patut kalah.. tarak hal la pp.. harap tak ganggu exam hg nanti.. buang yang keruh, ambil sup campbell..

muhd faisal berkata...

siol je..jaga korang end season nti arsenal akan champions!

pakd0 berkata...

aku rase pipi tgh bakar bendera st0ke city..
xpuas hati lagi tuh!!

Pipiyapong berkata...

Setan...!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...