ANDA SEDANG MEMBACA

16

Tumbukan padu ke udara!

Jorji Isnin, Januari 25, 2010
Manchester United kembali ke puncak!
4 kali orgasm! 4 kali tumbukan padu ke udara!
"Rooneyy! Rooneyyy! Rooneyyyyyy!!"
Wayne 'The Rudeboy' Rooney is back!!

Wayne Rooney 'meletop' disaat Manchester United memerlukannya. Apabila Manchester United sudah mula bermain bagaikan 'MANCHESTER UNITED' maka selamat tinggal pasukan lain. Apabila setan merah kembali menggila di Old Trafford, semua pasukan di EPL tahu, mereka hanya perlu mengisi jadual permainan sahaja selepas ini, kerana apabila Manchester United kembali ke tempat asalnya, di No. 1 liga, maka bolehlah pasukan lain mula berebut tempat ke kedudukan no. 2,3,4 dan 6 liga! (pasukan mana la tu yang dapat no 6!) Yeah!

Dah lama Manchester United dan peminat setan merah 'belajar' menjadi rendah diri. Apa musim rendah diri? Manchester United dan setan merah semestinya berada di tahap P O Y O tertinggi, kerana itulah kami, The Red Devils. Juara England sebenar!

Seluruh England dah tahu. Seluruh Eropah dah dengar. Manchester United kembali ke persada liga. Wayne ' The Rudeboy' Rooney dah menyetan kembali. Hanya seorang yang masih belum tahu dan akan menjadi mangsanya nanti. Roberto Mancity!

All hail The Rudeboy!

Dun mess wit da rudeboy!

Juga 2 tumbukan padu ke udara kepada pasukan Arsenal sebab terkeluar piala FA dan tersingkir dari kedudukan no. 1 liga. Dapek duduk kojap jadilahhh..katernyeee...

16 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

Kalau takat extra 2 point sebab extra 2 game, jangankan Manchester United, Felda United pun boleh bro! Apa barang?

aishah aurelia berkata...

haha biarlah mereka menjadi ala perangai arsenal jap..
bukannya lama boleh dok kat atas tu..
ntahnya..
bergembiralah selagi boleh..
sebagaimana arsenal, sekurang-kurangnya mereka merasa juga saat kegembiraan..

FreeMen berkata...

bangga menjadi setan? ;))

talkIZcheap! berkata...

The table now looks like what it's should looks like!!

"We prefer point on board than games in hand" SAF 2009

Bola itu bulat, dan tiada bola lebih bulat dari Jabulani (Bafana Bafana!), sekejap kita di atas, sekejap kita di bawah...

tp, bila United dah ada kt atas, amat jarang sekali kita kembali ke bawah! wakakakakak!! =D

Redz da Tsar berkata...

Glory~

mizu_sama berkata...

dah stail fan arsenal menulis dah...kesian..

mizu_sama berkata...

abg drogba dah balik.yeah!!

Hell Torres berkata...

"tumbukan padu ke udara"...rasa lama giler bro tak dengar lu gunakan perkataan tu...haha..good job rude boy rooney...

pakkordi berkata...

Ada chan ikut jejak langkah pp si jorji ni. Tak serik serik.

deusXmachina® berkata...

Glory Glory Man United!!!!

Bila M.U dah kat atas, susah nak turun
31 Jan ni Arsenal kena kat Emirates lak
erk888

Penyokong Arsenal camtu la...sekurang2nya merasa ke round 4...katernyeeerrrrr

aishah aurelia berkata...

masa seketika di atas:
'sekali kita dah kat atas, jarang sekali kita ke bawah' - manure

masa di bawah :
'sekurang2nya kami pernah gak merasa dok kat atas. well at least masih lagi di atas liverpool' - manure

wah! liverpool lagi? cari la lawan yang sepadan. macam chelsea ke, arsenal ke, barcelona ke, selangor ke..
ni masih lagi nak lawan team yg big 6 tu gak..

beliabencibungwahab berkata...

agak besau dan takabbur kte2 beliau ini wlpn hnye mng 2 point hsl 2 game trlbey..haha..jg mung..abg drog on da way blk england 2..hahahahhaa..

Raiden berkata...

loh lebey 2 game pon leh bangge ke

Langit biru akan sentiasa berada di atas

Tunggu mase dan ketika je huhu

KTBFFH!!

http://thebluesarmy.blogspot.com/

FIRZA berkata...

takpe ji.....gua paham.....truskan2....

HafizChan berkata...

GGMU...

pakd0 berkata...

mlm td dr0gba da main-main kat afrika..
dia da panas tgk MU duk atas..
hahahha....
patut la iv0ry kalah..
hahhaha.

gl0ry2 Man Utd..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...