ANDA SEDANG MEMBACA

19

Masihkah Kau Ingat Leeds United AFC?

Lucius Maximus Isnin, Januari 04, 2010
Ini bukan kesebelasan yang belasah Manchester United malam tadi, tapi ada seorang mamat Perancis yang pernah bantu Manchester United julang EPL di situ


Adik-adik, mari kita nyanyi bersama!

Glory Glory Leeds United!
Glory Glory Leeds United!
Glory Glory Leeds United!
We’re the greatest football team in all the land!

Apa agaknya kata Le King Cantona? Mari tanya Nazri dan Jorji.

19 Ulasan:

Alke berkata...

ok ok, memang patut kalah, Leeds main dengan cemerlang....at least ada cup untuk team lain (ayat penyedap hati, hehehehehe)

shan keli berkata...

kenapa anda suka membakar?sungguh zalim anda ini.

Sir Marcello berkata...

bakar!! bakar!!

Popo berkata...

hahaha padan muke..mmg glori2 naik lori ayam..

BanDeLa berkata...

lu mmg laju jer bab bakar2x kan...
tahniah la buat leeds...

glory2x man utd

Obefiend Weiland berkata...

nice burn man

nice burn

hahaha.. glori bapak kao! leeds lagi nice

hafizshinchan berkata...

Ada jugak peluang team lain menang piala.
Man Utd kan generous gitu. Kami suka berbuat kebajikan. Ahaks.

GGMU

Kuwe berkata...

ni rasa mcm nk turun bazar cari jersi leeds.
amacam?

ChesterChaz berkata...

silakan pasukan yang xberapa nak ada piala tu merebut piala FA ni yerr..

GGMU

gascoigne berkata...

tak sampai hati pulak nak bahan MAn U ni haha...

*nak tengok Damned United sekali lagi.

mangifera berkata...

leeds main siyes best. man u not in best form. beselah time2 december ni, packed schedule. leeds main macam derang tu chelsea, arsenal, liverpool atau burnley je lawan Man U. and sure they can run for their life, even beat the hardworking rooney.

maybe fergie tak peduli dah kot psl FA Cup tapi merah2 jugak muka fergie. aku rasa...mungkin dia nak jugak FA Cup ni kot.

nama nami berkata...

beb,tu gordon stratchan yang pernah jadi mentor ryan giggs kan?kat sebelah manager tu hahaha!!

semalam fan leeds nyanyi "without us you cannot win a league..cantona is leeds,alan smith is leeds,rio is leeds..!!" hahaha!

free berkata...

empat piala tidak lagi relevan bagi united musim ini. yang paling relevan adalah memenangi saingan liga untuk memecahkan dua rekod iaitu juara 19 kali dan juara 4 musim berturut turut..bagi FA kat liverpool la,rafa dah kata tak larat dah 3 tahun tak menang piala haha....eh 3 tahun ke hehe

PakCu berkata...

yup.leeds playing better than Man.U
nak dikatakan apa lagi. Terima aje kekalahan.
Dah tak skor, x palying well.
Fokus BPL ;a pulak.
Setakat bakar, Man.U dah biasa terbakar hahaha. Selepas ini akan bangkit. Phoenix Bangkit dari abu !

azlan berkata...

leeds play better. Rooney mmg agak teruk semenjak dua menjak nih. kalah mmg perit. hilang satu cup mmg perit. Tapi life goes on.

GGMU.

Nazri berkata...

hahaha, celake

besi berkata...

mkayu....
kena bakar....sesuai sgt la tu...
heheheheh

next weeks nak kena ngan MC lak
ehheheheheh
suka aku

Raiden berkata...

ak ingat Beckham gol
rupenye bekford
xtau le MU-Milan nanti sape gol
Mungkinkah Becks lagi

Ayub.skod.mg berkata...

leeds best ke mu tak best?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...