ANDA SEDANG MEMBACA

15

Sol Campbell vs Wayne Rooney. Sunday at The Emirates

Jorji Jumaat, Januari 29, 2010
Mampukah Sol Campbell mengekang pasukan yang mempunyai barisan dan teknik menyerang, serta perlu diingat, gaya permainan penuh dramatik dan menarik, ahad ini di Emirates?

Sokernet diberitahu dari satu sumber yang sah, Sol Campbell, sering terganggu tidur malamnya kerana risaukan Rooney. Setelah 6 bulan asyik berlatih tanpa bermain dalam perlawanan peringkat tertinggi, beliau kurang yakin dengan kudratnya untuk 'menjaga' Rooney yang sedang 'meletop'. Namun Arsene Wenger terpaksa juga menggunakan kuda tua ini kerana Vermaleen patah kaki.

Surrender dah?

Sementara itu, Wayne the rudeboy Rooney menghubungi sendiri Sokernet dan menafikan yang Manchester United adalah 'a one-man team'.

"I don't look on us as a one-man team or see it as a great burden on me, it's nonsense. If I don't get the service, I can't score. If I don't, I expect others to, and we've done that well"

"We've shared the goals out well and it's certainly not just about me. We expect to win as a team, not as individuals.- Wayne Rooney.

...dan kami tidak hina macam pasukan liverpool yang harap Torres dan Gerrard aje. - Tambah Rooney, kurang ajar!


Momentum Manchester United adalah pada tahap tinggi sekarang ini. Bagi mereka, satu game penting selepas selesai satu game besar adalah rutin dan menjadi kegemaran pemain. Mereka sentiasa dahagakan perlawanan mencabar melawan team besar. Mereka sentiasa bersedia, tidak kisah 2 game per week. Tak kisah team besar big 4 atau CL.



Ramalan untuk perlawanan ahad ini, Arsenal 1 - 3 Manchester United.



15 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

Aku doakan dapat Seri Muka je cukuplah untuk Manchester dan Arsenal

talkIZcheap! berkata...

Glory2 abaikan Chelsea~ ngeh3 =D

al-rashid berkata...

"There is no fracture in Thomas' leg"
- Arsene Wenger

nazrihashim berkata...

gua rasa 4-0.

memang kalau betul, pipiyapong akan terus besara dari mengulas di sokernet.

deusXmachina® berkata...

Jorji sikit sangat tu
Gua letak 5-0!!!

julu berkata...

agak2 chelsea kalah x dgn Burnley???

Raiden berkata...

haha ak fan Chelsea

so ak xkisah result die

mane2 pon Chelsea untung

papepon perang minda 2..

pe kata pipi lak hu3..

kareem berkata...

j or bi, dah kalah nnti jgn lupe wat post match jugak ye mcm biasa.PP kalau tak buat posting tu rutin sgt...sibuk skolah...

Sup Campbell bukan tua sebarang tua nyanyuk mcm Alex 'kaki komplen pengadil' Ferguson. Tua byk pengalaman..Tambahan lg dgn game2 besar..

Ferdinand dah bole main tp kena ban. Ape barang?tak ke bodoh namenyer?

HafizChan berkata...

Hmm...gua syak Ji Sung Park skor 2 bijik ahad ni.

MOHD berkata...

rooney "meletop" ngan hull kat old kerepot je..
hull ?? team apa itu??

PakCu berkata...

pakcu punya lintasan merangkap predict..Man.U menang, 3-0.
si roney on fire..panas berapi..bleh kot skor sebijik lagi..lain2 dr midfil player..

NikLas berkata...

kita tgk lah nanti...
Arsenal menang 2-0.. muktamad

nama nami berkata...

ada lagi ke big four lagi beb?

bukan liverpool sama taraf dengan wolverhampton ke?

kuda_laut berkata...

bungkus la Arsenal..harap meriam je besaq..
dah tu meriam lama lak tu..prasejarah punya meriam..udah udah le tu Arsene Wenger ker Arsene Weng..hahahaahahahaahahahaa..

HEROICzero berkata...

Arsenal 0-1 Manchester United.

aku open table, Rm50!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...