ANDA SEDANG MEMBACA

33

Ac Milan 2 - 3 Manchester United. ( Jumlah jaringan gol hanya diperlawanan eropah sebenar )

Jorji Rabu, Februari 17, 2010
Rooney Rooney Rooney! I saw a white Pele, his name was Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney!

I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele,So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney,Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney!


Hail to the Rudeboy Rooney!

33 Ulasan:

Jarr berkata...

singing and chanting tradition..
everytime they worship their heros...there will be a song for 'em...congrats Mancs..


p/s: nyanyi nyanyi ni Liverpool la permulaannya,yg lain start poyo meniru...ntah pape pape...ehhe.

~aku tegar Kop~

Lucius Maximus berkata...

Ye lah, semua pun Liverpool la permulaannya...

HafizChan berkata...

Rudeboy!!!

Owh Liverpool ke yang start? Nak cari kat wikipedia kejap.

meyour berkata...

Cari jerr kat buku teks sejarah!!!!
yang pasti sejarah itu LIVERPOOL!!!!

Jarr berkata...

hahaha...sila la wiki..mmg liverpool mula singing tradition nehh...

carrick red carded ekk?beckham jadi apa malam tu?tukang baling but kat SAF?

deus X machina berkata...

Rudeboy Rooney silenced the San Siro!!!
He's really rude!!!

GGMU!!!

HafizChan berkata...

http://footyroom.com/ac-milan-2-3-manchester-united-2010-02/

Point of View berkata...

yang mula2 sekali menubuhkan kelab bolasepak ni liverpool jugak kot? yng mula pakai jersi pun liverpool, yang 1st main pakai but bola pun liverpool, semua liverpool la!

azlan berkata...

liver what????

GGMU

Jarr berkata...

ulasan ulasan emo dah bermula..
ni citer pasal game man u ngan milan kan?
liverpool tu selingan je sakning...yappedda.

cepat sgt melatah....:)

HafizChan berkata...

Hehehe semua bertenang, kan sokernet ni humor...jarr jangan amik hati

-azwanbakhtiar- berkata...

oh kalau tak silap. yang mula-mula komersilkan jersi adalah leeds united pada 1975.

*sori off topic. haha

Redz da Tsar berkata...

Liverpool is history...

Citer pasal MU pulak...Hahha...

GGMU~

Gol awal jelas tak membunuh MU sepanjang 90 minit... Walaupun awal-awal goyah jugak~

Obefiend Weiland berkata...

3-2

good game,,

-azwanbakhtiar- berkata...

5 minit terakhir memang sangat mendebarkan. haha

Jarr berkata...

main kat OT kena la lagi 2 bijik Milan...aggregat 5-2....Leonardo kena sack...ronaldinho blah gi perak jenderata..ahha.

j or ji berkata...

Masih ada 90minit untuk AC Milan di OT. Aku rasa perlawanan pasti akan lebih mencabar. MU dah lepas sebelah kaki, tapi PERLU DIINGAT! Liverpool pernah ketinggalan 0-3 pada AC MIlan dalam perlawanan akhir piala eropah sebelum membuat 'comeback' dan terus menjuarai CL tahun itu...

Adakah AC Milan akan buat comeback juga atau mendaftar diri ke Europa bersama Liverpool?

Aril Cantona berkata...

Aku rasa tarian Red Indian yang berusia ratusan ribu tahun tu pun Liverpool nak proclaim dorang yang start dulu.

Entah apa-apa.

Diloz berkata...

liverpool,LIVING in history.
manchester united,CREATE history.

SFB berkata...

kui kui kui. ye ye je Milan lauk MU kunun. sekali Milan yg kene lapah kat port sendiri. Haha

Jarr berkata...

sila kembali ke pangkal jalan ye sahabat handai? :p

MR berkata...

milan x mng tapi benteng MU truk gak kene tutuh. shoot byk tapi si tua en van der sar tu mmg kebal la.

talkIZcheap! berkata...

huhuhu...

*damages done!

t E d berkata...

first half MU terok.careless pass berlambak.kena maki dengan ferguson baru elok sket main.haha

1412 berkata...

who the fuck are man united?
as the reds go marching on on on!

Jarr berkata...

1412 berkata...

who the fuck are man united?
as the reds go marching on on on! ~ Meenachi United, kelab estet.....lalalalalalala

ahmad berkata...

gi main jauh2 la looserfool.. ni CHAMPION'S league

MaOi berkata...

ahmad : aku sokong.. budak-budak loserfool ni sibuk je..

talkIZcheap! berkata...

jgn halau dowh fan Liverpool... diorg pon nak merasa taste UCL gak... team sendiri dah...

Ke berkata...

selepas perlawanan, digosipkan bhw ronaldinho akn berenti men bola dan ingin dtg auddition utk jd watak balak halimah jongang yg baru ..
jongangx3 , ronaldinho jongang ..
huahuahuahua..

FdausAmad berkata...

Roooooooooonnnnnnnneeeeeyyyyy!!

Kita dan Wang berkata...

setakat liverpool cicir 3-0 ngan AC Milan dulu dah kecoh.
ko ingat tahun 1999, Man Utd menang sebab jaringkan gol time masa kecederaan.
apa kes...

siap tahun tu menang 3 lagi

liverpoool?

rizal berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...