ANDA SEDANG MEMBACA

26

AC Milan lwn Manchester United

Pipiyapong Abdillah Hamzah Selasa, Februari 16, 2010
"Lawan Mencester ni kita nak menang berapa, Ron?"

"Hwarrggghhh... Mengantuk betul! 7-0 dah laa, Bek..."

26 Ulasan:

Bert berkata...

x pyh bnyk2, 2-0 cukup..
masih segar lg dlm ingatan aku game MU lwn AC Milan 3 season lepas..
Kaka dgn mudahnye menggoreng evra n vidic smpai berlaga2 dorg tu

fairuz berkata...

ac milan season ni macam tak brapa power macam dulu. tapi aku yakin diaorang boleh LAUKKAN MU kali ni...haha

talkIZcheap! berkata...

muaharharhar!!

deus X machina berkata...

zaman ada kaka dulu leh la eksyen
skang tinggal stok kuda tua je milan
erk888

liveblogging m.u vs milan
3.30 am @ erk888.blogspot.com

Emmet Muhamad berkata...

gile ckp besar

fikiranlicin berkata...

M.U menang 2-1 aku predik. Tapi datang san siro kene lauk la 3-0, hahhaha M.U, team hampeh yang cube mancipta sijarah...pirahhh

farwalis berkata...

baekla beck. nanti kasi ferguson but. kasi kat kening

DIYSAR berkata...

seriusly aku ckap..klu MU mng mlam nie,second game depa leh kena blik nnti

Mr. Shcomey™ berkata...

skang jarang je updet.
haihh..man u bg gol saguhati kat beckham je la malam ni.

atok berkata...

bajetnya.

ixu berkata...

Projersey!

*Join Projersey Fantasy League dan menangi jersey BPL.
*Jualan jersey BPL dan World Cup 2010 dengan harga terendah.
*Tempahan nombor jersey dan badges EPL.
*Futsal friendly.

klik!klik!klik!

http://projersey.blogspot.com/

pepam berkata...

huk aloh. sempat lagi nak promot ni

ChesterChaz berkata...

cantek arr wehh.. 7-0 yang diharapkan 2-3 plak yang dapat.. seb bek x own goal... muahahhahaaa..

azlan berkata...

keh keh keh....kan dh tertelan air ludah sendiri (sapa yg predict Man utd kalah).


GGMU.

mizu_sama berkata...

pepam..bio la..org melayu nak meniaga.kita sapot la..bkn rugi pape pun.kalau bukan melayu nak sapot,nak harap sape lagi(rasict?)

s t a b i l z berkata...

7-0 pulak? LOOLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alke berkata...

Oleh kerana menghormati tuan rumah, The Real Red Devils biarkan Milan menguasai perlawanan pada babak awal. olhe kerana dah tak tahan dengan kebengapan penyerang-pneyerang Milan, Fergie meminta anak-anak buahnya menjaringkan 3 gol awal, sebagai tunjuk ajar kepada orang-orang tua atas padang itu. Cukup 3, nanti kami tambah lagi di Theatre of Dream. 2 lagi cukup bah!!

a8jnme berkata...

(sambungan dari atas)
ya, dan Red Devils juga hanya bermain main ala runcit, menjaringkan gol dgn kaki sambil dummy dan juga menerusi tandukan sahaja..belum mahu menggunakan sepenuh tenaga melalui tendangan2 kencang mungkin..oh, tak lupa jua,seedorf juga mampu menguis dengan cantik..

P.O.N.G berkata...

adoyai....mudahnye meratah Milan...

MaOi berkata...

gua syak arsenal yg kena 7-0 malam ni..

s t a b i l z berkata...

^^yg ni sia sokong bah!

s t a b i l z berkata...

btw, Liverpool lawan team mana ah? Lupa plak...

afterc berkata...

stabilz..ko ni mcm x stabil ja. hahaha

ammarrayyan berkata...

pp...lu jgn publish entri arsenal..tunggu esok pg pas abes game..maybe ade ong..huhu

encik remy berkata...

7-0 ke..hahaha!!!gud lak Arsengal...=p

Mohd Qhairul Nizam berkata...

nak gelak guling2..hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...