ANDA SEDANG MEMBACA

17

Arsenal: Laluan Cerah Menjadi Juara!

Pipiyapong Abdillah Hamzah Ahad, Februari 28, 2010
Abang Shawcross menangis lepas kena marah dengan adik Fabregas dan adik Nasri sebab main jahat.


Setelah kemenangan 3-1 ke atas Stoke City tadi, gua meneliti semula sisa-sisa perlawanan Arsenal untuk musim ini. Gua malas cakap banyak. Confirm. Juara.

Mac
Sat. 6 Arsenal v Burnley
Sat. 13 Hull City v Arsenal
Sat. 20 Arsenal v West Ham United
Sat. 27 Birmingham v Arsenal

April
Sat. 3 Arsenal v Wolverhampton Wanderers
Sat. 10 Tottenham Hotspur v Arsenal
Sun. 18 Wigan Athletic v Arsenal
Sat. 24 Arsenal v Manchester City (masa game ni dah boleh cium cup dah)

May
Sat. 1 Blackburn Rovers v Arsenal
Sun. 9 Arsenal v Fulham


Pasal Ramsey semua tak payah risau. Ambulans dah hantar dia direct ke Ulu Terih, Kuala Lipis. Bomoh patah situ boleh tahan handal. Urut main hantar hantar dari jauh je. 2 minggu lagi dah boleh main dah tu. Balut buluh, taruk ubat kuning sikit, baik laa tu.

Bab Chelsea ni gua tak ada laa simpan dendam. Tak baik dendam dendam ni. Kena dengan City, kan? Keh keh keh.

17 Ulasan:

ayob berkata...

tu laa. team terry sangat. kan dah kalah. obi mana pegi?

Mineral berkata...

obi dgn lucius tgh menikus kot

Encik Akmal berkata...

Abang Pipi, gua dengar Ramsey dah elok dah. Ada kawan gua jumpa Ramsey lepak dengan budak-budak shuffle Lipis.

Ni hah, gua ada sediakan sedikit teori nak bekap Lucius dan Obefiend..

http://encikakmal.blogspot.com/2010/02/teori-kekalahan-chelsea-kepada.html

Alke berkata...

mana lucy? mana obi? Chelski, Chelski, tak tahan pressure lagi!! back to where we belong, GGMU!!!

talkIZcheap! berkata...

"Sat. 24 Arsenal v Manchester City (masa game ni dah boleh cium cup dah)"

aku pon rase cam tu jgk ar... cnfirm EPL pulang ke OT lagi... (aish... setahun lagi la tgk opening montaj Final Score Giggs ngn Neville angkat piala, aku dh boring dh sebenarnye...huhu)

pakkordi berkata...

Ramalan lu benar belaka pipi.

orang_es berkata...

harap fabregas tak cium lens camera mcm gerrard season lepas la haha

Popo berkata...

tu chelsex blom jumpe liv..manyu lagik..bg seri cukupla sume tu..kompom arsenal bole potong tarusss..

yui berkata...

fabregas hensem
kacak mempersona

eJAI berkata...

PP..jgn takbur2...kite kene stay cool..diam2 kite mnyusup mcm rambo...hihihi..gua dgr bomoh patah kt kuale kangsor lg power...

i'msosupernotcool berkata...

ye itu yabg saye tunggu.. oyeahh!!

NikLas berkata...

obi tgh kaji game smlm lg tu.
aku syak laa... dia ada bau-bau bacang ngan Obi Mikel, gol tevez obi yg assist, gol bellamy pun dia gak yg jd puncanya.

nk kutuk sedara dia sndiri.. makan dalam beb

Saed Ramadhan berkata...

amboi pp..

mungkin saingan sengit tengit kat spurs ngan manchester city.. ingat bukan siti kuala lipis tau..

tak harap sangat juara liga.. harap kasi saingan sengit..

Shankly berkata...

lu sendiri ckp .. arsenal menang sbb ada bergkamp ..

skrg mamat belanda tu dah retire .. means arsenal pun dah "retire" dr epl ..hahaha

NikLas berkata...

pipi.. ubat kuat lelaki ada x ngan bomoh tu??
obi mintak nk kasi kat Terry

deus X machina berkata...

Kalau ditakdirkan....ditakdirkan Arsenal juara...M.U tetap berpuas hati dapat beat Arsenal 2 kali season ni...erk8888

Liveblogging final Carling Cup at erk888.blogspot.com

hafizi rocketman berkata...

belum agi...jgn mengharap ansenal..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...