ANDA SEDANG MEMBACA

29

Chelsea 1 vs Inter 2

dingin Khamis, Februari 25, 2010




29 Ulasan:

morriss berkata...

hahahahaaaa.. terbaekk..

SFB berkata...

super sized bra... haha

Popo berkata...

bra tu milik john ke ashley?

iezat n hobbes berkata...

macam bik mama punya je

pakkordi berkata...

ish ish ish..

gascoigne berkata...

Cuba lagi Chelsea...tahun depan and next year....and the other year...and the other next year...

Awie berkata...

@gascoigne

oh hey wait, there is 2nd leg coming in 3 weeks time, Chelsea not out...yet. Moron!

HafizChan berkata...

Sedapnya!

farwalis berkata...

chelsea kena mandi buih kot..

SocketWorld berkata...

nak kena bg minum MILO lah player Chelsea nih...
(MILitO tu rajin minum Milo).

deus X machina berkata...

chelski chelski

orang_es berkata...

boring boring.. chelsea...

mizu_sama berkata...

err...logo tue tuka sikit, 0 tue biarkan,tapi nampakkan seperti EPL,logo itu milik LIVERPOOL..hehehe

2nd leg masih ada. :D

kalau kalah,taun depan masih ada :p

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

hahahahahaha.. CHELSEX CHELSEX CHELSEX... MMG PADAN LAH DGN GLARAN THE BLUES.. EH BUANG 'S' TU.. MEMANG DASAR OTAK2 BLUE..

P/S; PP, KO NK BG SAPE bRA SUPER cHELSEX TU.. KALAU UNTUK OBEFIEND MESTI DAH MCM2 KALER DIE ADE..

gascoigne berkata...

Roman boleh spend berapa banyak duit yg dia ada...tapi Chelsea tak akan menang Champs League. Mourinho mungkin boleh bagi Chelsea victory to that level, tapi Big boss Chelsea tu mengelabah sangat....Tak nyempat nyempat. Dah Inter under Mourinho beat Chelsea.

Kenapa Chelsea tak akan menang Champs League? Sebab playernya semua sibuk pikir pasal sex.mereka bukan atlet sejati. mereka main bola sebab nak dapat perempuan.
Cuba tengok player Arsenal, ada involve dalam skandal sex yg memalukan? Takde. mereka begitu komited terhadap bola. Cuma takde luck je dah 5 tahun tak menang apa-apa. tapi macam tu wenger jaga anak buahnya. Bukan macam player Chelsea. Sibuk cari perempuan..hantar gambar bogellah apalah. Apa ni? Memalukan! ni bola bukan golf ok.
Ni baru Terry dan COle, belum lagi gua cerita pasal Drogba dan Lampard punya skandal....

Firol berkata...

perghhhhhh...memang ngilu..

bujang bahagia berkata...

ak rase fan chelsea mesti tgh bengang...player hy tau erti bola dan sex shj,....

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

bujang ; bola pon diorang baru tau..tu pon lepas roman beli...kira2 baru 4-5 tahun kot kenal...

diorang tau sex n duit + rembat awek member + victoria secret + antar mms bogel...

baik isap rokok smbil ronda2 kota london dari ngandungkan awek membe di dubai...

Raiden berkata...

gascoigne, kem Arsenal memang le taktau pasal sex2 nie..

diorang kan bebudak lagi..

Jaja Jeng berkata...

haha..watch out for second..ada pluang lgi la der..ilek sudah ler..

zexter berkata...

hahaha..kalah plak ngan city..yipp

afterc berkata...

kita tunggu isnin barulah ada update dr team sokernet..cuti panjang la katakan..lain kali guna la broadband. jgn harap internet kat opis jer..ekekeke

bujang bahagia berkata...

chelsea belasah city mlm ni 7-0 beb..!!!caya lu...

kareem berkata...

chelsea kene tibai adela...

kareem berkata...

penulis sokernet ni gaji mahal2 tp mampu pkai internet kat opis jek.Aku tgk budak2 U sume pkai strimix,lek jer..siap pakej 4Mb lagi

iKHwAn berkata...

hahahah.. sampai 4 gol kena city.. kat stamford bridge plak tu.. dah pancit kot baru pas wat &%#$#$tuuuut dgn makwe org.. nasib mu lah chelSEX..

yui berkata...

yeaghhh
chelsea ni mingung!
cane leh kalah
cam saje je nak
bagi peluang kat manu naik takhta minggu dpn!!

nasib baik arsenal's player bijak2 belaka!
maen aci kejar dari belakang
dgn penuh sopan santun!!

go gunners!

Raiden berkata...

kejap menang kejap drop point

liga musim nie paling giler penah ak tgok

takde sape yang betul2 ad kelebihan jadi juara

minggu nie Chelsea kalah, minggu depan mungkin Mu kalah, minggu satu lagi Arsenal lak kalah..pehal??

sememangnye bola tu bulat

twinkle_twinz berkata...

kuikuikui.....
kelab org veteran...
da nk bis liga mgigil dah lutut cuak lebey..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...