ANDA SEDANG MEMBACA

46

Arsene Wenger Mudah Lupa?

Obefiend Weiland Khamis, Februari 18, 2010

Porto 2-1 Arsenal

Arsene Wenger mudah lupa. Dia lupa Arsenal kena liwat dengan Man U pasal Almunia malam tu dengan rela hati memberi bontot macam Saiful Bukhari. Lepas tu the next game lawan Chelsea Super Duper FC Arsenal diserang amnesia sekali lagi kerana bagi Almunia main. Dah terang lagi bersuluh yang Almunia bukan seorang keeper kenapa diamainkan jugak. Akibatnya Drogba sumbatkan 2 gol. Mungkin konsep menghalang bola dari masuk kedalam gol ialah konsep yang kompleks lagi canggung bagi Almunia. Bagi Almunia jika ada objek berbentuk sfera (dan ada logo Nike) bergerak dalam garis lurus kedalam gawang, dia harus get the fuck out of the way. Pagi tadi Fabianski pun dah termakan ideologi yang sama. It must be the Arsenal way right?

bodoh lampi

Akibatnya Arsenal kena liwat sekali lagi. Kali ini dengan pasukan dari Porto. Tapi aku tertarik dengan komen Le Professor selepas game . Komen diberikan lepas Porto merobek dubur Arse untuk kali kedua melalui sepakan percuma.

"Then, on an indirect free-kick, if you allow the team to play quickly, just five metres from the goal, how can you defend that? When the referee gives the free-kick he has to allow us a chance to defend it, otherwise it is better to give a goal straight away"


bodoh lampi

Arsene...... Arsene. Aku yakin sangat engkau dah menunjukkan tanda-tanda awal nyanyok. Memula short term memory loss macam mistake mainkan Almunia every game although dia tak tahu langsung cara nak menjaga gol. Statement kat atas pulakialah dalil aqli Arsene sudah mula ada long term memory loss.

Arsene...... ingat lagi tak gol Thierry Henry yang ini? Apa komen engkau masa tu?



Karma is a bitch eh Arsene? Enam tahun gak la baru balas balik tapi tuhan itu maha adil. HA HA HA HA HA HA. But seriously Arsene, aku rasa engkau kena beli buku ni dan paksa goalkeeper baca sampai khatam.

gay faggt

46 Ulasan:

Alke berkata...

Arsene mana pernah mengaku kesalahan dia. buat baik berpada, arsene wenger padan muke.

Kentut berkata...

Biasalah, kelab-kelab budak.

deus X machina berkata...

hahahaha caya la obe

mungkin lepas ni wenger patut jadi keeper kot
tak pun suh je arshavin
erk88

Mineral berkata...

gila pendendam si obe nih... 6 thn simpan tuh tunggu saat2 mcm ni hahaha

Obefiend Weiland berkata...

dendam beb

sampai ke hari ni bila ada freekick lampard akan duduk depan bola si takkan ada quick FK . tak nak lagi tragedi 2004 berulang. the scar runneth deep sirs

Jarr berkata...

owh kalah eh?
kashiaannnnn......

HafizChan berkata...

Aku rasa obe dah boleh tidur nyenyak kerana dendam lama telah terlunas...

Tapi salute jugak players Porto 2 orang tuh, quick thinking dowh!!!

siggplus berkata...

karma hurts

haha

pOr berkata...

keh2..padan muka.. tu baru satu balasan , bnyk lagi akan mendatang..

sian lak budak2 nih.. coach Porto x ckp ke main2 biasa2 aje.. jgn score pelik2..

a8jnme berkata...

ouch.. that hurts..siap ada manual utk goalkeeper bawah 12 MSSD lagik.Mungkin arsene boleh panggil Halim Napi jadi Goalkeeping Technical Consultant.

Oh Me berkata...

tak de lawak pasal gambar bogel Cole ke?

Ah semua takut dengan Chelsea! macamlah diaorang boleh menang Champs League ...

encik remy berkata...

Mungkin K rajagopal boleh megambilalih jawatan manager Arsengal....sudah terbukti pencapaian b eliau...hahaha...lu sembang bley r wenger.......

MaOi berkata...

dh nyanyuk dh arsene wenger ni..

NikLas berkata...

baru 1st leg beb... bikin kecoh je.
ada 90 min lg bro.
biasalah manager back up player.. tu la management skill namanya.
agak2 bla man u nk dapat karma utk gol giggs time lwn Lille tu??

Faiz berkata...

ulasan mcm budak skolah dengki dengan member dapat kasut baru.. henry tu sepak at least ada wall da depan die, pastu jarak 25 meter dari tiang gol. porto buat 5 meter dari tiang gol.. ape da.. ko kene cari buku kamus dewan bahasa la..

kucing berkata...

faiz ni mesti budak budak kelab ayam arsenal. hehe :)

aishah aurelia berkata...

niklas - manure lawan lille? saya rasa dah kena dah kot karma tu.. ingat tak the next stage manu lwan roma, dan roma jaringkan gol melalui corner kick. ketika itu taik2 manu belum bersedia dan di dalam padang masih ada sebiji lagi bola yang belum dikeluarkan oleh ball picker.

tapi saya rasa karma itu x berapa best sgt laa.. kita tunggu je la karma yg lain plak..

demikian adalah quote ferguson post match interview mengenai giggs taik punya gol -

'sekiranya terjadi perkara sebegitu, saya tidak akan menyalahkan referee, tetapi saya akan menyalahkan penjaga gol saya kerana lambat memberi arahan kepada pemain yang membuat benteng'

macam taik ke tak komen dia..?

kalau nak tau apa komen dia lepas kena goal corner dgn roma masa tu, carik la sendirik..

tapi saya rasa kalau tanya dia pun, dia dah lupa..
sebab kan lepas tu team taik tu belasah balik roama tujuh bijik.

HafizChan berkata...

banyak ulasan berbaur emo dan rasis...kita minum dulu!

DIYSAR berkata...

hahahaha bnda nie laa yg aku ckap kat member aku malm tdi bila dia pnas gol ke dua porto..dia x caya mla nla pas tujnjuk bru caya

yanamaku berkata...

woha!..full of shit comment..hafizchan,jom minum!!haha

kareem berkata...

sokernet sejak obe join dah jadi blog lucah dan mncarut sana sini.Bro, lu nk tulis lucah2 lu tulis kt blog lu dah la..Liwat nk citer kt sini ape jadah bai..

Lg satu, lu xnmpak ke free kick henry luar kotak. Semalam punya game dalam kotak.ade beza tu bai.kasik2 la buat benteng papepun...

Pendek kate ref smalam mcm sial sbb die sudah kasik france layak dgn handball henry tp aku peduli ape pun..Lg satu,fabianski mmg bengap! mcm ko gak kot..

goonerish berkata...

Gol Henry arsenal tu kat luar la. Kau boleh bezakan tak antara LUAR kotak penalty dan DALAM kotak penalty? Dalam Champs Lge highlights pun David Platt pertikaikan kenapa referee tu kelam kabut nak ambik bola dan seakan2 in favour kepada Porto pulak.

Fabianski mmg la silap tangkap dan kalau freekick tu ada benteng dan masuk jugak, mmg tk bole la nak kata apa. Tapi kalau tangkap tepi tiang gol takkan freekick tepi tiang gol bro?

Sekurang2nya Arsenal kalah semalam takdak la buat drama depan kamera cmm Drogba. Sepanjang Champions League ni itulah dia aksi sore loser paling teruk aku penah tgk. Man U, Arsenal, malah Leeds dulu pn terima aja kekalahan dalam kontroversi, takdak aa nak marah2 emo depan kamera. Drama lebih, Champions League tk pernah menang pun.

Lain kali tak payah la emosi bila posting.Dok cakap org nyanyuk tapi sendiri dok merapu meroyan meraban sampai ke saiful bukhari tu kira 'tenang' sangat la? Buat tag arsenal kelab bebudak emo tapi posting hang ni mmg sebijik mcm Anwar Ibrahim. Tuduh Saiful sana sini tapi diri sendiri dok lari drp mahkamah. Bole jalan la

Sang Pemimpi berkata...

Adoyai,aku ingat bila aku lari dari paper,tv ape smua, bukak sokernet, boleh la lari dari cerita jijik politik tapi rupenye ade gak posting ala orang biru sana jugak. Aduii..jijik beb..jijik...

Kick out politism from sokernet!!

HafizChan berkata...

Yanamaku - jom!

goonerish - betul jugak tu bro, kalau tangkap tepi tiang takkan freekick tepi tiang kan? A'a la apsal la ref tu kelam kabut nak kasi bola dekat player Porto. Ini mesti agenda nasional ni. heh.

GGMU

Ahmad Hamidi berkata...

laahh
ada lagi satu leg kan
nanti sampai kat emirates belasah la porto tu.kalau boleh la
hahaha

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

mcm x sesuaiii je situasi ni d kaitkan dgn kes liwat, main bontot pekejadah smua tu.. hai rosak akhlak budak ni..

beron berkata...

goonerish/hafizchan-takkan xpnah tgk kot gol free kick dlm kotak keeper pon ad.cube cek kat youtube...nk komen ttg praturan tau praturan dlu

sufian berkata...

ok..ok
harap obe n pengkomen tegar sokernet cool hndaknya..

Brader Diego berkata...

Daripada post ini, jelas sekali yang penulis memang seorang yang emo dan fan arsenal pula super emo.

HafizChan berkata...

Hehe...tenang semua. kita minum dulu. bukan boleh ubah apa-apa pun.

GGMU

MR berkata...

hahaha. i like diz obe!
diz gy is really2 smthing coz he can troll the others emotion.
baru ade kick skit blog ni!
asik2 lawak je manjang.
camni baru best.
lain kali sokernet bole cari org cam obe ni tuk kem arsenal.

Mr.fatheque Colbota berkata...

aku tak kesah org kate ape tp mmg gua gooners n gua sakit ati jew tgok diorang men skang..kurang penetrate kedepan banding ngan the invicibles dulu..byk pergi sideways jew n cornerkick dah mcm waste jew

Obefiend Weiland berkata...

where is the lulz guize?

why so srs guize?

Obefiend Weiland berkata...

@GOONERISH

tag "arsenal kelab bebudak emo" was taken from the list of tags already available in sokernet

klik on the tag link now

first time tag ni muncul was in sept 15 2009. lucius maximus created the tag. since aku bukan "owner" this blog dan hanya seorang penulis tamu aku tak create tag sendiri. reuse the tag for the lulz

btw sir

please have some anal sex tonight to assuage your extreme butt hurt. remember dude to always use non oil based lubricants when using latex condoms. you dont want to get herpes from too much anal potruding. am i doin this rite?

orang_es berkata...

aku cadang obefiend ni di keluarkan dr list penulis sokernet la. the reason is hes not funny, the fact he gives is rubbish and hes full of shit . 10 votes and hes out, what say u sokernet? lets vote for the future of sokernet hahaha

Alke berkata...

oi! ilek la....kalau tak tahan kutuk, jangan baca sokernet...korang baru baca obefiend punye, dah nangis! so, r u trying to say that Cesc comment is spot on? the school boy comment? chill out la bro. ni kan satira saje. so, kalau nak emo, lu, goonerish and orang_es, please get the fuck out, and never to return here.orang nak happy2, lu nak gaduh2. lu orang nak marah, lu marah la Arsene Wenger. arsene wenger la bodoh!!

orang_es berkata...

@alke, gua bagi cadangan je tu. jgn le emo sgt.

Lucius Maximus berkata...

Emo aku dibuatnya

Azvan berkata...

Ok je obefiend weiland pnya penulisan. teruskan menulis obefiend weiland. kehkehkeh

azlan berkata...

aishah aurelia ni laki ke pompuan?

deus X machina berkata...

keh keh keh

Obefiend Weiland berkata...

i see butthurt arsenal fans..but they donno they butthurt

Shed Ultras berkata...

pointnye x ready je...wpon arsenalnye free kick dlm pnalty box kalo defend sumer bratur cam nk masuk klas x masuk gak kan?.. same gak chelsea nyer cite ..even luar kotak penalti tp cech dok sibuk ngah setting wall..henry rembat... ko ingat tgn cech tuh 30 inchi ke boleh tepis?.. conclusion nye... x ready and ref's favour... full stop... Arsenal da dpt da karma die..hahah ur rite obe..!!

Luca De Ketiak berkata...

orang_es berkata...

aku cadang obefiend ni di keluarkan dr list penulis sokernet la. the reason is hes not funny, the fact he gives is rubbish and hes full of shit . 10 votes and hes out, what say u sokernet? lets vote for the future of sokernet hahaha

pastu,

orang_es berkata...

@alke, gua bagi cadangan je tu. jgn le emo sgt.

nak kata tak pandai (dibaca: bodoh), kang marah...

kareem berkata...

alke, lu lagi pandai dr arsene wenger ke?try manage kelab tmpat lu kasi naik liga super bole?ngahahaha

123 berkata...

wa suke je penulisan obefiend wlaupown wa fan arsenal....hahaha...mantap dan provokasi...xde maknenye nak back up team sendiri klu da men teruk....wa ske pasal liwat 2...hahahahhaha...

ps: fans yg emo tu,sbenarnye hati sayur...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...