ANDA SEDANG MEMBACA

26

Liverpool 1 vs Chelsea of Ialomita 0

dingin Jumaat, Februari 19, 2010
Beberapa hari lepas aku call benitez

Aku : Benitez, kalau kau menang lawan Unirea Voluntari Urziceni , aku bawak satu team makan nasi lemak Liverpool.

Benitez : Goneria? Bila masa pulak den kena lawan Goneria?

Aku : Bukan Goneria, Unirea Voluntari Urziceni. Macam manalah kau boleh jadik manager Liverpool ni.

Benitez : Eh, bila masa pulak den jadik manager Liverpool?

Aku : Habis tu, kau jadik manager apa?

Benitez : Den bukan manager, den penyerang Birmingham.

Cilakak. Rupanya aku tersalah call benitez Birmigham pulak.





Tapi lebih kurang itulah motivasi aku kepada Benitez. Dalam menentang kelab yang punyai nickname Chelsea of Ialomita . Warna pun dab biru dah. Takpe, tak penting semua itu. Yang penting game pagi tadi, Liverpool kontrol walaupun tanpa Lucas tapi ada Ngog. Tapi Chelsea of Ialomita punya defend, masyaRakat, punyalah susah nak tembus. Semua pemain Chelesa of ialomita dah pakat tak nak menyerang. Dah macam Chelsea lawan Barcelona pulak. Liverpool terpaksa main rembat jauh-jauh pulak. Tapi Mascherano rembat jauh, apalah sangatlah nak diharap kalau Gerrad dan Fabio punya rembat pun punya susah nak lepas defend gila babi Chelsea of Ialomita ni. Walaupun begitu Maschreno punya main, superb. Terbaiklah.

Lepas tu, rafa dah tak senang hati. Yalah, kalau tak menang, tak merasalah nasi lemak Liverpool. Jadik dia masukkan Babel dan Pacheco – baru refresh balik Liverpool. Babel jadik sub ni, main memang kacak. Pacheco pun main kacak. Tapi, alih-alih Ngog jugak yang dapat nama. Tahniah Ngog sebab skor. Walaupun sebijik, pastu kena main kat Romania minggu depan. Takpa, sebab game-game lepas ni sekadar nak melengkapkan jadual je. Piala Liga eropah ni dah dalam tangan dah pun.



Masherano : Mana nasi lemak Liverpool?

Benitez : Sabar, Mascha. Sabar.

Masherano : Aku nak nasi lemak Liverpool!

Benitez : Sabar! Aku call dingin dulu.














ok. Jom makan.


26 Ulasan:

SocketWorld berkata...

caya lah dingin... terbaikkkk....
hahahaha.

SFB berkata...

hahaha sadis btol kisah liverpool ni...

hy berkata...

superbbb....

HafizChan berkata...

Macam sedap!!!

FreeMen berkata...

ada rupanya gerai nasi lemak liverpool itu.

hahaha.

Jarr berkata...

wahahaha...cayalah bro..
kat mana ni?
tapi wa senang hati sebab liverpool menang pagi tadi...:)

Point of View berkata...

Lauk sardin Ayam Brand ada tak?

SocketWorld berkata...

Lauk sardin Ayam Brand mestilah ada...
Menu Special khas utk fans Liverpool saja...

tapi fans team lain dah tau & nak rasa gak..
ni semua pasal entri Cap Ayam lucius arituh..

pakkordi berkata...

Macam gampang. Heh heh.

eddie dewanaga berkata...

hahaha... good job dingin...!!

azlan berkata...

liga europa dlm tangan? biar betul. mustahil lah.

farwalis berkata...

kahkahkah..masyarakatttttttttttttt

Obefiend Weiland berkata...

soalan

kat nasi lemak liverpool ada carlsberg tak?

agaknya minum carlsberg ngan nasi lemak cocok enggak?

deus X machina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
deus X machina berkata...

sambal die campur carlsberg sket kot

gascoigne berkata...

tak kelakar pun....

Suruh AKAB tulis baliklah oi!.

encik remy berkata...

style la bro...gua aku Nasi Lemak Liverpool itu 2 ilusi je...hahaha..katne 2..

Pert Doherty berkata...

nasik lemak liverpool tu ktne dingin?? nk oder gak.. pergh.. enaks siots.. haha

asrap virtuoso berkata...

haha... walaupon gua x suka team cap ayam nih, wa respect sama setiap entri lu la dingin. sentiasa ada angle klakar disebalik prestasi liverpool yg sdg hampeh.

talkIZcheap! berkata...

asek adiah nasik lemak jer... patut lar player moral down, huhuhu...

Kehek berkata...

apakejadah samakan perlawanan kelas bawahan ni dengan perlawanan berprofil tinggi - Chelsea vs Barcelona??
uishhh hina

NikLas berkata...

Perlawanan merebut tempat ke 4 weekend ni.
saksikan....

Firol berkata...

perghh 20 bintang untuk dingin

bardark78' berkata...

kat kg.lindungan,kg.medan ade stall anfield burger.. terbaik...

bardark78' berkata...

'game lpas2 ni skadar pelengkap jadual'...'piala eropah mmg dah dalam tangan pun'...padu,jitu,tepat,padat dan terbaek...kredit wat entri nie...superb..he..he..

Luminous.Fotografix berkata...

perghh...terasa nk makan nasi lemak liverpool la plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...