ANDA SEDANG MEMBACA

38

Cap Ayam

Lucius Maximus Rabu, Februari 17, 2010

Sidang redaksi Sokernet mengucapkan terima kasih kepada Hafiz Azman di atas pendedahan eksklusif konspirasi jahat pihak Freemason dan Persatuan Nelayan Sardin Seluruh Liverpool ini.

38 Ulasan:

yoe berkata...

haha. mmg same r. cmne leh x perasan

Hazwan Arif berkata...

haha..lawak dow

MR berkata...

liverpool mmg ayam brand. cap ayam.

Raiden berkata...

gaya burung ngan ayam pon dah nak same

nie dah macam kes terjah melodi je nie

talkIZcheap! berkata...

adekah motto Ayam Brand ialah "You'll Never Eat Alone"?

hurm...

a8jnme berkata...

memang discovery of the year la ni..tidak syak lagi.
adakah sardin tersebut juga makanan ruji di training ground Liverpool??
jadi mari kita boikot sardin ayam brand supaya prestasi hidup kita juga tak terumbang-ambing.

j or ji berkata...

dengan tak sengaja,aku ketawa kuat kat opis.
hahahahaha.

sialan!potong stim rooney gua aje.
kakaka

MaOi berkata...

wakakakaka.. lawak seh!!

Jarr berkata...

takde persamaan langsung...patutnya sebelah tu gambor three lion...ehhe

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

sama2 ayam!!!

hanuman berkata...

pergh...ni konspirasi besar ni....kita scr xlangsung menyokong liverfool dgn memakan sardin cap ayam...
p/s sardin cap singa xde ke?

Jarr berkata...

sebagai penyokong setia Liverpool,aku akan bertenggek sini sampai subuh...hmm.

MaOi berkata...

kena start makan sardin marina la ini macam..

Lucius Maximus berkata...

Aku ingat balik ni nak selongkar kabinet dapur, kena jual balik semua stok sardin ayam brand. Kalau pergi kedai mamak pun nak kena periksa dulu takut-takut roti sardin mamak guna sardin ayam brand.

1412 berkata...

hahahaha. aku suka entri ini. terima kasih lucius.

johan adam berkata...

haha

ayobkelubi berkata...

macam cilaka lucius...hampeh betul!. hahahahahahah..nanti aku carik chelsea nya lak..hahahahaha.tersedak aku!.

azlan berkata...

terbaek!!!! Since 1892, YAWN!!!!


GGMU

Jarr berkata...

masa cikgu rokiah dan suami keluarkan sardin ni,dia anak beranak dah minat abis ngan liverpool beb...kena plak tahun yg sama...hajat dorang nak sponsor jersey liverpool,tapi nak cetak ayam brand kat depan dada mcm tak kena...so dorang pendamkan hasrat murni tuh...

tapi aku ttp liverpool...

nama saya aslina berkata...

takley blah dowh...

sama sebijik!!

tektik berkata...

makan sardin cap ayam, minum carlsberg.

rahsia kejayaan europa league? (kalau menang la)

MaOi berkata...

jarr : tk kisah ap hajat cikgu rokiah dan suami.. yang penting liverpool sebenarnya team cap ayam..

Besi Karat berkata...

hahaha konspirasi dibongkar.

-azura- berkata...

aku dah lama tak gelak besar nih! Wei... kesian la kat geng2 LIVERPOOL ni. Tapi mmg betul la tuh, "cap ayam 1892"

pakkordi berkata...

Hawau btol. Dingin! AKAB!

Brader Diego berkata...

Dalam banyak2 sadin kat planet sistem solar ni, sadin cap ayam yang rasanya paling mari.

Produk yang lahir pada tahun 1892 memang terbaik tiada siapa dapat sangkal

encik remy berkata...

loserfool=ayam brand..like this....

HafizChan berkata...

Sardin Ayam Brand ni kira mahal & luxury-lah jugak.

Sebab dulu masa kat sekolah time ada makan-makan Rancangan Makanan Tambahan, makcik kantin tu pakai sardin jenama ntah hape-hape.

Celakak!

GGMU

MR berkata...

sardin cap ayam ni memang paling luxury. sama gak macam macam liverpool. penuh beharga sejarah silamnya. x mcm kelab2 jenama lain.
tu pasal liverpool kelab ayam brand 1892.

amir amri berkata...

ngahahha......aku baru pasan

Alke berkata...

gila ko lucius, kejam tul lawak ko! bos aku usyak pelik je kat aku pasal ketawa sorang2. Tapi, serius, discovery of the year. akan aku buangkan tin2 sardin cap ayam ni dari rumah aku.

MaOi berkata...

ni bukan setakat discovery of the year ni.. ni discovery of the decade.. boleh menang hadiah nobel.. wakakaka..

farwalis berkata...

betul, sardin cap ayam ni la benitez belanja dak-dak liverpool ni lepas match lawan MU. alaaa masa yang kena 1-4 kat old trafford tu..

hepi gile dorang dapat sardin sebab menang. sorang dapat 4 tin.

produk paling femes memang tahun 1892 :)

talkIZcheap! berkata...

patut lar asek kalah... menang ngn fiercest rival pon dapat sardin jer?? Benitez, Benitez...

Mr.fatheque Colbota berkata...

haha..memang sial la discovery nie..tp gua imagine kalu jersey liv lambang sardin nie agak style gaklah

waiem berkata...

posing ayam pon dekat2 sama dah...

rizal berkata...

Team cap sardin rupenye.. patutla.

Zarin@Beng berkata...

kusangka phoenix... rupanya ayam sahaja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...