ANDA SEDANG MEMBACA

24

Hull-amak....... draw la pulak

Obefiend Weiland Rabu, Februari 03, 2010
Damn

beberapa hari before the big showdown boleh plak draw dengan Hull. Aiseh mah nigger. Dengar cerita lepas ni mungkin John "Tiger" Terry akan direhatkan selepas insiden mentutuh bekas awek orang. Sepanjang game semalam Terry kena boo. Gua tak tau asal nak boo pulak. Sebagai orang melayu kita dah biasa dah jantan main kayu 5. Setakat kayu 3 its nothing man. Bak kata Nujum Pak Belalang

"Satu, banyak-banyak. Dua, sikit-sikit. Tiga, jarang-jarang. Empat, kadang-kadang. Apakah ia"

Jawapan dia ialah orang kawin banyak. Tapi minggu ni mungkin soalan teka-teki ini boleh diaplikasikan dengan jumlah kekalahan berturut-turut tema Arsengals. HU HAW HAW

Anyway game semalam Drogba kembali ke dalam team. All in all Chelsea ada 21 shots on target tapi Boaz Myhill bertindak cemerlang seperti ketika melawan Spurs tempohari. If I am not mistaken masa lawan Spurs haritu , Spurs ada 15 shots on target tapi satu pun tak masuk. Maybe Boaz Myhill boleh dipinjamkan sekejap kepada Wenger. Almunia nampak agak bolos sejak dua menjak kebelakangan ini. Teringat aku zaman penjaga gol Hassan Miskam dulu. Kalau korang nak tahu Hassan Miskam ni rambut dia macam Kirk Hammet. Tapi malang dia boroi macam Meatloaf. Selalu je bolos bila menjaga gawang sama la macam Almunia. Tapi bezanya si Miskam ni dah dirasuah bookies dari Kota Singa untuk memboloskan gol. Damn shit sungguh ko Miskam. Dah la tak hensem rambut mullet macam rock kapak!

Gol semalam dijaringkan oleh Stephen Mouyokolo sebelum Super Drogs menyamakan kedudukan bagi The Blues menerysi sepakan percuma. Dua mata tercicir dari gengaman Chelsea akibat dari keputusan pagi ini. Sekarang Chelsea hanya lead liga dengan dua mata. Pagi tadi handphone aku banyak tol sms dari Manure fans menganjing. Takpe-takpe kita kena chill. Weekend ni aku harap The Blues boleh bagi blues sama Wenger. Diharapkan Almunia akan me-Miskamkan diri jugak la adanya. Kasi la Drogba hattrick paling koman pun. Nak bagi score macam tennis pun boleh kalau sudi

Come on you blues!

24 Ulasan:

SFB berkata...

terima je result tu.. huhu

talkIZcheap! berkata...

draw dengan Hull 'the Tiger' City? Terry main team yg betul ke semalam?? huhu...

Darus Interferon berkata...

obbey, kau tulis sangat berhati2, apa kata kau tulis gaya kau tulis kat blog kau. FOA

Point of View berkata...

Obe tulis berhati2 takut kena bahan kot? jadi terpaksa merendah diri. aku nak tgk mcm mana lak lucy tulis haha!

deusXmachina® berkata...

arsenal mungkin menang ahad ni....kehkehkeh

Shankly berkata...

lah .. chelsex bknnya kuat mana pun..
normal tu draw ..
player kena boo .. rutin player² chelsex..

oh ya.. arsengal ..kalah ngan Man U sian..
wekend ni kalah gi ngan Chelsex .. rutin
pas tu kalah kaw kaw on Pre-CNY sale special ngan Liverpool yg superb ... takdir.

wkakakakaka

deusXmachina® berkata...

arsengal memang sengal
liverfool???
lagila keh keh keh

beliabencibungwahab berkata...

shankly agak ykn d c2..arsnl klh ngn chelsea mmg rutin..tp kalo klh ngn liverpool kaw2 spt yg ddkwe, 2 dongeng jd knyttn nmenye 2..ahahaha..

All Hail The Blues..Haha..

Shankly berkata...

hahahaha .. B.B.Bwahab ..

tu bkn dongengan mau pun citer malim kundang ..
ini truly yg harus d terima .

kalah hari tu sbb faktor kasih sayang sesama insan. kah kah

gascoigne berkata...

Arsenal vs Chelsea?

Arsenal will have my support...go gunners go!

starr struckk berkata...

aku suport arsenal for the next match against chelsea. kalau tak menang, seri pun tidak mengapa.

HafizChan berkata...

Kamon Arsenal!!!


GGMU

eddie dewanaga berkata...

bro, pagi tadi punya game memang lemau, tak berbaloi betul gua korbankan tido.

tapi dah sayang punya pasal...


chelsea for life!

Karipap Sardin berkata...

MU nak arsenal menang dgn chelsea..mgkn leh bagi pinjam nani dgn rooney ke Arsenal utk match dgn Chelsea? hahaha

bungwahab berkata...

lagi seorang pembela kaki menutuh.benda biasa ko cakap apa ke bengap sangat bebudak chelsea ni.artikel tahap tutuh.lawak hassan miskam pun tahap tutuh.ni artikel bola ke artikel tutuh.

dikwahab berkata...

ni artikel bola dan tutuh, macam bung mokhtar la, seorang politikus dan kasanova, multi purpose

Raiden berkata...

pebende ko merepek nie Bungwahab????

Gianfranzo berkata...

hek eleh bungwahab, emo. biarlah org nak sokong chelsea ke man u ke arsenal ke. yg ko sakit hati sangat tu kenape? entah apa-apa, dasar lalang...

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gianfranzo ; gua sokong statement lu...dasar lalang, dibiar menyemak, ditebas x de hasil, cuma bleh jadi port anjing berak je...

shankly ; gua tau lu busuk perut sebab man u ngan chelsea leh menang ngan bebudak arsenal...tapi liverpool je x mampu...dah dasar kelab pertengahan liga...dok wat busuk perut ape

beliabencibungwahab berkata...

faktor kasih syg la plak bro shankly..xpe laa..mngkn after dis jmpe liv pki faktor ihsan ssme insan la plak liv klh lg ngn arsnl 2..ahahhaa..

Alke berkata...

"Diharapkan Almunia akan me-Miskamkan diri jugak la adanya." - Obefiend, lu ni mesti Selangor Fan.Masih tak dapat lupakan gelagat Hasan Miskam semasa Selangor v Singapore, terutama gol abas saad. Wa pun masih tak dapat lupakan lagi, wa jumpe teksi dia, gua rembat ngan bola.

Mr berkata...

jon teri giler

Mr berkata...

lps nie awek teammate plak dia nak tibai..awek drogbar kot

pepam berkata...

awek drogba aku pon xlalu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...