ANDA SEDANG MEMBACA

24

MALAM YANG SEPI PI PI

Nazri Rabu, Mac 31, 2010
Sesungguhnya akan tiba waktunya, bila di puncak, jatuh ke bawah, mungkin sementara barangkali.

Sesungguhnya akan ada masanya akan tiba bila waktunya tidak menang.

Maka ditanya kepada tukang kayu,

Kenapa bermuram durja?

Katanya sinar mentari hari ini tidak sama seperti semalam,

walaupun iya, masih terus mahu bersinar, iya, cahayanya tetap sama, tetapi ia tidak sama seperti semalam.

Tidak mengapa kerana sekurang-kurangnya sinar mentari masih terus mahu muncul di horizon, memberikan kehidupan baru untuk manusia.

Ohhhh...

(Kahkahkah, cisss, kalah la pulak, apa ceritanya ni? terpaksa mendengar sorak ketawa sambil berdiam diri la nampak gayanya)

24 Ulasan:

ehsan berkata...

Rooney injured, mmg xda luck MU kat bayern ni..
Macheda will be hero again!

brandon flowers berkata...

rooney injured smpai jumpa chelsea nnt baru best

ashraf sahdan berkata...

lawan chelsea karang, baik buat entri kekalahan mulai sekarang. keh keh keh.

Raiden berkata...

sori la takde Rooney takde harapan..

Chelsea for Double!!

MU?? pegang la Darling Cup kuat2..kehkeh..

HafizChan berkata...

amboi amboi amboi

GGMU

Aku pasrah, ahaks

cesc berkata...

man utd kalah kat away takpe, kat old tripod nanti boleh gulai bayern, mcm diorang buat kat milan. jgn lupa saksikan ulangan final sekali lagi malam nanti, arsenal 3-0 barcelona. jaringan oleh nasri, arshavin, bendtner.

FreeMen berkata...

xpe. cuba lagi di old trafford. ;))

-YNWA

Jarr berkata...

kan mereka ada "the lazy genius".......

Pet Shop Boys berkata...

Baru 2-1...boleh kejar lagi.

harap Rooney sempat sembuh sebelum World Cup...takkan nak harap Gerrard my man je score untuk Three Lions...


God save the queen..

talkIZcheap! berkata...

rooney xder? no hal... kita bukan one-man team... siap2 la Chelsea ngan Bayern datang ke theater of nightmare!!

tektik berkata...

alamak, kalah! alamak, kalah! panik! panik!

oh lupa, ada second leg di old trafford.

kareem berkata...

ceh..macamlah bole menang kat old trafford

talkIZcheap! berkata...

away goal ain't bad, guys! huhu

anNa|Liyana berkata...

menang bising, kalah lg la xyh ckp, sampai season dpn pn ulang bnd yg sm...

bosan dgn fan chelshit yg keep bringing up 7-1.. next season pn dorg akn ckp "team k'org mng 7-1 kot"...

mng la 10-0 pn, point ttp 3, bkn 10..what a biggy dude?

last nite nye game...mmg agak kecewalah tp best team win + luck + bias...tu sume adat permainan.
bayern played well, so perlu ke nk bising2 lg.

takkan man utd menyerah kalah sehinggalah ke titisan peluh yg terakhir.

mr. hafis berkata...

persetankan setan merah.

julu berkata...

annaliyana...

gula-gula berkata...

bile ref biased ni?

anNa|Liyana berkata...

x ckp pn ref bias dlm game smlm..

luck + bias + drama sebabak + teammate yg ebat tu, adalah asam garam dlm bola.

anNa|Liyana berkata...

ye julu?

mr. hafis berkata...

melatah ye anna?

anNa|Liyana berkata...

spe yg melatah skrg?
i relax lg..kalo kalah 2nd round, i pasrah..

FreeMen berkata...

haah la korang ni. kan ada 2nd league. ;))

-YNWA

aranhellstorm berkata...

2nd leg la..

FreeMen berkata...

aiseh. sori. english x lepas dulu. ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...