ANDA SEDANG MEMBACA

22

So You Think You Can Dance?

j or ji Isnin, Mac 22, 2010
Dapat tempat ke 5 pun jadiiiii la! sobs!sobs!


Aku sedang meneliti draf yang aku buat 2,3 hari lepas. Yup, punya yakin Manchester United akan menang, aku dah draf untuk post kemenangan. Tapi aku kene buat balik sebab, tak sangka pulak Park Ji Sung yang jaringkan gol kemenangan.

Sebab ada peribahasa EPL kata "kalau Park Ji Sung yang score, teramat H I N A pasukan itu"

Jadi aku sedang mencari ayat-ayat solid yang sesuai untuk The Kops. Aku hanya nak mereka insaf terus dari cuba-cuba mengeluarkan suara, kepak,kuku atau jari untuk menekan keyboards. Sementara itu, The Kops bukan tak biasa tumpukan perhatian pada siaran 104. AF8 dah start. AKu tau mereka suka tengok part Cikgu Linda ngajar menari. Undi banyak-banyak ok!

Ini Bukan Cikgu Linda



22 Ulasan:

Mimpi berkata...

Park Ji Sung the savior.

BanDeLa berkata...

kehkehkeh...bukan no 5..no 8...ada ong katanya...kehkehkeh...

Mr. Shcomey™ berkata...

lama la pengulas2 liverpool cuti..hehe

julu berkata...

huahua..
beta gumbira...
diorg ingat menang dgn MU 3 match b4 dis, diorg dh mantop... keh2..

HafizChan berkata...

Aku sukalah pepatah tuuuh.

"kalau Park Ji Sung yang score, teramat H I N A pasukan itu"

starr struckk berkata...

jangan lah macam tu wahai Manchester United. kan dah kurang hari penting untuk Liverpool celebrate. Kalu tak setahun boleh la celebrate dua kali, tahun ni boleh celebrate sekali je. Kasihan.

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

Pic "ini bukan cikgu linda" tu mengancam siot! wat gua teransang.. hahaha..

jejakapopcorn berkata...

mana penyokong liverpool?? selalu bising pum pam pam pasal history liverpool..emotional la tu kalah..takde citer ian rush ker keegan ker?? haishh!

FdausAmad berkata...

Ji alang alang sapu gua sapu balik peribahsa lu semalam,

Arsenal, AC Milan, Liverpool..ehh tiga tiga = Hina!

deus X machina berkata...

Aku komen status dingin kat fesbuk semalam
mungkin Dingin hanya akan kembali menulis apabila Benitez resign
keh keh

Alke berkata...

aku dah inform bebudak Kops...nanti ade piala khas untuk diorang...Piala Menang Dengan Man United...khas untuk diorang...ialah, itu je modal diorang nak simpan rafa....lalalalalalauk!!

aishah aurelia berkata...

huk aloh...! sampai nak runtuh bukit kat tepi rumah saya ni kena salak..

Jarr berkata...

ni penyokong liverpool kat sini...
tahniah utk game semalam.cuma aku kecewa ngan Lucasial yg tatau benda kat dlm tuh,setakat passing belakang,tepi ngan tersembam.takde function.Rafa sayang sgt anak luar nikah dia tuh...apa pon congrats.

orang_es berkata...

mmg kelab cap ayam betul. klu wigan pn blh menang, takkan la man utd xleh menang ye x hahaha

afterc berkata...

"kalau Park Ji Sung yang score, teramat H I N A pasukan itu"

jangan la hina park ji sung sampai mcm tu skali..

Goonersville berkata...

next up..CHELSEX

Brain Cell Killa berkata...

congrats jarr in the spirit of gamesmanship!

chelsea dah bukak jln, so it's ours to lose! LUHG!

-wayne rooney banner boy-

dewajiwa berkata...

keh keh keh. TERBAEK Ji!

encik remy berkata...

hahahahhahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

good job bro

aishah aurelia berkata...

apa la yang hina sangat kalau park ji sung tu score?
dia top class player apa..

kalau nak hina betol,
kalau ngog score,
kalau dossena bagi goalie nganga (haa yang ni memang betul2 hina la kalau mamat ni score),
kalau messi score guna kepala,
haa itu baru kehinaan der..

MaOi berkata...

aishah : apa yg awak mengarut ni?

Jack berkata...

lambat siang la aishah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...