ANDA SEDANG MEMBACA

25

ALL TOGETHER NOW - YA A AWWWW!!!! (DENGAN UPDATE)

UPDATE DI BAWAH


Alaa, tak menang cup takpe, janji menang 4-1 dengan Man U, dulu kata mereka.

Alaa, menang dengan Liverpool dan menang cup, tahun ni, kata kita, okey le tu.

Saya pernah kata, kehinaan satu-satu team bila mamat di bawah ini score.


Tanya Pipiyapong, macam mana peritnya hati.

Ah, kali ini memang terang lagi bersuluh kami kem Manchester United nak riak habis-habisan, poyo, bongkak dan segala perkataan yang kamu bencikan itu.

Kepada pasukan "Sandarkan Pada Kenangan", teruskan hidup anda dengan tabah, kami dedikasikan lagu di bawah untuk anda.

Ye, kita kalah 1-4 di Old Trafford tahun lepas, ye la ye la..., 'Sandarkan Pada Kenangan...'


Oh juga...

YA A AWWWW!!!!

UPDATE! UPDATE!

Ni apa pula cerita team yang dok sebut klesemen klesemen ni. Raya Puasa dah lepas, Raya Krismas dah lepas, Raya Cina pun dah lama habis,

Sambut alam ria cuti sekolah ke Lucius dan Obe? nak klesemen apanya lagi dah ni?

Terima kasih kepada encik rapper kita.

25 Ulasan:

starr struckk berkata...

betul-betul bantai kali ni. haha

Ridhwan Breakaz berkata...

haha..lawak giler arr

moqh berkata...

ni jawapan pipiyapong..complete..masa liverpool score dan masa MU score.. http://twitpic.com/1a1boa

FdausAmad berkata...

Hail Park A Ji!!

azlan berkata...

x ada apa yg boleh dibanggakan. menang 2-1 dgn team bawahan aje. bukannya team big 3. btw, kurang kurang amri yahya dpt score 2 lwn man utd.

GGMU

akuhensem berkata...

hahaha...aku berani bet la shankly@gay xkan komen post kali ni...dahla gay...team sendiri kalah lak tu...bill shankly la sgt...budussssssss.....

deus X machina berkata...

mana shankly nihhhh
keh keh keh

HafizChan berkata...

JS Park!

pakkordi berkata...

Sekali sekala lu kena la menang main home der.

YNWA.

Alke berkata...

Yaaww!! tapi aku frust, apsal tak belasah Liverfool abis..kan senang? hari ni gak Rafa letak jawatan..kekekeke. Tapi Kops takkan fahamnye, nanti diorang sadarkan kenangan game yang diorang menang 4-1 tu gak, ko tau la...team mabuk todi mana hengat diorang kalah...kekekeke..GGMU!!! haaa...chelski? sendiri mau hengat la....lain kali beli pemain muda sket...

yui berkata...

adui memang kena la
dua team 'lahanat' bak kata Abang Zs

liverpool kena cepat2 tukar sponsor
Carlsberg ke Standard Chartered
Badi kencing setan merah laknatullah kuat sangat

aishah aurelia berkata...

ngog pun kalau score hina taik jugak la team tu..

P.O.N.G berkata...

aku juga turut menunggu kehadiran shankley

aku nk teka siap2....shankley mesti tulis smalam punya game mmg dah berpakat awal2 liverfool kalah...biasanya beliau akan mengaitkan kes ini ngan bookie2 sedunia.....

erm....banyak lagi menda sejarah yg akan shankley ungkit pas nih....percayalahhhhhhhh.....

p/s: shankley...aku rasa muka ko sama mcm muka J S kevin la....eh...eh...silap....J S Park...

orang_es berkata...

kesian aku tgk fan2 liverpool ni, season depan liga juara2 pn blm tentu dpt main lg. tp mmg patut pn x main, bukannye juara pn hahaahha... gelak besor weih..

talkIZcheap! berkata...

aku setuju dengan Azlan, 'what the fuss, man?" hehe... juz kidding, tiada yg lebih nikmat dari kalahkan Liverpool!! hohoho!

dulu ada orang komen kt sini, katanya "apa barang top of the league 24 jam, pastu jatuh balik" (time United leading 24h dulu), well, daripada leading table 24++ games, akhirnye jatuh jugak... apa barang?? kakaka!!! :D

Jarr berkata...

shankly japgi sampai, on the way.
anyway congrats ye utk game semalam..
Mascherano mmg ade satu emo kalau jumpa man u..
Lucas sakit labu betis...rafa sakit saraf tunjang...aku kecewa sampai maggi kembang semalam..cilake btol.

P.O.N.G berkata...

arghhhhhhhhhh.......aku baru je balik dari kedai kat depan umah aku.....

GILA KENTANG!!!!!

pisau cukur Gillitte Fusion abih!!!!!...SOLD OUT!!!!!!!!!

"manyak2 soli la abang hoooo....itu pisau cukoq sula habis di beli oleh orang ramai...smalam itu apek sulah score...itu pasai hali ini sold out"

aku baru je pasang niat nk pakai satu pisau cukur tuh...adoyai.....

Jarr berkata...

ko nak cukur bulu jembut ke apa p.o.n.g?

P.O.N.G berkata...

semua bulu aku nk cukoq....nazar....

Raiden berkata...

apesal lain sangat muke Park iklan gillete ngan pakai baju MU?? kat atas macam model, kat bawah macam sebulan tak mandi..

yang tambah pelik, kenapa iklan pencukur, bukan syampoo, pencuci muka atau sendayu tinggi..tak pernah plak ak tgok Park ad misai,jambang, etc kehkeh..musykil2..

Alke berkata...

MUFC - Making History, not Living in it....

talkIZcheap! berkata...

maunya Masch tak emo jumpa Man Utd... datang England naik satu kapal dgn Tevez, tp, Tevez 2 EPL, 1 UCL, dia apa pon tak dapat... huhu

(skang pon Man City kt atas Liverpool, mana keadilan dalam dunia ni bagi Masch? huhuhu)

encik remy berkata...

terbaek terbaek terbaek terbaek

hahahahhahaah

gua salute sama lu bro....

ONe United

jejakapopcorn berkata...

YNWA..you'll never win anything..tunggu lg 20 tahun k!!

X apakahmungkin X berkata...

hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...