ANDA SEDANG MEMBACA

30

Thou Shalt Not Sit On One Goal Advantage

Lucius Maximus Isnin, Mac 22, 2010
Seriyesli, aku nak tanya, siapa yang boleh cantas Manchester United?

Kelab ‘Sandarkan Pada Kenangan’? ‘Sekolah Sukan Arsene Wenger’?

Dan kegampangan apakah yang ditunjukkan oleh Carlo Ancelotti dan Chelsea malam tadi?



Aku seru kamu semua, kita mesti bergabung dalam membendung gejala Freemason.

30 Ulasan:

pakkordi berkata...

Terima ajelah dengan kaki yang terkangkang.

farwalis berkata...

setan azazil!

sephia berkata...

paling penting musuh tradisi perlu dihapuskan dgn kadar segera..xoxo:P

Alke berkata...

Bukan Freemason la lucy, Black Metal movement...bilang si Metro Harian

deus X machina berkata...

kah kah kah

azman berkata...

idup pak alex...apakah yg akn terjadi kepada pak Banitez...?

P.O.N.G berkata...

pak benitez seperti biasa membuat bahasa isyarat seperti pembaca berita bisu kat RTM di tepi padang.....sorang player pun tak paham....
setelah delempang oleh pak alex..baru lah pak benitez duduk di kerusi empuk berwarna merah tu diam2.....sakit kata nya....

Jarr berkata...

Freemason,Illuminati,gerakan cikgu rogayah semua dia lah..

yui berkata...

dah tak sabar2 join neraka agaknya!

hah-ha seronok betul komen kat sini
bahasa pahit sadis semua boleh keluar

talkIZcheap! berkata...

"kegampangan apakah yang ditunjukkan oleh Carlo Ancelotti dan Chelsea malam tadi?" -macam biasa jer aku tengok... tetap tak hebat, huhu

al-rashid berkata...

mcm haram..!!

Pet Shop Boys berkata...

kah kah kah kah...ye kita kena bergabung melawan syaitan merah ini!!


Adeh tak boleh tahan aku lawak kelab sandarkan pada kenangan tu....

YNWA!

HafizChan berkata...

Ini propaganda ni, saje nak alih perhatian...maklumlah JS Park skor sambil pejam mata semalam

JS Park! GGMU

azman berkata...

mungkin "kelab sandarkn pada kenangan" boleh buat jubli perak tuk kemarau EPL...hahaha

Jarr berkata...

hafizchan,cuba kau skor tanduk bukak mata aku nak tengok?kalau betul boleh,aku belanja kau sebulan makan..

Lucius, game Liverpool Chelsea nanti aku suruh dorang kalah utk pastikan korang amik league title.deal? :D

deus X machina berkata...

en jarr cuba mengatur keputusan perlawanan nampaknya
panggil sprm kang...keh keh keh

Si Sepakan Maut berkata...

no komen. tp aku setuju

P.O.N.G berkata...

jarr....cewah...bersekongkol plak dah......ko dah tak gang ngan shankley ke???

Raiden berkata...

warhkakhkah macam syial!!

terhibur hati ak walaupun Chelsea men macam haram semalam..yup, syaitannirojim ini perlu dibasmi!!

Chelsea 1-MU 0 di Old Kerepot

Ejoi berkata...

Aku lebih rela setan merah menang, dari singa biru yang ada pemain2 nafsu kuda tu menang....

BanDeLa berkata...

jarr..
xpa..time 2 man u da conform juara..
chelsex rebut no 3/4 ngan city jer..kehkehkehkeh

Hell Torres berkata...

Aku setuju...mari bergabung...kalau diorang menang 19 league title lagi bongkak la diorang...mari sandarkan pada kenangan, err.....YNWA!

P.O.N.G berkata...

sandar....sandar...sandar la banyak2...biar roboh trus....hidup ABG JAMAAAAALLLLL....

talkIZcheap! berkata...

not arrogant, just better... (well, if you that good, at times you'll be a Lille arrogant =D)

Jarr berkata...

:D
tapi remaining fixtures chelsea ngan man u agak tight woo...

aku nampak kelebihan kat arsenal plak,dorang punye game pasni consider senang2, selagi almunia tak wat bongok dia.

dewajiwa berkata...

blunder nie sinonim untuk Arsenal (juga Big 3 yang lain) di saat akhir. bukan nak provokasi tapi jangan optimis sangat bleh menang dengan team underdog. cicir 2 mata boleh terus putih mata. Arsenal dah berapa kali kena.

dewajiwa berkata...

sure ke pakatan macam nie bleh ON?
sedangkan pakatan sesama kem pun hancus. huhu.

GGMU.

jejakapopcorn berkata...

YNWA..you'll never win anything..tunggu lg 20 tahun k!!

gua berkata...

apa kejadah celakasi! apa kejadah looserfool! pegi mampus!

Melayu Republik berkata...

lucy mula mencari sindiket menentang freemason man u..

dem lucy, dem!!

haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...