ANDA SEDANG MEMBACA

30

Sokernet Suara Cakna Komuniti

j or ji Rabu, Mac 31, 2010
Aksi mengapung diri 'The Matrix' dari pemain tengah Frinjans FC.
2 pemain remaja yang terdapat dalam gambar masih terkejut sampai sekarang tak kebah.
jurugambar : Bart Ahmad

Akhbar tabloid unggul negara, Sinar Harian yang setaraf dengan The Sun Uk juga The Mirror telah membuat laporan tentang Kejohanan Futsal Sokernet 2010 dalam keluarannya hari ini. Walaubagaimanapun, ianya hanya terdapat didalam akhbar sisipan untuk Negeri Selangor / Kuala Lumpur sahaja. Mereka yang berada diluar kawasan, sila layari url berikut;

http://www.sinarharian.com.my/selangor/content/story7253614.asp

Pic : Kelambu

30 Ulasan:

P.O.N.G berkata...

gila punya gempak.....heheheh....syok la ko Nasron Yasin yek....tu baru nama masuk papaer..kalau ada pic skali...tatau la aku....mau nye beli 6-7 paper SH....anyway...congratz to all of u...

p/s: kesian kat rooney...kesian kat din beramboi...

marini rafar berkata...

gambar ni paling best bart amik! anyway, tahniah kepada penganjur untuk siri perlawanan sokernet yang pertama.

luZezA berkata...

skill individu yg agak baik..guna camera handset ker ni??

luZezA berkata...

mknanya ni sokernet dh terglamur di area kl dn selangor yerk..orng kmpung dh baca cite sokernet kat paper sinar tu..

Jarr berkata...

perghhh...jorji masuk soratkabor.

dewajiwa berkata...

gaya meniup bola sambil mengapungkan diri. pegh..

j or ji berkata...

susah la aku nak pi makan nasik lepas ni..asik kene usha je ngan makwe...kekeke.

pakkordi berkata...

Gambar selipar jorji tarak. Kecewa sungguh gua.

P.O.N.G berkata...

jorji: ppooodaaaciittt.....!!!!

nama saya aslina berkata...

...Seorang lagi petugas penganjur, Firdaus Abdillah Hamzah atau nama penanya, Pipiyapong menyifatkan kejohanan ini sebagai bukti kepada komitmen pihak Sokernet dalam menggalakkan amalan gaya hidup sihat dengan bersukan selain menyemai sikap kritis terhadap situasi semasa bola sepak tanah air dan luar negara...

aku suka perenggan ni tatau kenapa. hahaha~~

HafizChan berkata...

“Kami mahu buktikan bahawa Sokernet bukan saja mampu mengulas dan mengkritik perkembangan bola sepak, tetapi juga mampu menjadi penganjur sukan,” katanya

Tahniah!

farwalis berkata...

kalau aku tau, aku berdiri belakang budak remaja tu

dingin berkata...

wakaka.
tahniah pihak pengurusan. hebak

kel@mbu berkata...

Jorji,
Stori ni (dot jpg) aku dah send kat emel sokernetatgmail. bulih bukak dan upload sini. Saiz besar.

Quote Jorji and Firdaus aku curik dalam entri. Quote PP aku reka sendiri. Biasalah, cakap setaraf The Sun UK. hahaha..

encik azuwan berkata...

tahniah..len kali boleh buat kat pasir gudang pulak..masuk Metro.

j or ji berkata...

THANK YOU Kelambu!

FdausAmad berkata...

Tahinah Jorji sebab sangat elicit mengawal isu:)

Thanks Kelambu!

Raiden berkata...

wow, gempak!! congrats Sokernet!!

korang memang unbelievable~

Pipiyapong berkata...

Alamak! gua kena pergi beli paper skang...

pakkordi berkata...

Brader nikbinjidan ni memang ala-ala matrix perangai dia.

Luca De Ketiak berkata...

nape nama gua takdak? gua nak merajuk la camni..

kō⋅rŏxx berkata...

Celakak Pipi pakai baju kaler pink. Rare tu. Memang shuffle habes la king! hahaha

Lucius Maximus berkata...

Thanks Kelambu. First time aku tengok baju Arsenal kaler pink, harap main malam ni pun ada ciri-ciri pink

kel@mbu berkata...

luci;
baju kaler pink sebab nak save ink. tapi aku syak budak printing kat kilang belakang geng chelsea. kot.

crazy_labelle berkata...

wahaha... tu la ak pon pasan mse kat gamba fb aritu...

pakkordi berkata...

Luca, lu group illuminati. Mana boleh tampil. Firdaus pun sama. Golongan belakang tabir yang main tarik tali kasi benda jalan. Salute.

Mr. Shcomey™ berkata...

caya lah! haha

Alke berkata...

good guys. tak dapet join, doktor tak advise, kena ready untuk perlwanan minggu ni, lawan blue kodomo lion. tahniah dan selamat berjaya.

nasr berkata...

sokernet masuk paper.. makin glamer.. cayalah.. agk2 lepas ni fan sokernet kat fb leh smpai beribu tak?? hehee..

mambangmabuk berkata...

team meriam buloh ni KL ka.?? jom frenly dgn team aku..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...