ANDA SEDANG MEMBACA

37

Update Kejuaraan Futsal Sokernet 2010

j or ji Isnin, Mac 15, 2010
1. Datuk Lee Chong Wei, pemain badminton no. 1 DUNIA menjadi juara All England edisi 100 tahun kejuaraan. Beliau menjadi pemain Malaysia ke 3 yang berjaya mengungguli kejuaraan berprestij itu. MALAYSIA!!!

2. 10 pasukan telah pun membuat pembayaran untuk menyertai Kejuaraan Futsal Sokernet 2010. Terima kasih. Untuk rekod, Sokernet telah pun menempah gelanggang pertandingan di Sport Planet Ampang. Pertandingan ini dikira 'JADI!" Datang ramai-ramai. Berlatih sungguh-sungguh.

3. 4 pasukan lagi masih belum pecah tabung? Bayar cepat wei.. Sokernet dah tempah baju lengan sebelah gaya Chong Wei, rugi kalau tak dapat!

4. Wayne Rooney double double double double. Tanda nak dapat kejuaraan berganda musim ini.

5. 2 Minggu lagi!

37 Ulasan:

farwalis berkata...

berderau darah aku baca entri nih..


line biru kat kaki chong wei dapat sekali tak?

j or ji berkata...

kalau injured, dapat ubat biru je

deus X machina berkata...

rudeboy rooney!!!

Jarr berkata...

ade sapa sapa nak ajak aku masuk team mereka tak?aku boleh main semua posisi,69,missionary,rusa minum air,biawak rehat diujung kali.

farwalis berkata...

hebat kau jarr. semua posisi yang kena kuat ko leh main. haha

Jarr berkata...

ahahahhaa...general tu...general...wahahahaa.

P.O.N.G berkata...

weh jarr....ari tu ko cakap ko tak de kat tempat kejadian time futsal nnt...skrg suka tukar schedule ka???

mizu_sama berkata...

gua naik nuang..x dpt join.haram tul

P.O.N.G berkata...

tak pe mizu....kat atas nuang still ada coverage....bole online tgk game futsal tu nanti....RTM dah kompom nk buat live...

Jarr berkata...

p.o.n.g - kalau gua hadir pon,mungkin lambat..tgk flight gua sampai KL kul brape...kalau tak jadi pergi outstesen lagi bagus,konpem gua turun perkenalkan diri gua yg dompot ni kat warga sokernet..ehhe.

Lucius Maximus berkata...

Hampeh kau Jarr, tak pasal-pasal aku lebai google 'biawak rehat di ujung kali'

Jarr berkata...

Lucius - alamak bro,gua lupa nak ckp gua baru jumpa skill tu..nanti kalau lepak,gua explain kat lu..nampak senang,tapi makan dlm..eh eh ni sokernet ni, bukan Eurycoma Longifolia punye blog..

P.O.N.G berkata...

hahahahahaha.......aku igt aku sorang je.....meleh nk ngaku...tp dah org ngaku...aku pun terpaksa ngaku la jugak.....antara yg kuar ketika meng'google"...

1)Bagai BIAWAK mengulangibangkai
2)Gagak dimandikan tujuh KALI seharipun, takkan putih bulunya.

cilakak tul!!!

farwalis berkata...

haha gua baru nak google tengok abang-abang dah google dulu tak jadi ah

deus X machina berkata...

kembali ke bolasepak plzzzz

kucing berkata...

bro, senarai siket name team yg jadik n dah byr.

Azeeb96 berkata...

blog huduh..better u take a book n read - perajurit...
x takut mati ke?

MaOi berkata...

apa kena azeeb ni?

farwalis berkata...

tahun 96 tu beb. budak baru naik kot? tahun ni PMR eh dik? ke tahun depan?

taufiq berkata...

adik bungwahab

Jarr berkata...

azeeb - abis.lu takut mati?kalau tak takut jom kita minum teh sarbat kat kg pandan?

julu berkata...

huahua..
adik bungwahab rupenye..

mr. hafis berkata...

"GUA SEORANG BUDAK... tu je... nk tau lagi??? ah... Nama penuh aku, Mohammad Azeeb Bin Mazlan... Umur 14, Lahir 11 Disember 1996... Skolah kat Sheikh Malek Skang... kelas 2a3 skang.... ALAH... malas ah nk cite byk2"


gua tgh gelak guling2 ni.

Raiden berkata...

biar la..baru nak akil baligh tu..

P.O.N.G berkata...

Azeeb96 : ko dah sunat ke belum?????

I Am Legend berkata...

aku dulu pun umur 14 tahun gak, tapi tak pernah la masuk blog orang bising-bising tanya pasal tak takut mati...

sebab dulu masa aku umur 14 memang belum wujud menatang blog ni...

memang sah adik bungwahab ni

Shankly berkata...

tepat jam 8.30 pagi inilah berita dari Radio Malaysia sokernet.
Sari Berita Utama.
Liverpool hantar MMS ke Old Terapod.
Kombinasi gila babi antara aqua , Torres dan Gerrard telah meng anak ayam kan pompey.
Corak permainan yg sukar diramalkan oleh liverpool telah mengheadlinekan news news hari ni.

sementara itu, dari sumber yg sama sekali tdk betul. Pemain² dari klab Old Terapod dan pengurus sekali berasa ketak biji dan lutut.
Satu mesyuarat sulit akan di kendalikan oleh Pak ALex utk menkaji tendangan tanpa bayang saudara aqua dan skil pusing pising badan abg Torres.

dlm perkembangan tdk berkaitan , bbrp bookie dari padang serai , nibong tebal dan kulim dijangkakan akn meyertai game tangkap tangkap katak bersama bookie bookie sedunia utk memilih Pasukan yg digelar The REDS dlm Judgenment days -Smackdown IIVXXM - Super Sunday.

kita berehat sebentar utk menyaksikan ANUM ..

Jarr berkata...

wehehehe...Reds mengganas semalam..dah lama tak tgk dorang main camtu...:)

taufiq berkata...

pompey kelab corot bole la..bkn liverpool lawan AC milan pun..

Jarr berkata...

kelab corot tak corot..man u kena ngan burnley pon kelab corot gak kan...hihihihi..janji menang.

kalau dorang kekalkan momentum ni masa lawan man u kat OT, ada kemungkinan 2 season man u takleh gigit Liverpool..tapi bola tu bulat,sambil ada corak corak logo pengeluar.so apa pon bleh terjadi..huhu.

MaOi berkata...

kekalkan momentum lawan lille dulu la.. baru cerita pasal lawan man utd..

Jarr berkata...

lawan lille konpem menang...nuff said.

wahahahaahahahhaa...kang makan diri aku ni kang..

jalang berkata...

man u dah ketaq2 nk lwn livpool nti...ferdinand ngn vidic dah try nk escape game tuh ngn alasan sakit perot/cirit birit, takot klu main nnti di pusing2 oleh torres..~~~

Point of View berkata...

itu je lah kebanggaan liverpool, menang dengan MU tapi kalah dengan Lille

Jarr berkata...

mcm korang bangga lawan liverpool,tapi kalah..pastu ferdinand takleh trima kenyataan..mcm tu lah lebeh kurang keadaan dia...ngaaaaaaaaaaaa

farwalis berkata...

ferdinand dah start kurangkan berat badan, nak kejar torres..

pakkordi berkata...

Team 1892 gua swimming 30 round pool saiz olimpik sekarang. Fit giler. Setakat training jogging aje, kasi kitorang aje hadiah terus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...