ANDA SEDANG MEMBACA

35

Abang Mulut Herot

Pipiyapong Abdillah Hamzah Khamis, April 08, 2010
Mulut yang herot, gigi yang mantap, parut yang ngilu dan renungan mata yang tajam menyorot.

Bintang: 4 bintang
Pasukan yang patut beli: Arsenal

35 Ulasan:

Besi Karat berkata...

Arsenal patut beli Gibson la.
keh keh.

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

hahahahaha~

Melayu Republik berkata...

arsenal patut beli pipiyapong sebenarnya..

buat 'anak keladi'.

;P

deus X machina berkata...

m.u

Hafidz berkata...

Good byeeeeeee all english clubs!!!

Raiden berkata...

senyap sunyi je la kedai2 mamak pasnie pagi Rabu dengan Khamis tanpa kelab EPL untuk ditonton..

mark berkata...

glory glory bayern munchen!!! hahaha

Shankly berkata...

ohh .. jgn takut ...

berita terbaru dari fIFA ( setelah dipekenankan oleh FAM ) UEFA akan guna pakai sistem hoki,

so next week ..
Man Utd vs Arsenal utk tempat ke 7 & 8 ..


hahahaha

Obefiend Weiland berkata...

GG MU!!

GG!!!!

Farid Fernandez berkata...

shankly...


xleh blah...

hahahhahaha.....

YNWA!!

Goonersville berkata...

pool plak nk pakai sistem hape?hehe..shankly,anu amacam?

farwalis berkata...

Nani GG.

Nani really show GG

SocketWorld berkata...

Robben, Olic, MESSI x nak beli ke bang?

Linaz World berkata...

elok digandingkan ngan teves. bnyk persamaannya

HARYA berkata...

shankly:
nice weh.. tapi xkan laa bordeaux dgn cksa moscow rebut tempat 5/6 camtu ja?

Shankly berkata...

liverpool ..♪♫♫♫♪...
Kenangan manis aku dan Europa
Takkan terluput
stadium runtuh neo-nazi dalam berbola
Lumrah Liverpool

Liverpool ♪♫...
Sayang menyayang
Piala dikenang
Perasaan menjadi jitu

[sambil tunduk kepala]
Chelsea, Man Utd, Chelsea..♪♫..♪♫
Oh...
Lihatlah diriku yang kempunan
Tanpa kasih mu Europa
Siapalah aku

hahahaha.....

Shankly berkata...

kredit - sandarkan pada kenangan (ah kak Ogy & abg Jamal)

P.O.N.G berkata...

dasat ko skrg shanley.....tekanan perasaan sampai buat lagu le.....teruskan bersandar...

pakkordi berkata...

Gua ramal team hitler ni boleh angkat CL. Louis Van Gaal punya otak bergeliga sakti.

Oh Me berkata...

sedih ah team EPL takde lagi kat Champs League :( im so sad ok...hanya lagu Shankly yg boleh menghiburkan hati aku...

Aku tak suka lansung sistem go away CL ni....


Walaupun Messi macam lipas kudung, tapi deep in my heart aku rasa Inter akan julang CL tahun ni.....

Tak sabar nak habis EPL, boleh concentrate pada World CUp pulak yeehaaa!!!

Goonersville berkata...

walaupun mulut herot,tp tetap nama franck 'Bilal' Ribery...

Si Sepakan Maut berkata...

mufc - just arrogant, not better

aranhellstorm berkata...

si sepakan maut: hear! hear!

Popo berkata...

GG manyu..
GG old krepot..
GG boboy rafael..
GG pakcik tua alex..

Shankly berkata...

" The Reds will wear the new shirt against Chelsea at home on the 1st of May" :))))

pakkordi berkata...

Shankly: ni bookie punya news juga ka?

Redz da Tsar berkata...

Haha.. Pedulikan.. Pencapaian yang kurang dari kelab inggeris, tapi takpe, sungkur di QF...

Liverpool boleh la catat rekod piala Europa pertama ke ENgland.... Itupun kalau mampu.. Haha...

Lagi satu, Kalau menang EUropa buleh masuk UCL ka? Ada harapan lagi Liverpool... Keh3x...

Melayu Republik berkata...

memain ye pipi dengan abg ribery yang menjadi idola tabligh seluruh dunia.

kena doa pecah perut baru tahu.

;P

orang_es berkata...

kesian gak tgk shankly ni, harap ke europa je la nk gembira pn.

talkIZcheap! berkata...

shankly dh tak berapa betul kot sejak kehilangan....

* jgn buat2 lupa plak, game timbal balik mlm ni mau potong apa plak??

mrlrie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
P.O.N.G berkata...

talkIZcheap!: mmg kompom dia masih lum stabil....ari tu dia ilang..ni jarr plak yg ilang....jarr...ooo...jarr...mana ko ni????

talkIZcheap! berkata...

jarr masuk spital, bro... dia bgtau kt blog dia... ko bkn BFF dia ke? takkan tak tahu kot, p.o.n.g?

P.O.N.G berkata...

aiks....patut pun dah seminggu lebih aku tak nampak dia...nape sampai masuk spital????kena blasah ngan bookie yg culik shankly ari tuh ke??

kareem berkata...

die kene denggi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...