ANDA SEDANG MEMBACA

19

AISEH TERKLASEMEN LA PULAK

Mungkin sekejap, sebab atas kertas Stoke sudah tergolong dalam kisah 'nothing to lose'. Harapan memang harapan, tapi realiti kadang-kala memedihkan. Oh.

Tidak ngapa, kita enjoy saat-saat bahgia sebelum ia berlalu.

Apa kes ada satu entri dua line sahaja betul-betul bawah entri Italian Blues Lucius ni? Sekilas pandang saya ingat entri Lucius. Ingat header bold ni pembahagi topik entri Italian Blues. Brader tu sekarang sibuk buat apa agaknya? Sibuk compose lagu dengan perisian mixcraft 5.0 ke?

Dua game lagi tinggal.

Semoga Liverpool menang minggu ini untuk menaikkan semangat mereka melawan Chelsex pada game akan datang.

Ayuh ramai-ramai doakan.

EDIT: TAMBAHAN
Saya tidak berapa setuju dengan kenyataan Lucius (melainkan jika ia dilihat dari sisi provokasi) dalam isu paku dulang paku serpih, kerna, dalam dunia EPL (terutamanya), personaliti ini sebenarnya terkena pada semua, bukan kem Man United sahaja.

Tapi sekali lagi ngak mengapa, kita berusaha menyokong pasukan masing-masing sehingga ke ujung musim sebelum beralih ke Afrika Selatan.


19 Ulasan:

farwalis berkata...

alamak main tukar-tukar nama kelab.

tak best ah camni.......

palytoh berkata...

tak best g baca blog len ehehehe
XD

yui berkata...

kes apa nani pregnant ke?
muntah2 jer tuh
aiyo

boxsystem berkata...

united kat team gei. neville kiss scholes. evra kiss nani. dedua pregnant. hahaha.

Encik Akmal berkata...

betul tu. kita ramai2 sokong liverpool minggu ni, supaya player liverpool pun ada mentaliti 'nothing to lose' masa lawan Chelsea nanti. fan liverpool pun macam ramai yang dah awal2 sokong chelsea.

"asalkan piala tidak jatuh ke tangan Man U", kata mereka.

it will be a shame on us if we win over liverpool this way, tapi apedehal... dari zaman mourinho sendiri kami dah mula kenal dengan frasa ini.

janji menang.

R.K berkata...

wah tahniah Manchester United .. taniah .. Caya lah ..... ("^_)

talkIZcheap! berkata...

sha lalalala~~

iampali berkata...

ya a aww

Karipap Sardin berkata...

Tag tu sungguh tak leh blah..

"tiada label utk lisa surihani krn saya mengalih kan tumpuan kpd makwe lain"

lagi satu, utk world cup kali ni..pada asalnya aku ni penyokong France. Tapi sbb skandal France, ditambah pulak dengan proses penjahanaman dari dalam oleh coach diorg sendiri, maka aku terpaksa memilih team lain.

Tak kesah la team mana2, asalkan bukan England. Hahaha

palytoh berkata...

benzema nga frank ribery memang betul ke langgan pelacur? kalu betuL maLu agama je hilang respek aku nga dieorg neh.. XD

Karipap Sardin berkata...

palytoh:

aku tak pasti bab langgan2 tu..tapi yg aku malu pasal skandal handball tuh. kalau mcm hand of god maradona takpe la..dah brape tahun baru boleh buktikan yang mmg maradolah..eh maradona handball.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

GGMU...

Shalalalalalal...

Yaa aa aawwww...

ONE UNITED!

caklempong berkata...

it felt good to watch a game with a fair ref =

E berkata...

nazri ni asek kutuk lucius je...

Grey.Gory berkata...

Chelsexy. Hahaha.

Marah lak singa biru ni kang.

Apa apa pun, mari kita berkempen jual Berbatov. Beli Torres, takpun David Ngok.

dewajiwa berkata...

ramai bekas striker utama EPL main semalam.
hairannya, yang score tu. alaahai.

GGMU.

iampali berkata...

chelsea dah pull out dr beli torres. apa lg

BanDeLa berkata...

xpa la...torres main kat liv...
kurang2x ada gak semangat dorg nak mng cup next sezen...
kehkehkehkeh...

Pet Shop Boys berkata...

Nazri ni baguslah. Logikal thinking. Tak emo macam yang lain. Tu pasal karipap Cinta tu sebuah buku yang bagus.

By the way..cantik gol Gerrard malam tadi. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...