ANDA SEDANG MEMBACA

26

Barcelona 6 - 78394872654648439393926151 Arsenal

Pipiyapong Abdillah Hamzah Rabu, April 07, 2010
Kita orang semua memang tak mau menang!!!

Tapi EPL macam ada can lagi ye dak?

26 Ulasan:

Besi Karat berkata...

Hilang punca la arsenal.
kah kah.

Redz da Tsar berkata...

Hehe..
Steady Barca~

Raiden berkata...

kahkah one man team bukan MU tapi Barca..

ak nampak messi je lam match nie..

He run, dribble and score by himself!!

Armyrule berkata...

ketiadaan tonggak2 penyebab Arsenal xda fight...Messi sukar dibendung dikekang bila dpt bola...ko mmg world class player lah...

starr struckk berkata...

Messi versus arsenal. enough said. esok kita tengok manchester kena berapa pule.

Mr. Shcomey™ berkata...

dah jadi camni, kalau wenger tak beli player2 yang quality lg, tak tahu. tengok main tadi,macam tahan bola pon tak reti. wth

Hafidz berkata...

memang x heran ponnnn...
ARSENGAL mmg mcm ni tiap tahun..
dah bajet dah..
KAH KAH KAH!!!

deus X machina berkata...

wakkakakakakaka

mambangmabuk berkata...

ac milan kat mana.???????
kah kah kah kah kah kah kah!!!!!!!

Hafidz berkata...

piala tu bru 2007 dpt..msh panas lg kat galeri milan tu..skrg ni nak cite psal team yg kepunan x prnah dpt..KAH KAH KAH KAH KAH..

boxsystem berkata...

barca macam main petang2 je ..

hanuman berkata...

dgr kata pp dgn wenger tgh bincang nak amek player malaysia U21 masuk 1st team arsenal season depan..btol ke?

mambangmabuk berkata...

kah kah kah..bro lu tertinggal 3 tahun di belakang laa..kah kah kah..!!

Raiden berkata...

bosan match nie takde saingan la..huaaaaaahaaha...

eddie dewanaga berkata...

mimpi Pipi... hanya mimpi!

talkIZcheap! berkata...

Messilona 4-1 Arsenal... I feel for the Gnners, huhu...

Harapan terakhir umat manusia untuk menyekat Barca aku rase ialah Mourinho... kalo Inter takleh kekang Barca, aku tak nampak team lain bleh buat... (yes, sadly and honestly, termasuk la United, huhu)

p/s: apa perasaan Abrhamovic kalo Mourinho menang UCL tahun ni??

mizu_sama berkata...

talk...aku rasa hiddink pun boleh sekat barca...chelsea season lepas tak kalah pun ngan barca.

pipi..keybord rosak ke?muahahaha...

apa bezanya kalah last 16,or last 8?anda boleh fokus pada liga domestik.hahahahaha

Raiden berkata...

Arsenal dah join kem Chelsea dan Liverpool, Man U biler lagi?? takkan nak tunggu sampai kalah dengan Barca lagi kot.. :p

MaOi berkata...

hiddink? alamak ai.. dgn inter pun tak lepas.. keh keh keh

talkIZcheap! berkata...

Hiddink tak manage mana2 team UCL tahun ni, buat apa nk cerita?? Man U pon penah MENANG (bukan 'tak kalah') dgn Barca tahun 2008, huhuhu...

jgn sampai aku ckp rekod Livrpool plak, aku dh la rather walk alone, tapi hakikatnya (Shank mesti suka ni) hanya Liverpool jer yg Barca TAK PERNAH KALAHKAN DI NOU CAMP (bkn antfield...)

mambangmabuk berkata...

kalau nak ikut game chelsea kat nou camp..hantar team selangor main camtu pun aku rasa barca tak leh score..11org dok kat goal post..adess..hahahaha

Holden Caulfield berkata...

talkizcheap:truth hurts bro.kah kah kah!

kita tengokkan je lah.akhirnya MU terpaksa bergantung harap kat liverpool utk sekat chelsea kat anfield untuk juara.

liverpool pulak kalau kalah dengan chelsea - jangankan nombor 4 champions league,europa league pun boleh kiss goodbye.

man united dan liverpool - walaupun bermusuh terpaksa bersatu dengan semangat anti-londoners sekarang keh keh keh!

kareem berkata...

gua stuju ngan lu PP...lu mmg bijak!

talkIZcheap! berkata...

holden: aku tak berapa sure, sape yg akan lebih sakit ati... Man Utd utk harapkan Liverpool supaya dpt menang Liga, atau Liverpool yg kalo diorg menang, akan bg Piala Liga kat United?? huhu...

tu la, diorang pon xleh kalah... diorg punya situasi lagi truk, ditelan mati mak, diluah mati bapak... at least, United dh terjamin top 3 dan UCL season dpn, huhu....

palan berkata...

Man U harapkan Liverpool mng dgn Chelsea utk mng liga.. Sebagai balasan Man U tlg kalahkan Man City & Spurs utk Liverpool lyk UCL.. Ok la tu kn.. hehhee..

-azura- berkata...

hahahah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...