ANDA SEDANG MEMBACA

28

MESSTRIK

Nazri Rabu, April 07, 2010
MESSTRIK

adj (bl)
Apabila EMPAT (4) gol dijaringkan oleh pemain yang sama, dalam perlawanan yang sama menentang pasukan kanak-kanak Arsenal.

Sekian.

Off-topic:
Sejarah istilah hattrick mengikut wikipedia: sini sini sini

Notakaki:
Ye ye, Manchester United pun diambang terkeluar. Itu esok punya cerita, hari ini, kita cerita pasal Arsenal dulu, tidak begitu rakan-rakan seperjuangan?

28 Ulasan:

deus X machina berkata...

citenya
esok di old trafford...erk888

hanuman berkata...

au revoir le professeur

Obefiend Weiland berkata...

sorry dawg

its more RAPETRICK

you iz raped mate......

tg shaaban berkata...

budak-budak arsenal diperbudak-budakkan messi

Shahrul Tanaka Safeai berkata...

i loike it ;)

Shankly berkata...

perghh .. mlm tadi adlh game tcantik arsenal..

puas hati tgk arsenal main.superb.
player main sungguh² ..
dedikasi, disiplin , sejati, sejagat dan
penuh kasih sayang.
tabik spring toing toing toing kat depa .

guwa rasa klu arsenal main mcm nie tiap tiap tahun guwa yakin arsenal boleh main world cup 2022.

Farid Fernandez berkata...

deus...


sama jerrr

sephia berkata...

OT cerita lain..MU akan menang dgn penuh bergaya.

Raiden berkata...

menikus je la fan2 Arsenal pasnie..kalah lawan Spurs nanti, bye2..another trophyless season..

Si Sepakan Maut berkata...

trophiless takpe, janji ade usaha nk dpt trofi dari asyik sandarkan pada kenangan...

Popo berkata...

aik arsenal kalah kem manyu dgn livepul plak yg bersuara?
2x kalah sblm ni dh puas ke menikus kem manyu oii..

Raiden berkata...

haha betul tu Si Sepakan Maut, sandarkan pada kenangan kejar satu bende je..itupun aku musykil Europa League tu amende?? kuih, makanan rajo2??

talkIZcheap! berkata...

Rooney pon penah buat 4 gol dlm satu match, apsal tak panggil Roontrick??

Holden Caulfield berkata...

kalau 5 ape pulak?

Defoetrick?

starr struckk berkata...

syarat sah messtrick - serangan bertali arus mesti berpusat pada messi sahaja.

Holden Caulfield berkata...

Kalau 5,Defoetrick ke?
dia pernah buat 5.

@talkizcheap!:menurut bang nazri,terms tu hanya digunakan untuk lawan arsenal.rooney masa tu lawan hull city - tak sama.baik cakap oletrick sebab ole gunnar solsjkaer pernah buat 4 gol lawan nottingham forest.lagi cemerlang - 10 minit supersub.

Wan Perlis berkata...

messi sempoi la

Raiden berkata...

dari segi saintifik,

tetra-bermaksud 4

Jadi sebab 'tetratrik' amat sukar disebut, jadi senang dipanggil 'tertarik' sahaja.

Gol messi memang cantik, menarik, 'tertarik' memang the bomb!!

sekian.

SocketWorld berkata...

"This man is UNSTOPPABLE!"

chec. berkata...

Hell yeah Messi-ah!

Melayu Republik berkata...

ok lah dapat boloskan 3 gol kat gawang barcelona.

nak harapkan man u or chelsea boloskan gawang barcelona?

sandarkan pada kenangan je la.

RyuJi berkata...

patut henry tak nak main lawan arsengal..tak sampai hati nak kitai arsengal..team blasahan..dah lah belasahan..key players pon injured..mmg team blasahan yg rela dibelasah blasahan dan dibelasahan lah kan..

talkIZcheap! berkata...

holden: okeh, penerangan diterima :D

Admin berkata...

Key players arsenal injured injured pastu puyol,iniesta ngan pique mmg saja2 amik cuti.. ye dok??

kareem berkata...

shankly...agak2 bile lu nak jumpe tok mudim kasi potong tuh?

Holden Caulfield berkata...

SUPREMESSI.

Muhamad A Halim berkata...

fak
MU mng punya

-azura- berkata...

hatrik paling best dari Messi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...