ANDA SEDANG MEMBACA

18

Nombor minggu Ini - 4

Obefiend Weiland Rabu, April 07, 2010
Semuanya tentang nombor 4

4 - jurang mata antara Man U dan Chelsea sekiranya Man U menang tempohari.

4- Goal difference antara Man U dan Chelsea sekarang.

4 - Jumlah gol yang boleh dijaringkan Darren Bent menentang Spurs sekiranya 2 penaltinya tidak diselamatkan Gomes.

4 - Jumlah pasukan yang bakal ke separuh akhir Liga Juara-Juara. Juga jumlah team dari England yang gagal ke separuh akhir sekiranya Man United juga turut gigit jari pagi esok.

4- Musim berganti sebelum Newcastle United berjaya kembali ke Liga Perdana Inggeris. Congrats Chris Houghton

4 - Jumlah gol yang dijaringkan Lionel Messi. Juga kini dikenali sebagai Messtrik

4 - Beza mata antara Man City ditangga ke 4 dan Liverpool di tangga ke 6.

4 - Kedudukan liga yang TAK AKAN dikecapi Liverpool diakhir musim seterusnya mentidaklayakkan mereka ke Liga Juara Juara

18 Ulasan:

Farid Fernandez berkata...

SUIT JER KO YE OBEFIEND...




HAHAHAH

a8jnme berkata...

bawah sekali paling best... tunggu jap g bookie of the year akan bagi komentar beliau pulak..

brader berkata...

Bosan dan kurang intelektual

Holden Caulfield berkata...

olang cina kata nombor 4 manyak suwey woo...haiya..

palytoh berkata...

itu dia pengaruh nombor kepada kehidupan seharian kita y membosankan nih haha

kareem berkata...

MU juara epl 4 kali bturut2...

mr. hafis berkata...

boleh masuk berita harian ruangan fakta nombor.

azri berkata...

4 - keempat2 team EPL akan terkeluar UCL taun nie??? mungkinkah???

al-rashid berkata...

newcastle!!~yeargh..

BanDeLa berkata...

4-Tahun ke-4 berturut2x chelsex x mng EPL...kehkehkeh

Raiden berkata...

macam haram!!!!

Grey.Gory berkata...

4-pengurus Chelsea sejak pemecatan Mourinho.

TENGKU berkata...

menggelabah puyuh....

Shankly berkata...

4 - liverpool akan beraksi 4 final Euro Tour dlm tempoh 10season !!! hahaha

4 - 40 thn (megikut perkiraan cahaya ) diperlukan utk arsenal dan chelsea dan manutd menyamai rekod Liverpool di Europa!!

farwalis berkata...

4 - jumlah kelab inggeris dihantar tapi empat2 tak layak menjadi empat pasukan terakhir.

padan muka semua pung pang pung pang sesama sendiri mencerca tapi sama je semua.

Aidy Azizi Syahmi berkata...

finally ada gak perkataan NewcastleUnited... inila post yg paling best... =) Moga pasnih akan ada lebih banyak post dengan keyword NewcastleUnited... cuma kalau part kutuk tu janganla lelebih, sporting la sikit... hehe

-azura- berkata...

Aku paling suka kenyataan 4 yg ketiga akhir

SFB berkata...

apa2 statement pasal Liverpool membuatkan aku Gelak dlm diam.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...