ANDA SEDANG MEMBACA

21

Semboyan Telah Berbunyi!!!! Errrkkk!

awi.rui Selasa, April 06, 2010
"malam ini...malam gelisaahhhh...terhantuk bendul bagai memberi..petandaaaaaa"

tetiba hati aku termenyanyi lagu Malam Gelisah - Wings album DoubleTrouble bila mana kepala aku tadi terhantuk bendul toilet masa tukar lampu kalimantang yang terbakar pagi tadi time tengah meneran sambil baca paper 3 hari lepas pasal "themightyArsenal".

(potong sungguh!)

hurmmm malam ni atau lebih tepat lagi awal pagi esok.

themightyArsenal vs fromtheouttaspaceBarca

camane aku nak mula nih.
senang cerita, malam ni misi themightyArsenal nak menang kat Nou Camp agak (amat secara lebih tepat) impossible.

ketempangan yang sekarang themightyArsenal dok suffer bukan kepalang.memula ilang thefabulousFab...pastu thetiadabebanbatudiGallas lak.lagi satu thejuarakaraokeEmiratessingme aSong pulakkkk.

ahhhhhhh!

semua ni dok kacau tido malam bukan saja leprofWenger dan PatRice malahan aku berani kata seluruh penyokong themightyArsenal di ceruk rantau manapun.buktinya, dah berpuntong rokok kretek GG disumbat ke mulot orang paling kental themightyArsenal, yakni saudara Pipi kita.memasing dok pening (atau buat2 pening) tentang camana cara nak atasi masaelah ni.

oleh sebab tu, meh kite check dan preview skali camana rupa team themightyArsenal pagi ni nanti.


1. Almunia
haihhh apa katakata indah yang aku boleh huraikan tentang mamat ni?nak cakap terer, aku rasa perkataan tu terlalu over kot kat mamat ni.poyopoyo terer pun tak bleh ni tak bleehhhh...abis tu camne...jauh di sudut hati aku amat berharap yang mamat ni malam ni bukan seperti Almunia yang "biasa biasa". haihhhhh

2. Clichy + Sagna + Verminator + Campbell? or mamatmukekeraSilvestre?
ini part paling crucial skali malam ni. 3 orang pertama yang tu pasti akan turun malam ni kalau takde aral melintang atau jampi bomoh voodoo mamat Afrika penyokong Barca berjaya di tepis sipi oleh serapah misteri Pok Itam Kg Belengu.walaupun Ibracadabra di jangka tidak akan di turunkan malam ni, serangan Barca tetap tak terjejas - laju!
oleh itu aku berharap la sesangat leprofWenger buat keputusan berdasarkan kata hati dan bukan kerana muka sedih mamatmukekeraSilvestre tu.

3. Denilson + Nasri + Diaby + Eboue kot?or laju!tapitaktaukemaneWalcott?or Rosicky
ramai dok komen yang department ni terlalu "lightweight" kalau nak compete bukan saja di UCL malahan di EPL pun adanya.ya.kenyataan tersebut tak boleh disangkal.hurrrmm 1st leg aritu dah tunjuk jelas kot camana Barca ran the show tanpa belas kasihan langsung.Nasri yang dijangka akan mengambil tempat sebagai director kat tengah padang nanti rasanya, boleh buat dia tu.cuma budak tu..yelah mesti ada segansegan skit (pendiam dia nihhh!) bila dah dok sepadang dengan team Barca yang dilabel teamofthecentury nih (mujur sisingacatalanPuyol kena gantung...jahat die tuhh!suka jerkoh buat lawak .tapi kuat nurani aku cakap, die boleh buat...(keh bet kat aok malam ni Nasri woii!)

4. Bendtnerthebartender
dengan tanpa berfikir panjang lagi, mamat panjang ni la yang akan menerajui serangan themightyArsenal nanti.ya...tahu...yang mamat ni selalu sangatsangat tak jumpa jaring gol.cuma satu pesanan ringkas.try cari kasut lain.kalu boleh dok payoh yang ade walau sedikit pun rona kaler pink.dok molek nok pakai.pihak lawan nanti tengok aok kecikkkkkk jer nanti.cari kaler hok garang sket.biar terbelalok mate keeper Barca si Valdes katik tuh. huh!
(keh memang anti kaler pink nih...tamboh lagi semenjak futsal Sokernet tuh!)

Formasinya lebih kurang ginilah gamoknye (berdasarkan tweet Fabregas tadi):-

Almunia

Sagna Campbell Verminator Clichy

Eboue Denilson Diaby

Nasri

Bendtner

dengan ini, selesailah gamoknye 1st eleven yang berkemungkinan akan ketawa besor malam ni kat Nou Camp.

keh nak buat ritual skit ni.sejuk bebenor kat luor hotel tu.bercakap pun keluor asap! lalalalalaa

okelah. kitorang nak pi pub area stadium dulu bikin panas kat negronegro penyokong Barca.
selamat berpesta malam ni Gunners semua! Barca tuh xde mende la sangat pun!

Lawan Tetap Lawan!!!

keh keh keh!

(iskhhh!!lame bebeno si PP ni dok dalam toilet...air dok terpasang jer tuh...iskhhh!!! aok buat mende lame sangat tu PP wei!!!kang doh kabo jangan masuk rumoh meroh blakang hotel tu..aok degil!mula gelaboh nok mandi wajib iskhhhh!!!)

Tweet terkini dari PatRice- GlassmanRosicky mungkin tak dapat diturunkan malam ni
50-50

sian mamat nih...nok kene bawok jumpe Pok Itam Kg Belengu jugekk nampok gayanye nih...

haihhh...





21 Ulasan:

FdausAmad berkata...

1st!!

err..2nd entry kan?

Ridhwan Breakaz berkata...

erk..10 org je ke maen??

jalang berkata...

ade daa awi..10 org main, yg srg lagi saper? ko ker?

Raiden berkata...

haha ape la awi tinggal 10 orang je..sorang lagi kena kad merah ke?? ke balik terus cuak ngan Barca?? kehkeh

awi.rui berkata...

haaaaaaaa!

sorang lagi Pok Itam Kg Belengu antor

deme seme jangan terkejut nanti

keh keh keh

Ahmad Hamidi berkata...

post yang sangat rare
haha

Melayu Republik berkata...

salah.

arsenal bukan 'themightyarsenal'

arsenal ialah 'wonderpetsarsenal'

apa yang penting???

Obefiend Weiland berkata...

malam ini

arsenal masak kicap.. kepala wenger masak lemak

die!!!!!!!!!!!1

kareem berkata...

ah obe jeles team sndrik dah jadik lauk kailan 3 rasa...

amende lak arsenal antor 10 orang je main nih.. Taula puyol xde..xkan arsenal pun sorang xde... Xcukup homework lu ni awi...

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

kareem berkata...
ah obe jeles team sndrik dah jadik lauk kailan 3 rasa...

Gua hanya mampu tersenyum sinis.. keh keh keh..

farwalis berkata...

siapa yang nak masak kicap tu?

terry ke ashley cole? mana lagi handal masak?

Karipap Sardin berkata...

Farwalis: Dua2 tau masak sup torpedo je..xtau masak kicap pon~

Bahruddin berkata...

baca ulasan ni, buat aku rasa nak dengar album Salem (Iklim)

talkIZcheap! berkata...

giler teruk benor masalah injury die, nak letak 11 player pon tak bleh... masuk Wenger je lar, ltk tengah, pegang rotan, for sure budak2 tu main laju malam ni!!

mambangmabuk berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Obefiend Weiland berkata...

jeles?

bro.. lu tengok score pagi tadi

sori silap la. more like Arsenal masak gulai lemak dan wenger goreng klung klang klung klang gaya mamak!!

afterc berkata...

kurang berminat dengan ulasan yg ubah2 nama orang..ntah

ChesterChaz berkata...

aku hanya mampu ketawa.. hahahaha

kareem berkata...

gua xyah tgk score..gua tgk game live.. kire okla tuh kalah ngan juara bertahan dari kalah ngan manager lama...keh3

kareem berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Song tak ada, sebab tu kena sampai 4.
Aku rasa Song boleh kekang si Messi tu.

Vermalaen, Campbell dan Silvestre hanya sesuai untuk mengekang Liverpool.

Apapun, sekarang peminat-peminat team BPL hanya boleh sembang gegar sebagai jaguh kampung sahaja.
Realitinya, semua hampeh!

Go Barca!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...