ANDA SEDANG MEMBACA

33

Bolasepak Kita Wajah Kito.

Jorji Isnin, April 05, 2010

Pasukan Jang poie final lagi!

Kemegahan pasukan Merah Kuning 'lobur' di Stadium Paroi. Walaupun mereka menang 0-1 hasil jaringan sendiri pemain Jang, tapi Pasukan Jang layak ke final dengan aggreget 2-2 (away goal advantage)

Pasukan Jang akan bertomu dengan Kodah pada perlawanan akhir Piala FA. Kek Bukit Jalil ghaso eh. Takdo alasan laie Jang semuo, mari kito ponuhkan stadium. Biar padang tak rato, pengadil buto, tapi dengan sorakan Hoben Jang Hoben, anak buah kito akan berjayo.
Mutu permainan Jang memang terbaik dan Jang tak gontar walau bermain di Afghanistan sekalipun. Untuk rekod, Jang dah biaso main sambil menggelak lotupan bom!

Kijang kek hutan dah Jang jinakkan...Gergasi Merah Kuning dah Jang calarkan arang....cumo
menunggu burung kenari terbang tinggi, nak Jang pipihkan lado. Jang dah lamo tak gulai burung masak lado api.

Manajer HobenJangHoben, Abby Yus, yakin Pasukan Jang akan monang bosar.
Beliau yang ditemui bersama KJ di Stadium Paroi berkata, "kalau kito leko nengok bolasepak orang putih, sapo nak tengok bolasepak tempatan?"

"Bolasepak Kita Wajah Kito" tambah KJ sambil membayangkan jawatan Sultan bola bakal berpindah ke Jang.

Jang ooo Jang

33 Ulasan:

Kelon Eric Bana berkata...

perabih boraih kedah ajo!

palytoh berkata...

hobeng jang hobeng..

teringat arwah pakcik din...

aFiQ berkata...

gmbar cm knal...

j or ji berkata...

gambar ambik kat fesbuk dan forum mana tah

meyour berkata...

so, mane Ulasan game MAN UTD vs CHELSEA...
kami tunggu gak bro..

deus X machina berkata...

j walaupun ekau m.u samo cam den
tapi dlm bola malaysia kito totap musuh

apo kono shukor adan tahan bola pakai tangan
ingt maradona ke

Azvan berkata...

jorji xnak ulas psl mu vs chelsea ke? kehkehkeh

NikLas berkata...

aku menunggu ulasan Birmingham vs loserpool ni.
si Ridgewell score gol pelik smlm... kalau korang tgk betol2 la, agak2 dia score ngan apa??

gua bikin panas sket!!!

Mr. Shcomey™ berkata...

haha..menarik game N9 lwn kedah ni..jarang jmpe kat final

aishah_conteng_je berkata...

bila tiket start jual ek? harap2 kali ni takde abe2 ulat tiket macam lawan kelantan hari tu


biasa elak bom<---haha, den suko!

NikLas berkata...

biasalah org kelate...menego, sambil menangguk di staduim bukit jalil yg keruh dgn pelbagai jenis org.... booooooooooombastik btol la.

thn ni kalantan balik awl

farwalis berkata...

nak murah datang lambat-lambat.

tiket banyak tak laku. padan muka ulat.

faridfadhly berkata...

taun ni final dokek ipoh kan? jangan dah donga ipoh tu waghih buek2 ado kenduri dahla

Besi Karat berkata...

takat kodah tu den raso ayam2 jo.bolih la buek lomak cili api.

Farid Fernandez berkata...

j... depa nie ketagak kuat sangat... menteloq kuat sangat.... sukor adnan maradona n.9...

FeRoZ SuLaiMaN berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
FeRoZ SuLaiMaN berkata...

niklas...hahaha...gua tengok geng...dia skor pakai kepala jugak...tapi kepala yg lagi satu tu la...hahahaha

NikLas berkata...

feroz...lu manyak pndai wooo..dapat detect itu punya skill...jarang2 org dpt buat itu mcm

Kehek berkata...

gambar mcm kenal...ekekekekekekeke

aMan berkata...

salam tuan,saya peminat negeri sembilan amat berbangga dengan tulisan ini, saya ingin rembat gambar jersi N9 yang lawa ni dalam fesbuk! dengan izin yer saya akan bagi kredit kat sokernet!

ymn berkata...

kalau kau tu tuan .. sanggup aku bargadai ...
nah tapaw mu lah .. hehehehe

kareem berkata...

bosan la liga malaysia...menyemak aje..xde ke citer lvpool bsemangat nk tempat ke 4 nih

SangKunang berkata...

afiq...
tu gambor dini ultras kan??

hahaha..

Kehek berkata...

e'eh sangkunang pun ada..
hahaha

Shankly berkata...

minggu yg mengasyikan utk Kedah dan Negeri 9..

minggu yg menakutkan utk penyokong² Arsenal..

Minggu yg merungsingkan utk Man Utd,Sir Alex dan Pembaca/Pengulas/pemgomen Sokernet (kecuali
aku)...

Minggu yg me_yakinkan utk Gerrad , torres dan Manager yg dicintai - RAFA !!

Minggu yg membosankan utk chelsex fans ( sambil menguap arggg) ...

talkIZcheap! berkata...

minggu yang penuh rutin 'salah prediction' buat ko, Shank...

First, hal Torres, Europa League dan 'lain-lain'...

pastu sekarang we can safely announce Liverpool are out from title race, mathematically or miraculously.... :p

pakkordi berkata...

Perak macam Liverpool la. Last call mesti ngam punya der.

Alke berkata...

hampeh shukor adan, tapi den raso nak tempeleng jo muko pengadil bongap tu, den jumpo kek nilai, den sosah dio tak cukup tanah nanti...!!

GombakRock berkata...

eleh..ekau takyah eksyen ar jang oi...layak ke final camtu mesti tak berkat punyo!walaupun aku ni ultra merah kuning akan tetapi sabtu ni aku akan memberi sokongan padu kpd Kedah...harapan aku agar Hijau Kuning menang keatas "kebatilan".. haha

Alke berkata...

ilek para ultra-selangor, Red Giant tak dapek pialo FA, kito kojar Kejuaraan Super League dongan Pialo Malaysia. Yang lopeh tu kito biar jo....apa nak buek, FAM tak suko Red Giant....diorang mano sonang duduk kalau Selangor Monang laie! Merah Kuning Darah Ku, Selangor negeri ku!! Viva Red Giant!!!

awi.rui berkata...

kalu "leko" tengok bolasepak omputih sambil makan kopok "leko" bro abby yus tak marah kann kan kannn!

kareem berkata...

ah shankly..lu bising2..kotey dah potong lom?

GombakRock berkata...

aku harap bleh jumpa brader abby yus kat stadium sabtu ni...RESPEK THE DEN! kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...