ANDA SEDANG MEMBACA

7

Bunyi Gitar - Irama TWIST

Obefiend Weiland Jumaat, April 02, 2010
2-4 Minggu

Saudara Wayne

Semoga cepat sembuh. Lain sebelum ingin menari twist kena tahu basic step dulu bro. Jangan main belasah je nak menari twist. Kan sudah twist sama itu buku lali. 2-4 minggu ni chillax minum beer dan layan PES sepam dua. Lupakan dulu idaman memecahkan rekod Cronaldo. Kasi chance la sama Berbaflop untuk beraksi diatas padang ok.Weekend ni boleh tengok game lawan Chelsea Super Stars of Football dari Stratford End sambil timang anak atas pangku. Sebagai penyokong England aku berharap bro Wayne boleh gunakan 2-4 minggu ini untuk simpan tenaga untuk World Cup.

Ikhlas

Obefiend
(seorang ABU)

fuck off fat fuck

fuck off fat fuck

7 Ulasan:

NikLas berkata...

esok..mari kita pakat tgk sape yg kena.
kah kah kah.
harap2 seri

damai berkata...

anythingButUnited ??

akuBenciUnited??

anjingBuayaUlar..?/

AbuBinUsman ??

AllBastrdUnion..??

ABU stand for what ??

SFB berkata...

harap2 game menarik esok... x bosan...

talkIZcheap! berkata...

ABU tu kalo arab maksudnya bapak, bukan??

Kalo ANBU, dlm Naruto, spy khas... huhu

Ahmad Hamidi berkata...

berbaflop?season ni berba lagi banyak gol dari anelka beb

talkIZcheap! berkata...

Anelflop? bunyi tak sedap plak... huhu

kareem berkata...

ABU-asal bukan umno...

Aku nampak kat dinding awam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...