ANDA SEDANG MEMBACA

41

GGMU #1 - Manchester United vs Chelsea

Obefiend Weiland Sabtu, April 03, 2010
GGMU!

Dalam perlawanan DOTA atau WoW, GG ialah singkatan untuk Good Game.Contohnya:

"Ok bro.. lu menang hari ni.GG"

Maka malam ini memang GGMU!!

GGMU!

41 Ulasan:

Cycroc® berkata...

GG - gila gay!
GGMU - ???

hanuman berkata...

xtau nk ckp apa...blh gelak guling2 je...

Raiden berkata...

haha!! dah lama gua tunggu post nie..

anyway, Good Game MU!!

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

mggu berkabung wat MU.. lebih dukacita TUMPAS DI OLTREPOD.. hua hua hua..

mark berkata...

gelak bai.jgn x gelak.hahahahahaha

mark berkata...

"Tiada pundit bolasepak yang berani meletakkan kemenangan kepada Chelsea setakat ini" - quote from j.

ha...takbur sgt.hahaha.gigit jari la bro!

rashaee berkata...

MAN U tahniah sbb menang...menanggung kekalahan...mlm ni aku lepak umah drogba..mak die jemput suma ...mak die wat makan2 sket sebb drogba score....pastu anceloti ajak gi pub tgk penari tiang...rooney join gak..jom suma...

BanDeLa berkata...

2 point
5 game tinggal
arsenal mng lagi
fuh..menarik tul sizen nie

yui berkata...

maen kat old krepot pon tak menang
kesiannnnnnnnnnn

Bert berkata...

tp the main point di sini adalah kesengalan ref game sngor lwn n9..arghhh,baru ingat nak g b.jalil mnggu ni



(sori menyimpang jap ye, btw season ni MU carling cup jer la..)

gula-gula berkata...

hahh!! akhirnya..

ade gak org nak kait GG ngan DotA..dah lame tunggu..

MU mmg GG..

Kehek berkata...

SHUKOR ADAN merasakan diri seperti Henry ohh mungkin juga Maradona, ohh mungkin juga beliau baru tersedar bakat beliau sebenarnya lebih terserlah jika menjadi penjaga gawang..!!
manakala di pihak si baju hitam, mulut ibarat terkaku untuk meniup wisel itu, ohh mungkin juga dia terhitam pandangan buat beberapa detik, ohh mungkin juga bini beliau waghieh Nogori.

apa ke lanco sungguh kombinasi shukor 'henry+maradona' adan dan tuan 'reff buta' ibrahim, buat aku tak boleh tidur malam ni.
dan apakejadah aku off-topic kat sini..??

ok, ok, aku kembali ke topik.
MU kalah. puas ati?

Admin berkata...

good game MU.
gay game MU.

GG mmg MU

GGMU

dulu,
kini,
selamanya.

bujang bahagia berkata...

"V" pada baju Man utd bukan lagi melambangkan "VICTORY"..tp............

al-rashid berkata...

GG..

kareem berkata...

sgor kalah ke?

Admin berkata...

iklan racun perosak..
manchester baru buat 3 gol dalam 7 minit.

bukan GGMU.

M. Siti jer.

kareem berkata...

rooney pun malas nk tgk teamnya main mcm taik

fikiranlicin berkata...

kalah menang adat la. Apa? M.U kalah? tipulah, M.U tim kuat mana boleh lingkop...hahahahahahaahahahahahahahahhahahahhahaaahahahhhhhahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahhahaaaaaa............._________________________!

bujang bahagia berkata...

nasib baik bukan HOWARD WEBB jadi refree...klo x, manure menang lagi......!!!

Raiden berkata...

akhirnya dunia selamat dari cengkaman syaitannirojim..Good Job Chelsea..KTBFFH!!

mr. hafis berkata...

gua berdebar bila nak abis tadi. ref macam nak bagi 6 minit masa tambahan.

oh ya, abdul salam bilai berjaya halau syaitan malam ni.

mambangmabuk berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mambangmabuk berkata...

aku tunggu sape yg nak cakap chelsea menang nasib..kat FB da belambak post..kalau man.u menang dgn team lain dia kata team dia power.kalau team lain menang dgn man.u mulalah dia kata menang nasib..hampehh toll bebudak man.u nie...terima jela kekalahan dgn hati terbuka..
hahahahahha..

cloud berkata...

ah, chelshit menang nasib. ref mcm palat.

mambangmabuk berkata...

hahahaha... 1

orang_es berkata...

glory glory man utd.. glory glory man utd..
jgn risau2 sgt my fellow mancunian, hanya 2 point ketinggalan. the title is still open for grabs.

GGMU

hanuman berkata...

hahha...dah kuar satu peminat setan merah dr persembunyian...mana lagi?hehehheh

nasib xnasib..xkira satu gol ke 10 gol ke,ttp 3 point je dpt klu mng...yg ptg mng...lg pun gol macheda tu gol saguhati ref je...

muaz berkata...

"Rooney xde bolela, kalo tak, kita bantai 10-0, ko tau?", "Ref bias", "Ala, gol nasib je, Gol offside bole la", "Kitaorg da menang 3 tahun in a row la, amik la, kitaorg sedekah",dll akan biasa kita dgr lepas ni.. yg agak mustahil utk kita dgr, "Uiks, gol macheda handball tu kira gak ke", "kitaorg mmg one man team la", "essien, a.cole, ivanovic, bosingwa xde, still kita tak bole menang?" dan jga "kita terima kekalahan ini dgn hati yang terbuka" agak mustahil utk kita dgr lagi selepas ini.

emalmonon berkata...

Hahahaha.ak paling ske tgk peminat man u kalah.golongan suke ckap besar.camtu la padah dia

RyuJi berkata...

liverpool walaupon korang bengap dan bebal tahap kritikal sizen ni..tp aku tau korang mampu mengpawn chelsea di tanah air sendri..begitu juga dengan spurs..pegi farm natural creep dlm utan dlu..kasi naik level and item..lol

talkIZcheap! berkata...

semoga tiada lagi kata2 busuk yg ref bias dgn United,

tiada lagi kata-kata busuk yg ref tambah masa panjang2 smpai United bleh score,

tiada lagi kata-kata busuk yang United mesti dpt penalti kat OT

tiada lagi kata-kata busuk yg Drogba score gol offside...

but, hey!!

Awie berkata...

tgk kat mamak mlm td best gile, dikelilingi fan MU, yg menguasai kedai mamak, bile chelsea gol aku bersorak bagai nak rak! terdiam sume fan MU hahaha amek...!
Chelsea menang due2 game BPL dgn MU season ni....yeeaaahhh!

bujang bahagia berkata...

man u pn da jd cm liverpool...sandarkan pada kenangan...

RyuJi berkata...

oit blom abis lagi le..chelsi kene melawat anfield untuk menyekolahkan bdak2 bebalpool..tak pon die plak kene skolah..who knows..

mu plak..kene jumpe abg long tevez lg..adoiii...abg pendek ni tak boleh dipandang rendah walaupon rendah..kompem taiko nevil bangun menunjukkan jari tengah lagi nnt..

talkIZcheap! berkata...

biasanya Man utd akan jadik cempion bila ada team buat 'double' kt die... 06/07 - West Ham, 07/08 - Man siti, 08/09 - Liverpool, 09/10 - Chelsea... mungkin kah??

*sandarkan pada harapan!

Raiden berkata...

cempion ke cempiang?? hehe..

Chelsea dah buat 'double' pada United dan akan menang 'Double' season nie..EPL dan FA!!

hery berkata...

hak er lar.. season belum abes nak citer double lah, champion lah, ape kes? just enjoy the good race till the end lah! eventually the best team akan menang, tak kira la Man Utd ke. Chelsea ke. Arsenal ke. kan???

CM berkata...

mana azlan?
mana GGMU-nya?

ymn berkata...

GGMU - change to SSMU ...

sorry sorry united ..

talkIZcheap! berkata...

better then sorry liverpool... :p

mambangmabuk, aku dengar lagi ramai fan kelab lain yg selalu cakap United menang nasib, nasib baik satu season la, ref bias la, added time sampai 90 minit la, fergie beli ref la...., aku pon tak tahu brape yg fergie bayar linesman tu utk tak angkat bendera offsaid....huhu

I'd rather walk alone....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...