ANDA SEDANG MEMBACA

27

Espana 2010

Jannah Ahad, Mei 23, 2010 ,
Tahun ini World Cup milik Spain.

Sekian.

Wait, tapi bukan Torres injured ke? He can play meh?

Okay if Torres not playing then aku pilih Korea Selatan. Sebab ada Park Ji Sung.






Wait, Korea Selatan layak kan?

Seriesli, mana nak pilih ni @obefiend ? @luciusmaximus ?

Aku keliru. Nanti buat research sikit, bila aku balik KL 29hb May ni aku finalize nak buka camp negara mana eh?



                                                                                                                                         Ini Korea Selatan

27 Ulasan:

henrymevez berkata...

huh?...ko amik ghana jer la...habis citer

Jannah berkata...

Tak kenal pemain Ghana.

E berkata...

hahaha! ya ALLAH kakak senior kuuuu!! kak, jom join lucius.. germanyyyy :D

Jannah berkata...

Tak kenal pemain Germany. Wait. Ada sorang. Ballack.

E berkata...

player germany byk handsome2 gak, cam player italy.. hehe ballack tu da seasoned sgt kak.. emm, sy x minat ballack. try google miroslav klose. rupa dia ada cam lampard sikit.

Jannah berkata...

Okay. No need research. My money is on Korea Selatan/Utara to reach the semi finals. Nanti gua letak RM800 jugak.

henrymevez berkata...

aku tak paham kenapa ada awek wandergel kat sebelah pakjusung tuh....bini dia yek?...respect...

E berkata...

siriyes? huhu alrite.. dgn rasminya kak jannah dah membuka kem Korea DPR!

tapi kan kak, tu korea tu dalam grup G, grup maut. ada Brazil, Cote D'ivoire, Portugal.. banyak tu 800!

HafizChan berkata...

Cara jugak JS Park nih!

Wan Perlis berkata...

korea geng komunis..x mau
ballack injured la

E berkata...

ballack injured.. emm.. ramai lagi boleh main. huhu eh, ballack still captain kan?

fatin itu saya berkata...

jom join awek2 yg pilih team bola sebab kehenseman pemain. yeee haa. buat la poll player hensem...

Farid Fernandez berkata...

sokong algeria

E berkata...

ok.. german ngan italy! confirm tak mengecewakan dr segi ke-hansome-man player2nya. haha england, dan spain jugek!

julu berkata...

e....
aku hensem...
hahaha...

Obefiend Weiland berkata...

nak hensem spain ah.. sure terhensem. paling huduh sah korea utara. tak cukup mineral. semua baham kimchi dengan bertih padi huma

dah dah.. ko pilih je spain jannah. hensem belaka team tu. second most handsomest is Italy. seko seko muka macam model Armani

talkIZcheap! berkata...

Korea selatan for Park Ji Sung!! wah, wah, wah... ada kem korea selatan!! I loike!! :p

Awek dalam gmbar tu penah diinterview dan dia kata dia minat PJS... apparently bkn awek/bini dia...

aku masih ada peluang!! (dgn awek korea tu, bkn PJS...)

Kuwe berkata...

Aku kenal Wondergirls.
Tak lupa SNSD. Gee gee gee bang bang bang bang.

Jarr berkata...

denmark ngan greece ada gak yg hensem..
kalau nak total hensem, mcm Obe ckp arr, Spain ngan Italia.Nak ganas, Nigeria :p

Abdul Sokernet berkata...

e,

Sikit kuiz untuk kau:

1. Sape pemain Italy yang ada dalam team Inter Milan?
2. Miroslave Klose score berapa bijik masa WC 2002?

Ok soalan nombor 3 ni paling kacang;

3. Apakah yang dimaksudkan dengan 'corner kick'?

E berkata...

oohh! bukak2 laptop je dah dpt soklan2 ni..

aku tau kau hensem julu hehe

hai abdul sokernet, setelah byk aku mengomen kat sokernet ni, baru harini dpt soklan2 kuiz.huhu.

1. hmm..jap mana ada.. ada ke? x de laaa.. jgn nak confuse-kan ngan AC Milan eh. huhu
2. 5 kot.. tu 1st time (debut) kat world cup. tu je yg aku ingat.
3. aish ini bila Team A x dpt score, bila bola dah crossed line goal ikut atas ke ikut bawah ke (air or ground), asst ref bagi la corner kick kat Team B.

spain da byk org sokong.. x mau spain. x kesa la ada torres ke xavi ke iker ke hmm..

E berkata...

utk abdul sokernet.. lupa nak tanya, kau sokong apa?

Abdul Sokernet berkata...

Kan gua dah letak duit rm800 kelmarin...

E berkata...

ehh? jap.. check

E berkata...

ehehehe

owh, ye.. btw, dgr kata Korea DPR mungkin leh juara kumpulan G.. dgn guna wang.. so, leh la selamat 800 tu. ehehehe ;)

talkIZcheap! berkata...

1. Balotelli... (tak tahu kalo ada yg lain, wakaka!!)
2. 5, next World Cup pon 5 tp dpt top scorer
3. bila bola lepas backline selepas sentuhan terakhir diadili terkena pemain daripada team yang bertahan (bahasa mudah: gol team dia yang berada di atas line goal pada ketika bola keluar... err, mudah ke? wakaka)

aku tolong jawab ni, dapat apa2 tak?? huhuhu....

Mohd berkata...

defend inter - davide santon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...